ne piktas az gavau ne uz tai o uz tai kad turiu kalna aberio smutkiu ir dar perku neleidziu kitoms pirkti o pakomentavau pries menesi koki tikrai nezinojau kad uz tokia kaina striuke imes.
As apsalus mastais tos psichozes Nu nezinau atrodo butu kokios Prados tases is gryno aukso po 10lt Nu neblogi tie rubeliai bet kam cia sitaip darkytis...
Aisku cia baisiai visoms prisireike kai per tarpininkes nebesigauna, deficitas suprask. Bet man tai juokinga, as jau nieko is to aberio nebenoriu, nes nebesveikai atrodo, kainos isparduotuvej nesveikos, o dar cia ir iskeiktas gali but nusipirkes Tragedija
Nu neblogi tie rubeliai bet kam cia sitaip darkytis...
Aisku cia baisiai visoms prisireike kai per tarpininkes nebesigauna, deficitas suprask. Bet man tai juokinga, as jau nieko is to aberio nebenoriu, nes nebesveikai atrodo, kainos isparduotuvej nesveikos, o dar cia ir iskeiktas gali but nusipirkes Tragedija
Bet ir kietos bobos: seka, kas ką pakomentavo, kas ką perka Ir dar rašo į až Matyt jau visai neturi ką veikt Aš turiu savo paaugliams vyrukams po porą megztinių - va jiems tai super trinti: nenutysta, nenusiburbuliuoja. maniškiai nenori daug drabužių, tai pats tas
Sveiki, gal kas gali duoti nuoroda i amerikietiska abercrombie puslapi? Nezinau kas pasidare, bet mano naudojami anonymizeriai nebeatidaro aberio rubu paveiksliuku