Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(spygliz @ 2011 11 09, 22:28)
Ir as netikejau, bet siandien apie save tiek suzinojau... doh.gif
Papildyta:
P.s. dar piktosios zinokit, kad forume nupirkau pilka maike ilgom rankovem uz 50 lt kokiu uz tai keiksmu sulauksiu???

blink.gif blink.gif blink.gif visai kritę ant smegenų bobikėms doh.gif -man labai patinka aberiuks, bet va šitas jau ne visai sveikas sakyčiau pablūdimas, sužvėrėjimas dėl jo, kova dėl vietos krepšiukyje, tai atgraso mane - kai užraukė normalius pirkimus per tarpininkes, taio kiek perperku forumuke tiek-kažkaip taip ir nepsiryžau dar į facebooką lįst blush2.gif ax.gif
Atsakyti
kavamale, sveikinu su baltuoju megztuku! 4u.gif biggrin.gif labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Na joo... tuoj bus baisu su aberio rūbais į gatvę išeit, kad kuri forumietė pamačius neužpultų biggrin.gif ir iš kur tokių žmonių atsiranda... cool.gif

Kavamale, gražiai abu megztukai atrodo smile.gif
Atsakyti
vaje, del skuduru sitaip elgtis blink.gif nesuvokiama man protu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 11 09, 22:44)
jei jau prakalbom apie felicity, tai siandien gavau. Imetu kaip ant manes atrodo. Maniau, kad jis ilgesnis bus, tiesa sakant. Siaip labai siltas, svelnus, malonus prie kuno. Nesioju S, is aberio imu M, sis XS tiko, bet kai toks modelis, tai universalesnis.
labai aciu ji pasiuliusiai narei  biggrin.gif

O man atrodo, kad net pomažis jums blush2.gif Nes kažkaip pilnai net nesueina priekyje smile.gif O ir rankos suvaržytos atrodo unsure.gif Be to, būtų normalaus jūsų nešiojamo dydžio, tai ir ilgis būtų normalus, nes aš pirkau S, ir man ilgio per akis g.gif

Aš vis tik linkstu prie to, kad jis tikrai nėra DIDINTAS dviem dydžiais, kaip kažkuri pasisakė, kad matavosi pardėje g.gif Gal kokiu puse dydžio nebent, bet tikrai ne cielu dydžiu, ir tuo labiau ne dviem..

Nes nešiojant normalų M (kaip buvo kalbėta anksčiau), sakyti, kad dydis XS idealiai, tai man kažkas neatitinkančio tikrovės unsure.gif 4u.gif

Nebent ten pasisakyta apie KITĄ megztuką, kur pvz. Linamog įdejusi, ten atrodo PANAŠUS, tačiau ne tas pats, kaip suprantu.. tai gal ANAS ir didintas, bet Felicity pagal mane tikrai nieko baisiai nedidintas unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siges: 09 lapkričio 2011 - 23:07
Aj Linamog ten kitoks siek tiek smile.gif

Kuo skiriasi Iris ir Angie modeliai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 11 10, 00:10)
Aj Linamog ten kitoks siek tiek smile.gif

Kuo skiriasi Iris ir Angie modeliai? doh.gif

Angie turi daugiau kvarbatku, o siap labai panasus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 11 09, 22:55)
Na joo... tuoj bus baisu su aberio rūbais į gatvę išeit, kad kuri forumietė pamačius neužpultų biggrin.gif  ir iš kur tokių žmonių atsiranda... cool.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Baisu isties doh.gif Net nepagalvociau, kad zmonems kyla noras rietis del kazkokios striukes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 11 10, 01:05)
O man atrodo, kad net pomažis jums  blush2.gif Nes kažkaip pilnai net nesueina priekyje smile.gif O ir rankos suvaržytos atrodo  unsure.gif Be to, būtų normalaus jūsų nešiojamo dydžio, tai ir ilgis būtų normalus, nes aš pirkau S, ir man ilgio per akis  g.gif

oj nee, jis tikrai nera mazas ir tikrai manes nevarzo. nuotraukoje su dirzu, as specialiai truputi sustumiau uz nugaros ji biggrin.gif Rankos net nera pilnai aptemtos. kai be dirzo, tai jis toks polaisvis ganetinai, man net noretusi siauresnio tada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 09 lapkričio 2011 - 23:21
Felicity tikrai pagal mane didintas...arba as nzn savo dydzio... 4u.gif labai siltas megztukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 10, 07:26)
Felicity tikrai pagal mane didintas...arba as nzn savo dydzio... 4u.gif labai siltas megztukas wink.gif

drinks_cheers.gif pritariu, pagal mane irgi didintas
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2011 11 09, 22:47)
o kodel jus pardavinedama S dydzio felicity rasot, kad didintas? g.gif  ar cia ne apie ta as..

As ne Felicity parduodu. ax.gif
Atsakyti