merginos , dėl aberio mot. bliuzoniuko iššiaiškinau, o kaip vyriški? ar atitinka?

Žodžiu, padariau išvadą - reikia tylėt, nepasakot ko laukiu ir ką perperku
Ir tuo labiau - neparašyt forume, kad rezervuoju

QUOTE(ingutia @ 2011 11 10, 10:04)

Jo nes buti sumaisyta su zemem

O vyriski bliuzonai pagal mane atitinka jei apie hoodie su kapisonu kalbam. Beje XL nuo XXL nesiskiria, gal tik rankoves ilgesnrs ir pats dzemperis ilgesnis bet plotis toks pats...labai kokybiski. Vyras turi 3

QUOTE(ingutia @ 2011 11 10, 11:04)

O kas dėl Felicity tai kažkaip aš nepastebėjau, kad jis labai didintas

Jis man vienas (be diržo ant liemens) tai kažkaip nesižiūri... Tik su diržiuku gražiai atrodo, kaip Kavamale buvo įdėjusi foto

QUOTE(Zivukas.d @ 2011 11 09, 11:25)
va su situo tai bajeriai,mano sese uzsimane striukes(sakiau,kad kopija,bet jin norejo ir vsio)-tai nupirkom,pervedem pinigus,gavosi su persiuntimu apie 300lt,po 2 dienu i el.pasta ateina laiskas,kad i lietuva nesiuncia

QUOTE(monikas33 @ 2011 11 10, 08:54)
Atitinka vyriski

Jooo, kaip kam dėl Aberio rūbelių jau visai galvos perkaito
Spygliz, nekreipk dėmesio
O dar parašys, paviešink nikus ir baigsis represijos
Mums atitiko, dėvi XL ir Aberiuko visi XL

Spygliz, nekreipk dėmesio

QUOTE(monikas33 @ 2011 11 10, 08:54)
Mums atitiko, dėvi XL ir Aberiuko visi XL

As tai isvis sunkiai suvokiu kodel gali buti rasinejamos kazkokios piktos az, naturalu, kad kas pirmesnis tas ir perka, nieko nesuprantu
Bet kokiu atveju toks elgesys del kazkokiu skuduru tiesiog apgailetinas, kaip zverys del zalios mesos gabalo..fu.

Bet kokiu atveju toks elgesys del kazkokiu skuduru tiesiog apgailetinas, kaip zverys del zalios mesos gabalo..fu.
QUOTE(Soy @ 2011 11 10, 10:43)
As tai isvis sunkiai suvokiu kodel gali buti rasinejamos kazkokios piktos az, naturalu, kad kas pirmesnis tas ir perka, nieko nesuprantu

Spygliz "gavo" už tai, kad prieš tai man buvo pakomentavusi, jog iš aberio striukių lenda pūkai, o po to vis tik nusprendė tą oranžinę striukę įsigyt-absurdas,ne

QUOTE(Ditele @ 2011 11 10, 12:00)
Spygliz "gavo" už tai, kad prieš tai man buvo pakomentavusi, jog iš aberio striukių lenda pūkai, o po to vis tik nusprendė tą oranžinę striukę įsigyt-absurdas,ne
?! O aš jai labai dėkinga už tai, kad parašė ir taip pakomentavo (ir tiesą pasakius, manęs visai nejaudina ir nedomina, kodėl ji po to įsigijo tą oranžinę striukę
), nes po jos komentaro nusprendžiau nepirkt aberio pūkinukės ir radau bei užsisakiau Esprit svajonių pūkinukę už labai gerą kainytę

ne piktas az gavau ne uz tai o uz tai kad turiu kalna aberio smutkiu ir dar perku neleidziu kitoms pirkti

QUOTE(spygliz @ 2011 11 10, 13:06)
ne piktas az gavau ne uz tai o uz tai kad turiu kalna aberio smutkiu ir dar perku neleidziu kitoms pirkti
o pakomentavau pries menesi koki tikrai nezinojau kad uz tokia kaina striuke imes.

Oij geras

Nu net juokingai skamba

QUOTE(spygliz @ 2011 11 10, 11:06)
o pakomentavau pries menesi koki tikrai nezinojau kad uz tokia kaina striuke imes.

O jezau