Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

merginos , dėl aberio mot. bliuzoniuko iššiaiškinau, o kaip vyriški? ar atitinka? 4u.gif
Atsakyti
Žodžiu, padariau išvadą - reikia tylėt, nepasakot ko laukiu ir ką perperku biggrin.gif Ir tuo labiau - neparašyt forume, kad rezervuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 11 10, 10:04)
Žodžiu, padariau išvadą - reikia tylėt, nepasakot ko laukiu ir ką perperku biggrin.gif Ir tuo labiau - neparašyt forume, kad rezervuoju biggrin.gif

Jo nes buti sumaisyta su zemem wink.gif))
O vyriski bliuzonai pagal mane atitinka jei apie hoodie su kapisonu kalbam. Beje XL nuo XXL nesiskiria, gal tik rankoves ilgesnrs ir pats dzemperis ilgesnis bet plotis toks pats...labai kokybiski. Vyras turi 3 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 11 10, 11:04)

doh.gif doh.gif doh.gif

O kas dėl Felicity tai kažkaip aš nepastebėjau, kad jis labai didintas g.gif Man nešiojant XS ir tiko XS, nu S'ui jis turbūt irgi tiktų, bet aš iš jo irgi tikrai nekrentu bigsmile.gif
Jis man vienas (be diržo ant liemens) tai kažkaip nesižiūri... Tik su diržiuku gražiai atrodo, kaip Kavamale buvo įdėjusi foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 10 lapkričio 2011 - 09:18
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 11 09, 11:25)
va sitas 
http://www.abercromb...chesale.uk.net/

nes cia raso kad siuncia i visa pasauli uz 7 svarus  g.gif

va su situo tai bajeriai,mano sese uzsimane striukes(sakiau,kad kopija,bet jin norejo ir vsio)-tai nupirkom,pervedem pinigus,gavosi su persiuntimu apie 300lt,po 2 dienu i el.pasta ateina laiskas,kad i lietuva nesiuncia blink.gif tipo rasykit kita adresa,atsiprasom ir tt..,nors diena pries gavom patvirtinima,kad viskas ok,zodziu atrasem,kad grazinkit pinigus.grazino,aisku dar pinigai kol atsilo saskaitoj praejo 3 savaites.bet as tai nesuprantu kam rasyt tada ,kad siuncia g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikas33 @ 2011 11 10, 08:54)
merginos , dėl  aberio mot. bliuzoniuko iššiaiškinau, o kaip vyriški? ar atitinka? 4u.gif

Atitinka vyriski mirksiukas.gif
Atsakyti
Jooo, kaip kam dėl Aberio rūbelių jau visai galvos perkaito blink.gif
Spygliz, nekreipk dėmesio mirksiukas.gif O dar parašys, paviešink nikus ir baigsis represijos cool.gif

QUOTE(monikas33 @ 2011 11 10, 08:54)
merginos , dėl  aberio mot. bliuzoniuko iššiaiškinau, o kaip vyriški? ar atitinka? 4u.gif

Mums atitiko, dėvi XL ir Aberiuko visi XL mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai isvis sunkiai suvokiu kodel gali buti rasinejamos kazkokios piktos az, naturalu, kad kas pirmesnis tas ir perka, nieko nesuprantu g.gif
Bet kokiu atveju toks elgesys del kazkokiu skuduru tiesiog apgailetinas, kaip zverys del zalios mesos gabalo..fu.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 11 10, 10:43)
As tai isvis sunkiai suvokiu kodel gali buti rasinejamos kazkokios piktos az, naturalu, kad kas pirmesnis tas ir perka, nieko nesuprantu g.gif
Bet kokiu atveju toks elgesys del kazkokiu skuduru tiesiog apgailetinas, kaip zverys del zalios mesos gabalo..fu.

Spygliz "gavo" už tai, kad prieš tai man buvo pakomentavusi, jog iš aberio striukių lenda pūkai, o po to vis tik nusprendė tą oranžinę striukę įsigyt-absurdas,ne doh.gif?! O aš jai labai dėkinga už tai, kad parašė ir taip pakomentavo (ir tiesą pasakius, manęs visai nejaudina ir nedomina, kodėl ji po to įsigijo tą oranžinę striukę rolleyes.gif ), nes po jos komentaro nusprendžiau nepirkt aberio pūkinukės ir radau bei užsisakiau Esprit svajonių pūkinukę už labai gerą kainytę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2011 11 10, 12:00)
Spygliz "gavo" už tai, kad prieš tai man buvo pakomentavusi, jog iš aberio striukių lenda  pūkai, o po to vis tik nusprendė tą oranžinę striukę įsigyt-absurdas,ne doh.gif?!  O aš jai labai dėkinga už tai, kad parašė ir taip pakomentavo (ir tiesą pasakius, manęs visai nejaudina ir nedomina, kodėl ji po to įsigijo tą oranžinę striukę rolleyes.gif ), nes po jos komentaro nusprendžiau nepirkt aberio pūkinukės ir radau bei užsisakiau Esprit svajonių pūkinukę už labai gerą kainytę 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ne piktas az gavau ne uz tai o uz tai kad turiu kalna aberio smutkiu ir dar perku neleidziu kitoms pirkti doh.gif o pakomentavau pries menesi koki tikrai nezinojau kad uz tokia kaina striuke imes.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 10, 13:06)
ne piktas az gavau ne uz tai o uz tai kad turiu kalna aberio smutkiu ir dar perku neleidziu kitoms pirkti doh.gif o pakomentavau pries menesi koki tikrai nezinojau kad uz tokia kaina striuke imes.

Oij geras lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
Nu net juokingai skamba doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 10, 11:06)

O jezau biggrin.gif Karo metas zodziu, normuotai zmogui galima turet biggrin.gif
Atsakyti