Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(Luggne @ 2012 01 03, 22:53)
Penktadienį pasiimu kortelę ir, jaučiu, papirksiu  smile.gif
O kokia ten eiga - reiks susimokėti pvm ir muitą?  g.gif
Spygliz, ačiū, už pagalbą  4u.gif  dar nežinau ar pavyks, bet bandau  smile.gif
Lieku skolinga  mirksiukas.gif

Kazkada kazkas minejo kad nepavyko nusipirkt per ten... is pradziu rezervavo pinigus po to nebeleido... vien zo neatsiunte prekiu... gal kas pakomentuos g.gif
Atsakyti
Iš europinio galvoju pirkti kojines biggrin.gif Turiu kelias, tai labai man jos patinka, o kitur su briedžiais nerandu verysad.gif

O megztinį bandau pirkti, už jį labai dėkinga 4u.gif Bandysiu sugaudyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2012 01 03, 21:53)
Penktadienį pasiimu kortelę ir, jaučiu, papirksiu  smile.gif
O kokia ten eiga - reiks susimokėti pvm ir muitą?  g.gif
Spygliz, ačiū, už pagalbą  4u.gif  dar nežinau ar pavyks, bet bandau  smile.gif
Lieku skolinga  mirksiukas.gif

bent jie rašo, kad daugiau jokių mokesčių, tik siuntimo.
Ir man tai visai realu, nes jie turi gi parduotuvių ir europoj, tai laisvai gali gi ir iš jų siųst.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 01 03, 23:12)
Ir man tai visai realu, nes jie turi gi parduotuvių ir europoj, tai laisvai gali gi ir iš jų siųst.

as nesigincysiu kad nerealu wink.gif kol neisbandysim nesuzinosim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 01 03, 23:12)

Bandysiu, sekančią savaitę parašysiu kaip sekėsi.
Bet jeigu gerai prisimenu, viena mergaitė pirko kažką, tai reikėjo kažką papildomai susimokėti. Bet išbandysiu pati smile.gif
Atsakyti
Ketinu pirkti štai tokią maikutę ir sijonuką:
user posted image
user posted image
Man įdomu kaip su dydžiais. Įprastai nešioju S/M dydį. Turiu vieną S dydžio Hollister džemperį ir jis man geras. Bet įdomu kaip su maikute ir sijonu, ar jie nepamažinti? Nešioju 4 dydžio liemenėlę, tai įdomu S maikutė nebus per krūtinę labai aptempta?
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2012 01 04, 13:07)
Ketinu pirkti štai tokią maikutę ir sijonuką:
user posted image
user posted image
Man įdomu kaip su dydžiais. Įprastai nešioju S/M dydį. Turiu vieną S dydžio Hollister džemperį ir jis man geras. Bet įdomu kaip su maikute ir sijonu, ar jie nepamažinti? Nešioju 4 dydžio liemenėlę, tai įdomu S maikutė nebus per krūtinę labai aptempta?

maikute ne didesne kaip s, o sijonas priklausomai nuo klubu... iki kokiu 98 rekomenduoju s dydi.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 04, 13:11)
maikute ne didesne kaip s, o sijonas priklausomai nuo klubu... iki kokiu 98 rekomenduoju s dydi.

Ačiū, užsakiau abu S dydžio, dabar reiks laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 04, 13:29)
o pas ka uzsakinejot?  biggrin.gif

QUOTE(spygliz @ 2012 01 04, 14:09)
ir man toks klausimas iskilo biggrin.gif  lotuliukas.gif

Radau vieną SM narę (Viotinola), kad atseit užsakinėja. Nusiunčiau jai užsakymą, bet kažkodėl nieko neatrašo g.gif Tai sakot niekas iš SM neužsakinėja? Įdomu kodėl, aš anksčiau siunčiausi per kažką iš SM. O tai kaip jūs tada užsisakot?
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2012 01 05, 17:03)
Radau vieną SM narę (Viotinola), kad atseit užsakinėja. Nusiunčiau jai užsakymą, bet kažkodėl nieko neatrašo  g.gif Tai sakot niekas iš SM neužsakinėja? Įdomu kodėl, aš anksčiau siunčiausi per kažką iš SM. O tai kaip jūs tada užsisakot?

o rinko uzsakyma ji?
Todel ir klausiam, nes uzsisakyti kazka is ten labai sunku biggrin.gif reikia labai sekti ir stebeti, kada perka, bet ir tai, is SM, man atrodo, dabar tik ji viena ir teranka is aberio.
Reikia ir man keliu maikyciu, bet vis ziuriu, stebiu ir nerandu renkanciu siuo metu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 05 sausio 2012 - 15:11
Per kur eiti į Hollisterco, aš per vieną puslapį einu, bet nerodo nuotraukų doh.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2012 01 06, 11:54)
Per kur eiti į Hollisterco, aš per vieną puslapį einu, bet nerodo nuotraukų  doh.gif

ačiū  4u.gif

www.proxyfy.com www.hydemyass.com www.unblockit.us
Atsakyti