Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(Rutic @ 2012 01 06, 15:10)
Prisisakem mes su drauge tu groziu is Kids skyriaus, poto uzeinu cia kuria diena i sita tema, ogi ziuriu S dydi XL atitinka, o tu rupke galvoju , o abi su drauge M nesiojam  doh.gif  biggrin.gif  Dabar tenka pardavinet,o tokiu groziu, kad M dydi atitiktu tai nera  rolleyes.gif

S nesiojanti sake kad laisvoka...siulyciau to grozio palaukt kol atkeliaus ir pasimatavus tik zinosit ar geras ar ne smile.gif turiu dzemperi su kailiu kapisonas is kids XL sakyciau mazesni M atitinka
Atsakyti
geras, o as vis baidausi to vaiku skyriaus ir net neuzeinu. reiks pasizvalyt, jei kada kas pirks is ten, paimsiu ir pabadysiu, o ir kainos geresnes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 06, 15:12)
geras, o as vis baidausi to vaiku skyriaus ir net neuzeinu. reiks pasizvalyt, jei kada kas pirks is ten, paimsiu ir pabadysiu, o ir kainos geresnes  thumbup.gif

aberio dzinsus nesioju 00 arba 0, is vaiku skyriaus turiu sortus su vilna 14 dydzio, itilpciau ir i 12 lotuliukas.gif tik platejanciu dzinsu nepirkciau nes butu trumpi kadangi ir is aber trumpi...
bet is kids 16 slim boot dzinsai ismatavimais lygus 00 BOOT ir Aber... gal paprasciau db biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 06 sausio 2012 - 14:14
QUOTE(spygliz @ 2012 01 06, 14:12)
S nesiojanti sake kad laisvoka...siulyciau to grozio palaukt kol atkeliaus ir pasimatavus tik zinosit ar geras ar ne smile.gif turiu dzemperi su kailiu kapisonas is kids XL sakyciau mazesni M atitinka

Cia ziuriu skirtingai. Pas mane nemazai draugiu del AF galva pametusios, tai viena sake kad tos maikytes idealiai S. ax.gif Ir zinok dabar kur cia tiesa.

Spygli, jums i spinta Aberio rubai dar telpa? biggrin.gif Juokais cia aisku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutic: 06 sausio 2012 - 14:15
QUOTE(Rutic @ 2012 01 06, 15:14)
Cia ziuriu skirtingai. Pas mane nemazai draugiu del AF galva pametusios, tai viena sake kad tos maikytes idealiai S.  ax.gif  Ir zinok dabar kur cia tiesa.

Na dar priklausomai kokius rubus megzta aptemptus ar ne...siaip manau kad M nesiojanti jei is Aber nusipirktumet ilgom rankovem maikyte paskestumet g.gif kuda Jus visai unsure.gif
Atsakyti
Turiu tokias maikutes ant sleikuciu is suaugusiu skyriaus. Nesioju XS, ir emiau XS. Niekas nekrenta, sleikutes neistyso, neisitampe. Labai graziai viskas aptempta. Jau metus laiko turiu ir daznai nesiota vasara net ir dabar po svarku.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 06, 14:16)
Na dar priklausomai kokius rubus megzta aptemptus ar ne...siaip manau kad M nesiojanti jei is Aber nusipirktumet ilgom rankovem maikyte paskestumet  g.gif kuda Jus visai  unsure.gif

Vat,kad as nemegtu aptemptu rubu. Labiau megstu M nei S. Su S visi trukumai isryskeja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 06, 15:47)
vien zo maikes ant sleikuciu imk visas xs is vaiku skyriaus L nes paskesi, nukris petnesos, is iskris (.)(.) per iskirpte  bigsmile.gif

dabar permasciau viska, o tai ne XL man reikia biggrin.gif? nes siaip as S nesioju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 06 sausio 2012 - 14:18
QUOTE(Jovita23 @ 2012 01 06, 15:17)
Turiu tokias maikutes ant sleikuciu is suaugusiu skyriaus. Nesioju XS, ir emiau XS. Niekas nekrenta, sleikutes neistyso, neisitampe. Labai graziai viskas aptempta. Jau metus laiko turiu ir daznai nesiota vasara net ir dabar po svarku.

as irgi nesioju XS kurias turiu XS be galo dziaugiuos wink.gif, bet jos ir trumpesnes nei S wink.gif

QUOTE(Rutic @ 2012 01 06, 15:17)
Vat,kad as nemegtu aptemptu rubu. Labiau megstu M nei S. Su S visi trukumai isryskeja  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kavamale @ 2012 01 06, 15:18)
dabar permasciau viska, o tai ne XL man reikia  biggrin.gif?  nes siaip as S nesioju  g.gif

tos paprasciausios ant petneseliu zinok siek tiek didesnes bent jau man pasitaike nei suaugusiuju S... puse dydzio...
Atsakyti
kaip del vyrisku hoodies/ dzemperiu? mazinti, didinti, atitinka? 4u.gif
ir ar visi plesyti? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 06 sausio 2012 - 21:09
Ar yra atsiliepimų apie Hollister super skinny sweatpants? Ar man su iki 90 cm klubais, bet ne itin lieknom šlaunim tiktų S? Šiaip kelnių S dažniausiai nešioju..

user posted image

Atsakyti
Ir aš paklausiu biggrin.gif
O kaip tie knit layers su ilgom rankovėm, jei nešioju S aberio tank topą, tai kaži šitie atitinka? g.gif
Atsakyti