Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

o koki dydi tank maikyciu ant sleikuciu imt? 4u.gif ilgomis rankovemis imu savo dydi, tai tinka, pora netgi didokos buvo. Sios nedidintos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 06 sausio 2012 - 11:34
QUOTE(kavamale @ 2012 01 06, 12:34)
o koki dydi tank maikyciu ant sleikuciu imt?  4u.gif  ilgomis rankovemis imu savo dydi, tai tinka, pora netgi didokos buvo. Sios nedidintos?  4u.gif

tik XS 4u.gif nebent nesioji tikra M ar L, bet kiek zinau tu kudute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 06, 15:32)
tik XS  4u.gif nebent nesioji tikra M ar L, bet kiek zinau tu kudute biggrin.gif

oj aciu tada, nes tiksliai buciau emus S biggrin.gif 4u.gif
bet dabar ziuriu isparduotuvej idetas M dydis, bet raso, kad tinka ir S g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 06 sausio 2012 - 13:43
as su 90 cm krutine imu S dydi maikyciu ant sleikuciu. Tank tipo gal geriau XS butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2012 01 06, 15:43)
as su 90 cm krutine imu S dydi maikyciu ant sleikuciu. Tank tipo gal geriau XS butu  g.gif

velnias, o as galvojau, kad tank ir yra ant sleikuciu biggrin.gif tada apsvieskt mane kuo skiriasi, visu pirma? blush2.gif biggrin.gif noriu panasios
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 06 sausio 2012 - 13:50
QUOTE(kavamale @ 2012 01 06, 14:45)
velnias, o as galvojau, kad tank ir yra ant sleikuciu  biggrin.gif  tada apsvieskt mane kuo skiriasi, visu pirma?  blush2.gif  biggrin.gif

ji ir yra ant sleikuciu, bet tiesiog, kiek as turejus tank tipo, man S dydzio tank maikutes is sonu "atsivepia" siek tiek, sleikutes ilgokos. Bet cia dar ir nuo ugio, sudejimo priklauso. O su V formos iskirptem viskas tvarkoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 06, 14:45)
velnias, o as galvojau, kad tank ir yra ant sleikuciu  biggrin.gif  tada apsvieskt mane kuo skiriasi, visu pirma?  blush2.gif  biggrin.gif

vien zo maikes ant sleikuciu imk visas xs is vaiku skyriaus L nes paskesi, nukris petnesos, is iskris (.)(.) per iskirpte bigsmile.gif
Atsakyti
gerai, paklausysiu, nenoriu nieko pamest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 06, 14:51)
gerai, paklausysiu, nenoriu nieko pamest  biggrin.gif

ikeltu abieju foto maikuciu tau reikia XS ;)as turiu tris s dydzio guli spintoj arba kartais uzsidedu po megztiniu kad plikas pilvas nebutu, bet virsus man atrodo tragiskai nes viskas apdrimba 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutic @ 2012 01 05, 22:19)
Drauge taip pat nusprende parduoti savo maikytes, kurias pirkom paskubeja, neisitikine, ar tiks dydziai.
Maikytes dar keliauja, taigi galetu perleisti:
Abi XL dydzio mergaiciu skyriaus, kas atitinka XS-S moteriska dydi.
Kaina po 130 LT
user posted image
user posted image

siaip L atitinka XS, o XL tikra S, tai galit drasiai nesiot wink.gif mazesni M nesiojancioms turetu tikti tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 06 sausio 2012 - 13:56
o vaikiskos nebuna trumpos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 06, 14:56)
o vaikiskos nebuna trumpos?  4u.gif

nea smile.gif tank turiu ta kur pas tave balta foto tai net ilgesne nei Aber ir XL dydis man didelis...Nesioju XS turiu M dydzio maikyte su briedziuku tarp geliu is vaiku skyriaus Graphic Tees tipo tai ji atitinka tos maikytes kur briedis su saliku trumpom rankovem is Aber XS wink.gif sudejus vienodos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 06 sausio 2012 - 14:00
Prisisakem mes su drauge tu groziu is Kids skyriaus, poto uzeinu cia kuria diena i sita tema, ogi ziuriu S dydi XL atitinka, o tu rupke galvoju , o abi su drauge M nesiojam doh.gif biggrin.gif Dabar tenka pardavinet,o tokiu groziu, kad M dydi atitiktu tai nera rolleyes.gif
Atsakyti