Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(Zivukas.d @ 2011 11 09, 10:25)
va sitas 
http://www.abercromb...chesale.uk.net/

nes cia raso kad siuncia i visa pasauli uz 7 svarus  g.gif

Čia kopijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2011 11 09, 10:34)
Čia kopijos 4u.gif

aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 09 lapkričio 2011 - 13:42
Mirtis temoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 09, 13:50)
Mirtis temoje biggrin.gif

Visos kitur išsikraustė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2011 11 09, 14:48)
Visos kitur išsikraustė lotuliukas.gif

Kur g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2011 11 09, 16:28)

is temos ta prasme niekas nebepliurpia lotuliukas.gif niekur siaip neissikrauste...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 11 09, 15:34)
is temos ta prasme niekas nebepliurpia  lotuliukas.gif niekur siaip neissikrauste...

Aaaa,aš galvojau, kad gal kur kitur kokia temukė atsirado blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Visos išsikraustė į Aber išparduotuvės temą biggrin.gif Nes padaugėjo parduodančių ax.gif Tik, kad kainos nelabai "gražios" smile.gif

Mergaitės, kaip jūs nurenkate nuo aber megztų megztukų tuos apsiburbuliavimus? ax.gif

Spygliz, mačau rezervavai striukytę aber oranžinę, pirkai? Graži ji man wub.gif Tik kad nereikia striukės man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 09 lapkričio 2011 - 15:55
QUOTE(Ditele @ 2011 11 09, 15:28)

Į išparduotuvę lotuliukas.gif Pliurt nebėr kam, visos tik parduoda lotuliukas.gif

QUOTE(spygliz @ 2011 11 09, 15:34)
is temos ta prasme niekas nebepliurpia  lotuliukas.gif niekur siaip neissikrauste...

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 11 09, 15:54)
Visos išsikraustė į Aber išparduotuvės temą  biggrin.gif Nes padaugėjo parduodančių  ax.gif Tik, kad kainos nelabai "gražios"  smile.gif

Mergaitės, kaip jūs nurenkate nuo aber megztų megztukų tuos apsiburbuliavimus?  ax.gif

Spygliz, mačau rezervavai striukytę aber oranžinę, pirkai? Graži ji man wub.gif Tik kad nereikia striukės man  smile.gif

Aš išvis nustebau, kad Spygliz striukę panoro įsigyt laugh.gif Nes lyg sakė, kad jau turi visa šeima Aberio striukių, o ir pūkai iš visų bjauriai lenda cool.gif

Burbuliukus nurenku RANKOMIS iškart vos tik pradeda atsirasti smile.gif Turiu jau n metų GAP vilnonį megztuką (kaip žinia, vilna linkus neprastai burbuliuotis), bet kadangi rankomis nusirankioju pavienius burbulėlius, po šiai dienai atrodo kaip naujas, nes nespėja nusiburbuliuoti ant tiek daug, kad jau reikėtų imtis kažkokių rimtų priemonių smile.gif

O šiaip yra specialūs nuburbuliatoriai tokie, su baterijomis, kainuoja kelis litus smile.gif Kaip vyriškos barzdaskutes nuskuta tas prielipas bigsmile.gif

Kitos juos skuta su skutimosi peiliukais, ale iškyla pavojus įpjauti netyčia smile.gif

Dar yra kitokie burbuliukų nurinkėjai, rankiniai, tokie tarsi švitrinis popierius su skylutėm padarytas, juo "šukuoji" drapaną, o jis viską ir nudepiliuoja, kas nereikalingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 11 09, 15:54)
Mergaitės, kaip jūs nurenkate nuo aber megztų megztukų tuos apsiburbuliavimus?  ax.gif

Spygliz, mačau rezervavai striukytę aber oranžinę, pirkai? Graži ji man wub.gif Tik kad nereikia striukės man  smile.gif

Yr tokie aparačiukai mirksiukas.gif Nebrangūs mirksiukas.gif

Tokią striukę, tik kitos spalvos, turi mano dukra smile.gif Tai laaaabai ja patenkinta thumbup.gif Viena iš mylimiausių thumbup.gif Ir dar yra puspaltukas mylimas wub.gif
Atsakyti