Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

Laba,uzsisakiau siuos hollisterco megztukus ir dabar galvoju ar tiks.. siaip nesioju normalu L,kartais ir m tinka, siuos du emiau L dydziu. gal galit pakomentuot siuos megztukus,man su 180ugiu nebus per trumpi? ax.gif 4u.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Lince777 @ 2012 01 08, 18:40)

Su tokiom pat apimimi turiu 3, dydis kaip tik , apie nesiojimasi negaliu nieko pasakyti, nes dar nebuvau uzsidejus. Esu skaiciusi kad jie issitampo panesiojus  . Ju liemuo zemokas ir per blauzdas is "siauruju" 4u.gif

o kaip isvaizda 4u.gif ? atitinka? ech, kaip mane erzina, kai issitampo doh.gif visos truputi laisvesnes pasidaro nesiojant, bet jei po vieno uzsidejimo, tada nekas nekas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 08 sausio 2012 - 17:43
QUOTE(Linulee @ 2012 01 08, 18:37)
Laba,uzsisakiau siuos hollisterco megztukus ir dabar galvoju  ar tiks.. siaip nesioju normalu L,kartais ir m tinka, siuos du emiau L dydziu. gal galit  pakomentuot siuos  megztukus,man su 180ugiu nebus per trumpi? ax.gif  4u.gif user posted imageuser posted image

tikrai trumpi bus, ju tokie modeliukai wink.gif taciau nesakau kad per trumpi...po jais visais praktiskai butinos maikytes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2012 01 08, 17:37)
Laba,uzsisakiau siuos hollisterco megztukus ir dabar galvoju  ar tiks.. siaip nesioju normalu L,kartais ir m tinka, siuos du emiau L dydziu. gal galit  pakomentuot siuos  megztukus,man su 180ugiu nebus per trumpi? ax.gif  4u.gif user posted imageuser posted image

bus bus trumpi ax.gif As tokio pat ugio, tai man ne butent tokie, bet aberio panasaus modeliuko buvo trumpi. Ir siaip, ploni tokie, maziukai, kaip lelems lotuliukas.gif Nestebuklingi tie megztinai, ir kokybe nera ypatinga ax.gif As nebuvau suzaveta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond: 08 sausio 2012 - 20:13
gerai,kad ir kaina nebuvo stebuklinga biggrin.gif na gal bent viena prisitaikysiu su kokia palaidine po apacia ax.gif
gal kas foto turit realia,kaip sie megztukai atrodo uzsidejus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulee: 08 sausio 2012 - 20:20
QUOTE(medeina2001 @ 2012 01 08, 17:14)
Ieik i savo facebooka ir susiieskok" Abercrombie Uzsakymai Jav" 4u.gif

ACIU LABAIIIII aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(kavamale @ 2012 01 08, 18:42)
o kaip isvaizda  4u.gif ? atitinka? ech, kaip mane erzina, kai issitampo  doh.gif  visos truputi laisvesnes pasidaro nesiojant, bet jei po vieno uzsidejimo, tada nekas nekas

Kas del issitampimo - Turiu AX plonus dzinsus, tai jie man atrodo daug skystesni nei pastarieji,,.... o isvaizda tai man su plonom blauzdom gerai atrodo, tik kad zemas liemuo nelabai patinka
Atsakyti
QUOTE(Lince777 @ 2012 01 08, 23:40)
smile.gif
Kas del issitampimo - Turiu AX plonus dzinsus, tai jie man atrodo daug skystesni nei pastarieji,,.... o isvaizda tai man su plonom blauzdom gerai atrodo, tik kad zemas liemuo nelabai patinka

aciu, dar pagalvosiu del ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 08, 14:34)
na isduokit paslapti per kur perkat  ax.gif paraset facebook, tai kur ?? yra kokia tarpininke ten ?? SM nematau, kad kas rinktu  verysad.gif

kartais Viotinola perka, buna temukej paskelbia 4u.gif
Atsakyti
tik gavus nusifotografavau, bet taip ir neikeliau. Tad gal dabar, pries pirkima, padesiu del dydzio biggrin.gif gaila, neprigijo ideja realiu nuotrauku 4u.gif tad gal atgaivinsiu biggrin.gif deviu S dydi, krutine apie 90, liemuo apie 67 cm
pirmoji S dydzio, medziaga plona, kiek persisviecia, tik gavus galvojau tikrai parduodsiu, net galvojau neverta matuotis, bet apsirengus patiko, tad pasiliksiu. Galetu ir XS buti, tiktu.
Antrosios (labai nefotogeniska, bet realiai labai faina) dydis XS, geras, bet tiktu ir mazesne. Didinta tikrai, bet, turbut todel, kad flagship exclusive. beje, cia apsisvietus ir atrodo sviesesne nei yra is tikruju
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 09 sausio 2012 - 00:01
Baltoji labai daili, nors medžiaga ir atrodo labai plona.
Atsakyti
kavamale, balta atrodo l.graziai wub.gif

as vakar perziurejau clearance skyreli, yra man graziu megztuku, tik ar nera jie laaaabai trumpi ?? ax.gif
Atsakyti