Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

ech, jokiu ziniu FB del pirkimo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2012 01 07, 12:26)
Aš turiu vyresnėliui S dydžio vyrišką hoodį - atitinka  4u.gif  Ir neplėšytas - būna parašyta, kurie plėšyti, kurie ne smile.gif
Ir džemperį S dydžio - tai tas lyg truputį padidintas  g.gif

aciu 4u.gif o ka turi rasyt? nicking and grinding?
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 07, 16:21)
ech, jokiu ziniu FB del pirkimo  verysad.gif
Papildyta:

aciu  4u.gif o ka turi rasyt? nicking and grinding?

Taip, tie nicking and grinding išpešioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 01 07, 17:29)
Taip, tie nicking and grinding išpešioti smile.gif

fui, nenorim mes tokiu biggrin.gif bet , ziuriu, prie sio, tarkim dzerperio nera to uzraso, bet akivazdu, kad sudraskytas. Ka tas vintage wash reiskia? biggrin.gif
http://eu.abercrombi...ategoryId=12202
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 07, 16:33)
fui, nenorim mes tokiu  biggrin.gif  bet , ziuriu, prie sio, tarkim dzerperio nera to uzraso, bet akivazdu, kad sudraskytas. Ka tas vintage wash reiskia? biggrin.gif
http://eu.abercrombi...ategoryId=12202

Mano sūnus irgi pasakė: "tikrai nenešiosiu", kai nupirkau maikytę išdraskytą ir dar salotinę unsure.gif Kai pirkau lyg ir žalia atrodė rolleyes.gif
Man atrodo, kad nuorodoj neišpešiotas tas megztiniukas. Tik kai būna užrašas vintage wash - jie tokie kaip sendinti, kaip panešioti atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 01 07, 17:38)
Mano sūnus irgi pasakė: "tikrai nenešiosiu", kai nupirkau maikytę išdraskytą ir dar salotinę  unsure.gif Kai pirkau lyg ir žalia atrodė  rolleyes.gif 
Man atrodo, kad nuorodoj neišpešiotas tas megztiniukas. Tik kai būna užrašas vintage wash - jie tokie kaip sendinti, kaip panešioti atrodo  ax.gif

kad ispesiotas, apacia pabrizgus, padidinus matos g.gif . Bet cia gal nera blogiausias variantas biggrin.gif
nezinau, man irgi nepriimtini tokie dalykai, stilius, tai stilius, bet kai atrodo, kai panesioti, nematau nieko gero biggrin.gif as turiu maikutciu vintage wash ir atrodo puikiai, jokiu paplesymu ir jokio panesioto vaizdo schmoll.gif
Atsakyti
Gal kuri sita pirkote??
user posted image
Kaip dydis?
Atsakyti
as ji pirkau. Tik dar neatejo biggrin.gif tad nelabai padesiu. Bet emiau savo dydi. Nesusagstomus 2 esu turejus, tai nera mazinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 07, 17:15)
as ji pirkau. Tik dar neatejo  biggrin.gif  tad nelabai padesiu. Bet emiau savo dydi. Nesusagstomus 2 esu turejus, tai nera mazinti  4u.gif

Net nnzn ar S butu geras,nes nesioju XS g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 01 07, 19:22)
Net nnzn ar S butu geras,nes nesioju XS g.gif

gal ir tiktu, vistiek nesusagstomas, laisvas. cia tik rankoves svarbiausia, akd nebutu palcios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 07, 17:25)
gal ir tiktu, vistiek nesusagstomas, laisvas. cia tik rankoves svarbiausia, akd nebutu palcios  biggrin.gif

Kokia kaina pirkai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 01 07, 19:30)
Kokia kaina pirkai? 4u.gif

nepamenu, pirkau, kai nebuvo clearance, bet su papildoma nuolada 4u.gif 30 lygtai
Atsakyti
gal kuri turi? kaip realiai? kokio dydzio reik 93-94 cm klubams? ar neissitampo? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti