Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

Dėkui už patarimus, bandysiu į XS braškintis tuomet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 01 07, 22:26)
Dėkui už patarimus, bandysiu į XS braškintis tuomet biggrin.gif

nereikes braskintis, dar vietos liks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 08, 00:35)
Pirmadieni Facebook wink.gif

neturi kartais jegginsu, kuriuos ikeliau? manau, gali man padet su dydziu ir siaip, pakomentuot juos biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 07 sausio 2012 - 22:51
QUOTE(kavamale @ 2012 01 07, 23:51)
neturi kartais jegginsu, kuriuos ikeliau? manau, gali man padet su dydziu ir siaip, pakomentuot juos  biggrin.gif  blush2.gif

butent situ nea..gal kas turi pakomentuos?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 08, 01:25)
butent situ nea..gal kas turi pakomentuos?

viskas aisku, kazkaip maniau, kad turi 4u.gif bet kazkas tikrai turejo, pardavinejo, gal atsilieps ax.gif
o siaip, kaip jegginsu kokybe? nesitampo? isvaizda atitinka?
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 08, 01:02)
viskas aisku, kazkaip maniau, kad turi  4u.gif  bet kazkas tikrai turejo, pardavinejo, gal atsilieps  ax.gif
o siaip, kaip jegginsu kokybe? nesitampo? isvaizda atitinka?

jei ingridaaa turejo tokias tai 1 dydy holl skendo sake... ziurek sudeti jei daug elastano 00 imt reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 08, 02:03)
jei ingridaaa turejo tokias tai 1 dydy holl skendo sake... ziurek sudeti jei daug elastano 00 imt reik biggrin.gif

tai gal ingrida labai kudute, netikiu, kad man tokiu reik biggrin.gif siaip, galvojau apie 3, kazkas pardavinejo, bet nespejau paimt, tai lyg 3 dydis buvo g.gif biggrin.gif
na, tikiu, kad atsiras turinciu tokias ar panasiais
Atsakyti

QUOTE(kavamale @ 2012 01 08, 01:51)
tai gal ingrida labai kudute, netikiu, kad man tokiu reik  biggrin.gif  siaip, galvojau apie 3, kazkas pardavinejo, bet nespejau paimt, tai lyg 3 dydis buvo  g.gif  biggrin.gif 

Turiu aber panasias 0 dydy dar paskestum wink.gif)))
Atsakyti
na isduokit paslapti per kur perkat ax.gif paraset facebook, tai kur ?? yra kokia tarpininke ten ?? SM nematau, kad kas rinktu verysad.gif
Atsakyti
As turiu tik leginsus aberio S dydi su 93cm klubais, tai galiu pasakyti kad issitempe tikrai gal net XS butu buves geriau(100% medvelne).
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 08, 15:34)
na isduokit paslapti per kur perkat  ax.gif paraset facebook, tai kur ?? yra kokia tarpininke ten ?? SM nematau, kad kas rinktu  verysad.gif

Ieik i savo facebooka ir susiieskok" Abercrombie Uzsakymai Jav" 4u.gif
Atsakyti
[quote=kavamale,2012 01 08, 01:51]

[/q
Su tokiom pat apimimi turiu 3, dydis kaip tik , apie nesiojimasi negaliu nieko pasakyti, nes dar nebuvau uzsidejus. Esu skaiciusi kad jie issitampo panesiojus . Ju liemuo zemokas ir per blauzdas is "siauruju" 4u.gif
Atsakyti