Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(spygliz @ 2012 01 12, 20:15)
30% netaikoma flagship ir raudonom kainom... O as visada siunciu krepsi, problemu nebuvo

Atsiprasau uz nezinojima blush2.gif o kur jus matot raudona g.gif pas mane kur pilka tarkim nubraukta, o balta nauja kaina tai duoda siai nuolaida ar ne pvz( $78/ $30 )
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2012 01 12, 17:16)
Mergaites, gal kuri turite bliuskute is FASHION TOPS? kaip ju dydziai , ar nebus labai i mazaja puse g.gif ypac jei sudetis 100% kotonas ax.gif

Dekoju 4u.gif

Man pasitaikė didinta.

Noriu paklaust dėl sijonų ir suknelių. Dydis S lyg mano, per klubus 93 cm. Kokio dydžio suknelės ir sijonukai tinkami?
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2012 01 12, 20:24)
Atsiprasau uz nezinojima  blush2.gif  o kur jus matot raudona  g.gif  pas mane kur pilka tarkim nubraukta, o balta nauja kaina tai duoda siai nuolaida  ar ne pvz( $78/ $30 )

oi radau raudonu kainu doh.gif tai jeigu kaina nubraukta ir neraudona tai dar nuo nubrauktos kainos yra nuolaidele bigsmile.gif Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 12, 20:25)
Man pasitaikė didinta.

Noriu paklaust dėl sijonų ir suknelių. Dydis S lyg mano, per klubus 93 cm. Kokio dydžio suknelės ir sijonukai tinkami?

Sijonus xs sukneles s

QUOTE(giedryte1 @ 2012 01 12, 20:26)
oi radau raudonu kainu  doh.gif  tai jeigu kaina nubraukta ir neraudona tai dar nuo nubrauktos kainos yra nuolaidele  bigsmile.gif Aciu labai

nuo sumazintu kainu nuolaida
Atsakyti
O kada ateina atsakymai apie tai, ar pavyko uzsakyt? Nes kol kas tik 'gauta' gavau.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2012 01 12, 22:59)
O kada ateina atsakymai apie tai, ar pavyko uzsakyt? Nes kol kas tik 'gauta' gavau.

oj, negreit, juk kiek laiko uzima. Gali but ir ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka siuntet, ka uzsake???as stabdau briedzius wink.gif)))
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 12, 23:30)
Ka siuntet, ka uzsake???as stabdau briedzius wink.gif)))

nieko nesiunei blink.gif lotuliukas.gif ?
dar anksti girtis, neaisku, ar uzsake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 12, 22:33)
nieko nesiunei  blink.gif  lotuliukas.gif ?
dar anksti girtis, neaisku, ar uzsake  biggrin.gif

ne nesiunciau..ruosiuosi realiai kelionei i Aberlanda biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 12, 19:25)

O aš nesutikčiau dėl siūlomų dydžių jums su tokiais išmatavimais blush2.gif

Na nebent priklauso, kaip jūs mėgstate dėvėti rūbus smile.gif

Aš nusipirkau sijona ir suknelę S dydžio (su tokiais klubais), tai jeigu tie paprasti su gima, tai man visiškai nepatiko, kadangi jie pritaikyti nešioti grynai ant liemens smile.gif Tada gaunasi pats ilgis toks visai trumpas, kad nei pasilenkt, nei ką, be to mėgstu labiau ant klubų drabužius smile.gif Tad šiuo atveju M dydis tiko idealiai smile.gif S buvo tikrai nejauku unsure.gif

--

Dėl suknelės dydžio, manau priklauso viskas nuo krūtinės smile.gif Nes visas maikeles perku S dydžio, tačiau į suknelę S dydžio netilpo krūtinė unsure.gif Nu aišku, įsispraudžia, bet su tokia suknele kažkur eiti jau nebelai būtų noro g.gif O M dydis tiko puikiai smile.gif Krūtinė sutilpo idealiai, ant liemens guma, tai jokio skirtumo, koks tas dydis, nes arba tempias jei riekia, arba priglunda, jei laibesnis liemuo smile.gif Na o ir ilgis M dydžio netrukdo, manau kokiu centimetru ilgesnis biggrin.gif

--

Tai su 93 cm klubais nežinau kaip ten tas XS dydžio sijonas atrodytų cool.gif BENT jau S... tikrai ne XS schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 13, 00:45)
ne nesiunciau..ruosiuosi realiai kelionei i Aberlanda biggrin.gif  lotuliukas.gif

aha, skaiciau ir pavyyyydziu thumbup.gif

Atsakyti
Ačiū Siges ir Spygliz 4u.gif Mėgstu laisvesnius ir ilgesnius smile.gif
Atsakyti