Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(kavamale @ 2012 01 13, 19:46)
nenuostabu, grazios, patogios ir trikotazas laabai fainas, neissitampo  wub.gif

viena anksciau pirkau xs kur ne 100% medvilne, tai kai pamaciau dydi vos nenukritau, pamaniau kad is kids nusipirkau xl biggrin.gif bet kai uzsidedi kietai atrodo biggrin.gif...
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 13, 16:41)
o man viena tank maikute gal uz 10 doleriu uzsake, tai oj brangiai ji man kainuos  biggrin.gif
ko labiausiai norejau, to nenupirko gaila. Kada jus siunciat? as lygiai 20val... bet gal ne pagal tai renka

Išsiunčiau lygiai 20.00 val.
Atsakyti
man ir panasiai atsitiko, tik sijoneli uzsake gaila, ir nesuprantu del ko nes kiek ziurejau dar buvo bet ka darysi. pirmas ir paskutinis kartas, gerai kad suradau drauge is pietu amerikos kur man uzsakys tik shippinga reiks uzmoket.
norejau paklaust, kiek ant virsaus to drabuzio sumos mazdaug prisideda litu kai atsiuncia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 13, 21:48)
man ir panasiai atsitiko, tik sijoneli uzsake gaila, ir nesuprantu del ko nes kiek ziurejau dar buvo bet ka darysi. pirmas ir paskutinis kartas, gerai kad suradau drauge is pietu amerikos kur man uzsakys tik shippinga reiks uzmoket.
norejau paklaust, kiek ant virsaus  to drabuzio sumos mazdaug prisideda litu kai atsiuncia?  g.gif

visokiu var yra, yra ir kas ship nemokamas o i Lietuva irgi jau kaip sius..svarbiausia muito negautum wink.gif
Atsakyti
20 doleriu jis kainavo, tai gal nekainuos antra tiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 13, 22:48)
norejau paklaust, kiek ant virsaus  to drabuzio sumos mazdaug prisideda litu kai atsiuncia?  g.gif

jei reikes kompaniones shipingui dalintis - kreipkites i mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 13 sausio 2012 - 22:06
QUOTE(kavamale @ 2012 01 13, 22:06)
jei reikes kompaniones shipingui dalintis  - kreipkites i mane  lotuliukas.gif

O čia tų kompanionių būtų biggrin.gif
Atsakyti
o galetumem kita karta susitart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 14, 00:15)
o galetumem kita karta susitart biggrin.gif

thumbup.gif tik rasykit
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 13, 22:26)
thumbup.gif  tik rasykit

drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kokio man reiktų dydžio, jei šiaip nešioju 36, krutinė 88cm?
user posted image
Atsakyti
Pakomentuokit Gilly liemenuku dyzius lyginant su VS, aciu 4u.gif
Atsakyti