Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(ingutia @ 2012 01 13, 01:18)
Ačiū Siges ir Spygliz 4u.gif Mėgstu laisvesnius ir ilgesnius smile.gif

Ingutia, rasiau del dydziu zinodama kaip atrodai.... M suknele tau bus kaip maisas, tu mazute, kita sav vaziuosiu i vilniu, galiu atvezt pasimatuot ir suknele ir sijona. Turiu ir xs ir s, nuspresi pati.o jei krutine didele nuo d dydzio tai ir L netiks mano nuomone. Klauskit Linamoq ji turi/ turejo L atsakys. Sijono ilgiai nuo modelio priklauso, bet visumoj to pacio modelio tik didesni buna is plocio me is ilgio...zinau nes turejau to pacio modelio ir s ir xs....
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 01 12, 23:59)
O aš nesutikčiau dėl siūlomų dydžių jums su tokiais išmatavimais  blush2.gif
Na nebent priklauso, kaip jūs mėgstate dėvėti rūbus smile.gif
Aš nusipirkau sijona ir suknelę S dydžio (su tokiais klubais), tai jeigu tie paprasti su gima, tai man visiškai nepatiko, kadangi jie pritaikyti nešioti grynai ant liemens smile.gif Tada gaunasi pats ilgis toks visai trumpas, kad nei pasilenkt, nei ką, be to mėgstu labiau ant klubų drabužius smile.gif Tad šiuo atveju M dydis tiko idealiai smile.gif S buvo tikrai nejauku  unsure.gif

jei nesiot tuos sijonus ant liemens kaip aberio puslapio foto, tai nei viena i gatve neiseitumem, nes ir XL uzsidejus uzpakalis sviestu blink.gif paziurekit modeliu nuotraukas, nu bent jau as taip atrodanti niekada neiseiciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 13, 06:01)
o jei krutine didele nuo d dydzio tai ir L netiks mano nuomone. Klauskit Linamoq ji turi/ turejo L atsakys.

Ou je, turejau L sukniu, su mano apimtim 98/74/98 telpu per visur normaliai, isskyrus krutine. Maksimum D, o dar geriau C.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 13, 09:06)
jei nesiot tuos sijonus ant liemens kaip aberio puslapio foto, tai nei viena i gatve neiseitumem, nes ir XL uzsidejus uzpakalis sviestu  blink.gif paziurekit modeliu nuotraukas, nu bent jau as taip atrodanti niekada neiseiciau  schmoll.gif

Nu tai tuo labiau merginai su 93 cm klubais ir megstanciai neisirezusius drabuzius XS neitin tiktu smile.gif MAN Aberio rubai nei didinti, nei mazinti smile.gif Atitinka dydziu lentele, kiek ko turiu 4u.gif
Tai nesu tikra ar prie tokiu ismatavimu patasytas butent XS dydis, tik tiek smile.gif

---

Beje, niekaip nepadekoju LINAMOG! huh.gif Aciu dideliausias uz isgelbejima wub.gif Kadangi padeka is Aberio serijos, tai cia ir dekoju laugh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 01 13, 11:10)
Nu tai tuo labiau merginai su 93 cm klubais ir megstanciai neisirezusius drabuzius XS neitin tiktu smile.gif MAN Aberio rubai nei didinti, nei mazinti smile.gif Atitinka dydziu lentele, kiek ko turiu 4u.gif
Tai nesu tikra ar prie tokiu ismatavimu patasytas butent XS dydis, tik tiek smile.gif

Na mano sesuo uzsidejo mano s ir xs sijonus su 94 klubais pasake, su xs dar iseiciau bet su s is namu neisvarytum nes atrodau kaip backa...tie s tik daugiau medziagos i ploti ir man asmeniskai ant tokios kudutes kaip 93 atrodo nekaip, nesupykit...Jei nores Ingutia nuvesiu pasimtuot ir pati nuspres, juo labiau kad ne visom tokio tipo sijonai kaip aberio tinka, nes jie tikria kaip bebutu smarkiai storina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 13, 10:22)
Na mano sesuo uzsidejo mano s ir xs sijonus su 94 klubais pasake, su xs dar iseiciau bet su s is namu neisvarytum nes atrodau kaip backa...tie s tik daugiau medziagos i ploti ir man asmeniskai ant tokios kudutes kaip 93 atrodo nekaip, nesupykit...Jei nores Ingutia nuvesiu pasimtuot ir pati nuspres, juo labiau kad ne visom tokio tipo sijonai kaip aberio tinka, nes jie tikria kaip bebutu smarkiai storina  blush2.gif

biggrin.gif Nenoriu gincytis smile.gif Jus kalbat apie savo patirti, as apie savo smile.gif Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 01 13, 11:26)
biggrin.gif Nenoriu gincytis smile.gif Jus kalbat apie savo patirti, as apie savo smile.gif Sekmes

drinks_cheers.gif siaip kartais ir vienodas apimtis turincios merginos nesioja skirtingus dydzius ir nuo kaulu strukturos priklauso g.gif
Atsakyti
vakar FB mergaitėms kaip supratau nieko nepavyko nupirkti...
gal dar žinote kas perka iš šių parduotuvių? taip norėtųsi ką nors įsigyti gerom kainom... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 01 13, 10:10)
Beje, niekaip nepadekoju LINAMOG! huh.gif Aciu dideliausias uz isgelbejima wub.gif Kadangi padeka is Aberio serijos, tai cia ir dekoju laugh.gif 4u.gif

Galvojau galvojau ir prisiminiau, kas ten per gelbetuves. I sveikata. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milow @ 2012 01 13, 12:01)
vakar FB mergaitėms kaip supratau nieko nepavyko nupirkti...
gal dar žinote kas perka iš šių parduotuvių? taip norėtųsi ką nors įsigyti gerom kainom...  unsure.gif

kad lyg pavyko aberis isskyrus gilly wink.gif
daugiau nieko nezinau kas perka...Viotinola lyg...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 13, 11:04)
daugiau nieko nezinau kas perka...Viotinola lyg...

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 13, 11:04)

Nu man aberi tik 1 daikta tenupirko, o norėjau tik 2, o gilly nieko, o tiek tikėjaus.. ech..
Nebeužsisakinėsiu daugiau, nervai brangiau kainuoja verysad.gif
Atsakyti