Įkraunama...
Įkraunama...

Runos

Joo atrodo,kaip apie būrtus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 15, 02:42)
Na ir įdomiai jūs čia kalbatės. Kada gi aš tiek suprasiu ?

tai isigyk runas arba pasigamink pati biggrin.gif jeigu pirksi prie ju buna knyga su aprasymu ir pirmyn ,studijuok, bendrauk, pajusk, kas tai yra biggrin.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 15 vasario 2007 - 13:47
kazkur skaiciau kad kai nebesinori prie ju prisiliesti tai runoms jau amen alc.gif gun_bandana.gif box.gif bash.gif 000164.gif gun_rifle.gif reik darytis arba pirkt kitas.

QUOTE(Korsikiete @ 2007 01 16, 10:35)
Man tai niekaip neprilimpa pirktinės: ir vienokias  bandžiau, ir kitokias  ax.gif  O kuriomis buriu - pasidariau prieš daug metų, pagal "Mokslas ir gyvenimas" žurnalą, taigi jos jau tokios pavargusios, o niekaip negaliu kitomis pakeisti...

Na dėl paklausimo galima klausti, bet kiek teko bendrauti su buriančiomis, ir ne pirmoje kartoje, tai visos vienu balsu tvirtina, kad į rankas, pažiūrėjimui duoti negalima, kitas žmogus čiupina kortas/ runas tik tiek, kiek  reikia kaladei nukelti, ar runai ištraukti... Būna situacijų, kai tiesiog jauti, kad va šitam duoti į rankas savo runų negali - ir neduodi, tada pati visus veiksmus už pastarąjį atliekį...  ax.gif

tikriausiai nesiniri palikt savuju biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(markis95 @ 2007 02 15, 20:46)
kazkur skaiciau kad kai nebesinori prie ju prisiliesti tai runoms jau amen alc.gif  gun_bandana.gif  box.gif  bash.gif  000164.gif  gun_rifle.gif  reik darytis arba pirkt kitas.
tikriausiai nesiniri palikt savuju biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na jos tiesiog persisunkusios mano energija, vis dėlto paskaičiavau, jau 17 metų jomis buriu... ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės.
Ir aš susidomėjau rūnomis kai senai senai žurnale "Mokslas ir gyvenimas " radau jas nupieštas ir aprašytas. Nors buvo užrašas "pusiau rimtai" , bet užkibau. Po to gyvendama prie jūros prisirinkau akmenėliu ir išpaišiau ženklus. Ilgokai su jomis bendravau, nors akmeninės bet su energetika, nes vandens nuglostytos, vėjo nudžiovintos, saulės įkrautos...
Labai pagelbėdavo, bet jau beveik metai guli ramiai maišelyje. Domėjaus viskuo : kortomis, astrologija, numerologija , chiromantija ir t.t. Bet žinau, kad besilaukiančiom negalima,nes vaikeliu gali kristi visos pranasystės. Todėl padėjau viska šalin ir mėgaujuos motinyste ax.gif Bet tikrai grįšiu prie šio savo ūžsiėmimo irjum linkiu nepamirsti bigsmile.gif
Atsakyti
Mačiau parduotuvėje labai gražias runas , medines, suišdegintais ženklas,raudonmedžio spalvos thumbup.gif vis galvoju, kad reikia oradėt jom domėtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(solialia @ 2007 02 17, 22:23)
Sveikos mergytės.
Ir aš susidomėjau rūnomis kai senai senai žurnale "Mokslas ir gyvenimas " radau jas nupieštas ir aprašytas. Nors buvo užrašas "pusiau rimtai" , bet užkibau. Po to gyvendama prie jūros prisirinkau akmenėliu ir išpaišiau ženklus. Ilgokai su jomis bendravau, nors akmeninės bet su energetika, nes vandens nuglostytos, vėjo nudžiovintos, saulės įkrautos...
Labai pagelbėdavo, bet jau beveik metai guli ramiai maišelyje. Domėjaus viskuo : kortomis, astrologija, numerologija , chiromantija ir t.t. Bet žinau, kad besilaukiančiom negalima,nes vaikeliu gali kristi visos pranasystės. Todėl  padėjau viska šalin ir mėgaujuos motinyste  ax.gif  Bet tikrai grįšiu prie šio savo ūžsiėmimo irjum linkiu nepamirsti  bigsmile.gif

Tai va aš taip pat ant tų pačių, tame pačiame žurnale užsikabinau... mirksiukas.gif

QUOTE(Makalius @ 2007 02 17, 23:46)
Mačiau parduotuvėje labai gražias runas , medines, suišdegintais ženklas,raudonmedžio spalvos thumbup.gif vis galvoju, kad reikia oradėt jom  domėtis g.gif

Na nemanau, kad čia gali būti žodis reikia... Vieniems jos labai prilimpa, o kitiems visai nepatinka... Aš pirmą kartą jas pamačiau ir viskas... Kaip koks medus pataukė musę... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 02 15, 21:51)
Na jos tiesiog persisunkusios mano energija, vis dėlto paskaičiavau, jau 17 metų jomis buriu...  ax.gif

O o nemažas stažas jau pas tave.
gal dėl to taip daug ir žinai apie runas?
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 19, 00:43)
O o nemažas stažas jau pas tave.
gal dėl to taip daug ir žinai apie runas?

blush2.gif Ne tiek ir daug, kiek norėtųsi, bet pajautimas joms yra atsiradęs... ax.gif Jei burčiau jomis pastoviai ir ne tik sau, ar šeimos nariams, gal ir labiau tas pažinimas būtų pažengęs... O dabar tai tik šiek tiek... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 02 19, 13:20)
blush2.gif Ne tiek ir daug, kiek norėtųsi, bet  pajautimas joms yra atsiradęs...  ax.gif Jei burčiau jomis pastoviai ir ne tik sau, ar šeimos nariams, gal ir labiau tas pažinimas būtų pažengęs... O dabar tai tik šiek tiek...  ax.gif

Bet pagal tavo pasisakymus galima spręsti, kad tu tikrai gerai jas pažįsti.
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 02 19, 12:20)
blush2.gif Ne tiek ir daug, kiek norėtųsi, bet  pajautimas joms yra atsiradęs...  ax.gif Jei burčiau jomis pastoviai ir ne tik sau, ar šeimos nariams, gal ir labiau tas pažinimas būtų pažengęs... O dabar tai tik šiek tiek...  ax.gif

17 metu -tikrai labai daug, as siais metais dariau pati is medzio, o iki tol kazkokiame zurnale buvo, tai uzduodavau klausima ir durdavau pirstu biggrin.gif
kai pradejau mesti savo gamybos runas, pykausi pati su savimi, jautesi visiskas vidinis haosas biggrin.gif , nutariau zymetis,isigyjau runu dienorasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 19, 18:10)
17 metu -tikrai labai daug, as siais metais dariau pati is medzio, o iki tol kazkokiame zurnale buvo, tai uzduodavau klausima ir durdavau pirstu biggrin.gif
kai pradejau mesti savo gamybos runas, pykausi pati su savimi, jautesi visiskas vidinis haosas biggrin.gif , nutariau zymetis,isigyjau runu dienorasti smile.gif

Na aš kai runas pamačiau, turbūt nedelsiau nė dienos, pasidariau korteles ir ant jų išpiešiau ženklus... Labai ypatinga būsena mane tada buvo apėmusi: viską padariau vienu prisėdimu ir nieks tada mano darbo nepertraukė... ax.gif Gal todėl jos taip prilipo... Labai ilgai, gal kokia 10 metų, būriausi pagal turimas iš žurnalo reikšmes blush2.gif O paskui užmačiau ezoteriniame knygyne "Severnaja magija", kur buvo aprašytos runos, tada sugalvojau pasidaryti naujas runas ant akmenukų, prisirinkau jų, bet.. schmoll.gif Taip ir guli jie ant mano spintukės ax.gif Paskui nusipirkau medines, tačiau jos taip pat kažkur nukištos... Nelimpa ir tiek... O maniškės jau tokios pavargusios... doh.gif
Atsakyti