Įkraunama...
Įkraunama...

Runos

QUOTE(ataner @ 2007 02 07, 16:22)
kas liecia stipendijos- viskas bus gerai biggrin.gif  greitai suprasi, kad tau yra kurkas svarbesniu dalyku, nei gera stipendija.
sekmes 4u.gif

drinks_cheers.gif Bet kiek vienu gyvenimo etapu skirtingi dalykai atrodo svarbūs... 4u.gif

QUOTE(*CACA* @ 2007 02 08, 00:40)
Va būtų įomu ir su kitomis runomis susipažinti, bet bijau, kad man bus su jomis sunkoka. Nes akip supratau čia jūsų pasiskaičius, tai yra ne vienos dienos darbas - susidraugauti su runomis.

Na, kuo geriau runas pažįsti, tuo daugiau tau jos pasako... Pradedi geriau suprasti derinių niuansus, ir tai ką tau jos nori pasakyti... smile.gif
QUOTE(ataner @ 2007 02 08, 13:16)
patikek, tikrai ne vienos dienos biggrin.gif
kuo dazniau su jomis bendrauji, tuo tik giliau jas pazisti, lengva man kalbeti rolleyes.gif , bet bendravimas tikrai nera lengvas biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 02 08, 14:26)
Na, kuo geriau runas pažįsti, tuo daugiau tau jos pasako... Pradedi geriau suprasti derinių niuansus, ir tai ką tau jos nori pasakyti...  smile.gif

O per kiek laiko maždaug galima daug maž jau bent kažkiek su omis susikalbėti?
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 10, 01:18)
O per kiek laiko maždaug galima daug maž jau bent kažkiek su omis susikalbėti?

tai priklausys nuo taves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 10, 13:10)
tai priklausys nuo taves smile.gif

Sutinku, kad tai labai individualu, o jei atsakyti visiškai rimtai, turbūt joms pažinti, gali neužtekti viso gyvenimo... Na bet iš esmės kiekvienam skirtingai... Kam mėnesis, o kam gyvenimas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 02 10, 14:57)
Sutinku, kad tai labai individualu, o jei atsakyti visiškai rimtai, turbūt joms pažinti, gali neužtekti viso gyvenimo... Na bet iš esmės kiekvienam skirtingai... Kam mėnesis, o kam gyvenimas...  ax.gif

Na ačiū mergytės už atsakymus. Reiks kažkaip bandyti ir man su jomis susidraugauti.
Tikr iš pradžiū reikia runas arba nusipirkti arba pasidaryti. O tada pradėti pažintį.
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 07, 17:22)
kas liecia stipendijos- viskas bus gerai biggrin.gif  greitai suprasi, kad tau yra kurkas svarbesniu dalyku, nei gera stipendija.
sekmes 4u.gif

lotuliukas.gif
O dabar rimtai. didžioji stipendija tai vienas iš pliusų, man tai paskutinis šansas kažko gyvenime pasiekti, nebe jaunuklė esu- 27m. jei dabar tektų mokėti už mokslus jiems tektų pasakyti: ate-ate-ate. Dar kartelį bandyti nebegalėsiu ir vargiai ar užteks laiko, pinigų ir drąsos. O stipendija tai vis tik šioks toks pragyvenimo šaltinis 312Lt (na maždaug 2,5MGL) Jei jos netenku, tai man yra pinigai. Ir taip vadinama stipkė mūsų šeimoje irgi prisideda. Mes laukiamės vaiko ir ji būtent ir bus visa skirta vaikelio išlaikymui, (jei maitinsiu savo pienu manyčiau turėtų užtekti) Taigi apie jokius gyvenimo etapus nėra ko nė kalbėti, nei manyti nei galvoti- tai paskutinis šansas. Šį semestrą gal dėl to kad paskutiniai mėnesiai niekaip negalėjau susikaupti ir kaip reikalas pasiruošti, todėl didžioji man kaip dievo malonė iš dangaus nukritusi blush2.gif
Atsakyti
Na tai dar kartą pasikarotsiu: Mirties runa dažniausiai reiškia pasikeitimą, kažkuris jūsų gyvenimo tarpsnis baigiasi ir prasideda naujas... Mirtis senų ryšių nutraukimas, o dar kitaip virsmas, pvz. su mirties ženklų yra susijusios vestuvės, nes manyta, kad miršta mergaitė ir gimsta naujas žmogus - moteris.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 02 11, 17:38)
Na tai dar kartą pasikarotsiu: Mirties runa dažniausiai reiškia pasikeitimą, kažkuris jūsų gyvenimo tarpsnis baigiasi ir prasideda naujas... Mirtis senų ryšių nutraukimas, o dar kitaip virsmas, pvz. su mirties ženklų yra susijusios vestuvės, nes manyta, kad miršta mergaitė ir gimsta naujas žmogus - moteris....  ax.gif

kalbama apie virsma(jeigu teisingai supratau), as bendrauju su vikingu runomis, o tai butu runa" dagaz"-nurodo permaina 180- ties laipsniu posuki, ji pranesa apie prasidejusi svarbiu laimejimu ir geroves laikotarpi, kita vertus, perspeja neapsvaigti nuo minciu apie ateiti.Virsmo laika gali lydeti sunkus darbas.
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 11, 21:56)
kalbama apie virsma(jeigu teisingai supratau), as bendrauju su vikingu runomis, o tai butu runa" dagaz"-nurodo permaina 180- ties laipsniu posuki, ji pranesa apie prasidejusi svarbiu laimejimu ir geroves laikotarpi, kita vertus, perspeja neapsvaigti nuo minciu apie ateiti.Virsmo laika gali lydeti sunkus darbas.

ax.gif Aš tai su mirties ženklu tapatinu Keltišką runą Ivawaz, kurios reikšmė kukmedis ir pastarasis simbolizuoja pasaulio medį... Ši runa sulyginama su taro Mirties korta... Nors kita vertus ir Dagaz runą galima prilyginti mirties ženklui, nes taip pat rodo permainą, pasikeitimą... g.gif Nors mano literatūroje ši runa tapatinama du kvailio korta, Taro arkane... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Korsikiete: 12 vasario 2007 - 09:15
QUOTE(Korsikiete @ 2007 02 12, 10:14)
ax.gif  Aš tai su mirties ženklu tapatinu Keltišką runą Ivawaz, kurios reikšmė kukmedis ir pastarasis simbolizuoja pasaulio medį... Ši runa sulyginama su taro Mirties korta... Nors kita vertus ir Dagaz runą galima prilyginti mirties ženklui, nes taip pat rodo permainą, pasikeitimą...  g.gif Nors mano literatūroje ši runa tapatinama du kvailio korta, Taro arkane...  ax.gif

skirtingos intepretacijos smile.gif pas mane kukmedis tai Eihwaz (apsauga, ginancios jegos). su mirtimi jokia runa nesusieta, sprendziu tik pagal 180 proc. esmine permaina. Jeigu isdestyme salia Dagaz yra tuscioji runa, virsmo galybe gali buti tokia didele, kad ispranasautu visiska baigti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 12, 16:12)
skirtingos intepretacijos smile.gif  pas mane kukmedis tai Eihwaz (apsauga, ginancios jegos). su mirtimi jokia runa nesusieta, sprendziu tik pagal 180 proc. esmine permaina. Jeigu  isdestyme salia Dagaz yra tuscioji runa, virsmo galybe gali buti tokia didele, kad ispranasautu visiska baigti. smile.gif

Ne interpretacijos tos pačios aš tik užrašiau, ją šiek tiek kitaip tai ta pati runa, tačiau aš dar pasižiūriu, kokie runų atitikmenys yra taro kortose, o ši runa yra lyginama su taro mirtimi... ax.gif
Atsakyti
Na ir įdomiai jūs čia kalbatės. Kada gi aš tiek suprasiu ?
Atsakyti