Įkraunama...
Įkraunama...

Runos

Aš į "masines" Runas nė nežiūriu, prieš kokį aštuonetą metų išsiraižiau ant jūros akmenukų. Dėlioju labai retai, tuomet, kai sunku apsispręsti, net nevisų reikšmes pamenu. Tačiau tikrai padeda... mirksiukas.gif
Kaip Korsikietė rašė, "gamyba" vyko spontaniškai. Vieną Runą tik po kelinto karto pavyko išraižyti. Gaila nepamenu, kurią, nes tai taip pat kažką turėtų reikšti.

Norėčiau priminti, kad reiktų pasidomėti ne tik Runomis, bet ir senovės keltų mitologija, tuomet paaiškėtų daugybė paslėptų Runų prasmių.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 02 20, 18:58)
Aš į "masines" Runas nė nežiūriu, prieš kokį aštuonetą metų išsiraižiau ant jūros akmenukų. Dėlioju labai retai, tuomet, kai sunku apsispręsti, net nevisų reikšmes pamenu. Tačiau tikrai padeda...  mirksiukas.gif
Kaip Korsikietė rašė, "gamyba" vyko spontaniškai. Vieną Runą tik po kelinto karto pavyko išraižyti. Gaila nepamenu, kurią, nes tai taip pat kažką turėtų reikšti.

Norėčiau priminti, kad reiktų pasidomėti ne tik Runomis, bet ir senovės keltų mitologija, tuomet paaiškėtų daugybė paslėptų Runų prasmių.

Manau tikrai daug maloniau burti su savo gamybomis runomis. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 23, 01:41)
Manau tikrai daug maloniau burti su savo gamybomis runomis.  drinks_cheers.gif

nepasigaminai sau runu? matau, kad domiesi biggrin.gif
gali pasigaminti ir is popieriaus yra sakoma,kad jos trumpiau aktyvios, negu pvz. is medzio ar keramikos, gali dar is vasko pabandyti formas islieti ir tada zenklus israizyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 23, 18:17)
nepasigaminai sau runu? matau, kad domiesi biggrin.gif
gali pasigaminti ir is popieriaus yra sakoma,kad jos trumpiau aktyvios, negu pvz. is medzio ar keramikos, gali dar is vasko pabandyti formas islieti ir tada zenklus israizyti biggrin.gif

Aš iš kardono pasidariau prieš 17 metų, vis dar jos manęs nepaleidžia...
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 02 23, 19:14)
g.gif

tai tu ju nepaleidi, o ne jos taves biggrin.gif
ir tai labai dziugu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 24, 18:51)
tai tu ju nepaleidi, o ne jos taves biggrin.gif
ir tai labai dziugu 4u.gif

gal ir aš jų blush2.gif Tačiau su kitomis man visai nesiburia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 02 23, 20:14)
g.gif

Taip dažnai buriant ir tiek metų kartoninės vis dar laikosi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CACA*: 25 vasario 2007 - 02:06
QUOTE(*CACA* @ 2007 02 25, 03:06)
Taip dažnai buriant ir tiek metų kartoninės vis dar laikosi?  g.gif

Sakau, kad pavargusios, bet aš jas prižiūriu, spec dėžutėje laikau, ir kartais jas apvalau ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 02 25, 16:30)
Sakau, kad pavargusios, bet aš jas prižiūriu, spec dėžutėje laikau, ir kartais jas apvalau ax.gif ...

na tikrai smagumelis, tarp jusu labai gilus rysys biggrin.gif super
man iki to dar toli smile.gif tiek stengiausi jas pasigaminti,o kai prisedau sunku pasidare, neradau rysio ir klausiau kodel,atsakyma gavau superini biggrin.gif na,laikui begant rysy tapo aiskesnis smile.gif pradejau zymeti klausimus ir atsakymus, nesenai perziurejau uzrasus- radau issipildziusiu dalyku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 25, 18:21)
na tikrai smagumelis, tarp jusu labai gilus rysys biggrin.gif super
man iki to dar toli smile.gif tiek stengiausi jas pasigaminti,o kai prisedau sunku pasidare, neradau rysio ir klausiau kodel,atsakyma gavau superini biggrin.gif na,laikui begant rysy tapo aiskesnis smile.gif pradejau zymeti klausimus ir atsakymus, nesenai perziurejau uzrasus- radau issipildziusiu dalyku biggrin.gif

Va...va... Tas ir yr, kad kai aš jas gaminau, pasirodo, pagal visas instrukcijas pasidariau... g.gif Nors tai gavosi naturaliai... ax.gif O kai kitas bandau darytis, negaliu, nors tu ką... Todėl ir sakau, kad pirmosios manęs nepaleidžia... blink.gif Norisi naujų, o negaliu... blink.gif reik su jom atsisveikint, bet nežinau kaip... Nes nenboriu burt nutraukt... Kai sudeginau kortas, tai ir burti negaliu, kažkoks marzmas... O buriau kortom gerai, atrodo, kad ugnis ne tik kortas, bet ir sugebėjimą pasiėmė... Todėl runų nesiryžtų deginti, kol negaliu atsisveikinti naturaliai... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Korsikiete: 25 vasario 2007 - 18:54
Kažkas kalbėjo apie gilesnį mitologijos pažinimą... Aš tuo domėjausi... Buriantysis turėtų tapatintis su viena ar kita dievybe: Freja, arba jos broliu Odinu... Tai dvi prišingybės, kurios viena kita papildo, jei Freja yra lengvabūdė, tai odinas rimtuolis... ax.gif
Atsakyti
Korsikiete,2007 02 25, 19:49
Kažkas kalbėjo apie gilesnį mitologijos pažinimą... (...) Buriantysis turėtų tapatintis su viena ar kita dievybe: Freja, arba jos broliu Odinu...
Tai, manau, patvirtinsi mintį, kad mitologijos išmanymas labai papildo Runų pažinimą mirksiukas.gif .
O tai su kuo tapatiniesi? hihihi.gif
Atsakyti