Įkraunama...
Įkraunama...

Montessori darželiai

nu bet jau kaineles tai doh.gif montesori darze. stojamasis mokestis, kuris , aisku negrazinamas 700lt doh.gif ir 650lt per menesi, jei serga vaikas vistiek moki.... doh.gif o matinimui per diena skiriama tik 7 lt, beveik tiek pat kiek valstybiniame darze doh.gif nu labai noreciau leisti savo vaika ten, bet gal geriau uz ta suma kasmet i siltus krastus menesiukui su vaiku vaziuosiu thumbup.gif nes gaunas nei daug nei mazai, tik 8500lt per metus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coca - cola: 28 kovo 2006 - 15:04
QUOTE(Coca - cola @ 2006 03 28, 14:39)
nu bet jau kaineles tai  doh.gif  montesori darze. stojamasis mokestis, kuris , aisku negrazinamas 700lt  doh.gif  ir 650lt per menesi, jei serga vaikas vistiek moki.... doh.gif o matinimui per diena skiriama tik 7 lt, beveik tiek pat kiek valstybiniame darze  doh.gif  nu labai noreciau leisti savo vaika ten, bet gal geriau uz ta suma kasmet i siltus krastus menesiukui su vaiku vaziuosiu  thumbup.gif nes gaunas nei daug nei mazai, tik 8500lt per metus  doh.gif

joo, kainelės tai normalios biggrin.gif na bet ir eilės į darželį normalios biggrin.gif Dauguma tėvų supranta, kad ir dėl neaptriušusios aplinkos, ir svarbiausia neprievartinio ugdymo-verta rinktis tokį daržiuką thumbup.gif Lietuvoj reikai daugiau tokių darželių thumbup.gif
Atsakyti
siaip tai mane labai nervina tai, kad jeigu as noriu, kad su mano vaiku elgtusi zmoniskai (kas turetu buti savaime suprantama) turiu moketi nerealius pinigus, nes kitaip jis- tuscia vieta, numeris sarase... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 03 28, 15:26)
joo, kainelės tai normalios biggrin.gif na bet ir eilės į darželį normalios biggrin.gif Dauguma tėvų supranta, kad ir dėl neaptriušusios aplinkos, ir svarbiausia neprievartinio ugdymo-verta rinktis tokį daržiuką thumbup.gif Lietuvoj reikai daugiau tokių darželių thumbup.gif

o nuo kada eilės montesori centrą? unsure.gif
Atsakyti
nera ten jokiu eiliu. nebent paprastuose darzeliuose i montesorines grupes, tai gal ir eiles...
Atsakyti
eiliu ten kaip ir nera, bet pinigeliai tikrai nemazi, nesenom ziniom puse dienos t.y iki 14.00 val. 550lt visa diena -iki 17.00 val 650lt.
Sistema man labiausiai prie sirdies, pati studijuoju ikimokyklini, tai susideliojau visu sistemu pliusus ir minusus ir sita, man priimtiniausia...
tiesa, nera taip paprasta ikurti tokis centrus-dearzelius, montessorine sistema reikalauja labai grieztu issilavinimo kriteriju, aukletojos privalo baigti spec kursus Europoje arba Amerikoje, be tokio sertifikato nieks neleis steigti centro, o gaila... todel Vilniuje jis toks tik vienas vienintelis ir todel toks brangus... Kaip sakoma- nera konkurencijos, aukstos ir kainos.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2004 03 04, 01:41)
Man tai atsoka noras ieskoti pliusu metodikoje, kuri yra transformuota is metodikos vaikams su negale. Tikiu, kad ju yra, bet va man noro leisti vaika i Montesori darza tai jau nera. Ir ir kitu metodiku, tai jomis geriau ir pasidomesiu. Montesori kol kas paskutinej vietoj.

Neseniai kažkur perskaičiau, kad dauguma tų vaikų tebuvo pedagogiškai apleisti vaikai ...
Aš asmeniškai labai gerbiu ir esu itin geros nuomonės apie šią sistemą (gal kad studijavau ją 3 metus, ir taikiau praktiškai ax.gif ) - ji juk pagrįsta ir antropologinėmis, ir medicininėmis, ir giliomis pedagoginėmis žiniomis. thumbup.gif
Atleskit už tiesmukumą - "Vėrinėlis" buvo viso labo nurašyta nuo užsienio autorių, eklektinė metodų visuma, dabartiniu metu stipriai kritikuojama... Visi darželiai dabar kažkokiu būdu KAŽKODĖL patys turi susikurti SAVO ugdymo programas per šiuos metus... g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Norėčiau sužinoti kiek kainuoja darželiai-mokyklos kuriose mokoma pagal montesori metoda. Girdėjau,kad į šias mokymo įstaigas vaikus įstengia leisti tik gerai pasiturintys tėvai.ar tai tiesa?labai būtų įdomu sužinoti daugiau apie kauno darželį žiburėlis.
Atsakyti
Sveikos ir sveiki mirksiukas.gif perskaiciau visa tema, dauguma pasisakymu buvo pries 4-5 metus. Gal dabar kas nuomone noretu ir galetu (jei nesunku) isreiksti apie montesori g.gif
Zinau, kad lietuvvoje tu darzeliu tikrai padaugejo , tikriausiai ir mamyciu cia esanciu ir leidzianciu savo mazuosius daugiau. Papasakokit savo ispudzius, nuotaikas, nuogirdas is kitu blush2.gif tiesiog smalsu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mackinukas @ 2009 10 29, 21:27)
Sveikos mamytės,
Norėčiau sužinoti kiek kainuoja darželiai-mokyklos kuriose mokoma pagal montesori metoda. Girdėjau,kad į šias mokymo įstaigas vaikus įstengia leisti tik gerai pasiturintys tėvai.ar tai tiesa?labai būtų įdomu sužinoti daugiau apie kauno darželį žiburėlis.

svaikute

Kaip tik šiandien savo mažajį už rašiau į montesori darželį. Kainos normalios ir aplinka visai faina. Maniškis net pareiškė,kad į kitą darželį net ir neis. Tai jeigu pačiam vaikui patinka tai ko daugiau ir benorėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mackinukas @ 2009 11 04, 16:55)
svaikute
Kaip tik šiandien savo mažajį už rašiau į montesori darželį. Kainos normalios ir aplinka visai faina. Maniškis net pareiškė,kad į kitą darželį net ir neis. Tai jeigu pačiam vaikui patinka tai ko daugiau ir benorėti? g.gif

kaina normali-tai kokia ji,nes tai abstraktus dalykas viena 1000lt bormalu,kitam 1500lt kitam 500lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mackinukas @ 2009 11 04, 16:55)
svaikute

sveikute,

dienos kaina: 7,05 maistui + 0,50 kaupiamos lėšos = 7,55lt per dieną. Taigi per mėnesį gaunasi apie 170lt
Atsakyti