QUOTE(aulina @ 2011 12 08, 09:21)
pirmiausia storiu, sluoksniais, paėmus į rankas skiriasi akivaizdžiai, boen labai išreklamuota, bet pats produktas... Žinoma, ir kaina žemesnė, bent ta parketlentė, kurią aš čiupinėjau (Ermitaže).
Tai kuo storesne to sildomom grindim blogiau, o parketlenciu standartas manau yra ~12-14mm
Vel tas pats klausimas kuom sluoksniai skiriasi?
Kas dar? (Cia ir siaip idomu, kad tokia nuomone tvirta del blogesnio produkto, kuris pigesnis)
Papildyta:
QUOTE(ambre @ 2011 12 08, 09:29)
Zojux,as ne rekomenduosiu,o telefona duosiu
aisku

, bet mes tai uzskaitysime visvien kaip rekomendacija, nes galima juk ir neduoti. As pvz. savo murininku nei telefono nei rekomendaciju neduosiu
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2011 12 08, 13:03)
Mes tai su metalien juostele jungeme ,nes kiek domejausi nelabai iseina laminata su plytelemis sujungti ,o su parketu galima
bet gal meistrai geri ir sujungs
Jau seniau rasiau nekenciu

visokiu juosteliu ir kitokiu sudeliu, kuriu kaip ir panaudojimas padengti kazkokius trukumus, skyles, strabus ir pan.
Pas mane aisku aukstis vienodas padarytas ir parketlenciu ir plyteliu !!! ir ju sujungimas/tarpas padarytas is paprasciausio kamscio dangos gabalelio. Aisku galima ta tarpeli ir tik uzsilikonuoti, be kamscio.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 12 08, 13:33)
tam kartui sujungs,o kiek laikys silikonas,neaisku. plaukiojantis parketas tiesiog gali atplysti..
Bet cia dauguma merginu ruosiasi klijuoti parketlentes

, todel to judejimo bus minimaliai.
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2011 12 08, 14:26)
bet ta metaline juostele taip negrazu

bet susitaikiau kad kitaip negali buti ir nebekreipiu demesio dabar
Kitaip negali buti kai meistrai subingalviai arba bailiai
Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2011 12 08, 14:51)
Nu va viskas labai tinkamai parodyta
Papildyta:
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 12 08, 16:27)
tai juosteles gi buna nebutinai metalines. Buna gi sujungimai ir parketo spalvos, visai normaliai man atrodo
Normaliai nera puikiai
Kaip atrodys namuose, kur pvz. virtuves komplektas uz 25K Lt, o ant zemes prisukineta visokiu gelzgaliu, dar ypac jei laiptuotu

, tragedija
Viensluoksnes parketlentes grazu (ir brangu), nors produktas tas pats kaip trisluoksnese, taciau nesutikciau jei pasakytu, kad ir tie gelzgaliai besimetantys po kojomis irgi grazu

.....
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2011 12 08, 17:37)
zodziu desim ta juostele laminato spalvos, nepatinka man jos - ale ner kito pasirinkimo

Kaina tai nemaza ju... Dar siandien nusivylimas - nebuvo grinjuosciu reikiamos spalvos, tai teks imt zemas

Norejom anglisko stiliaus 15cm aukscio.
kazkas dega ???

, juk grindjuostes galima bet kada veliau sudeti