Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

zodziu desim ta juostele laminato spalvos, nepatinka man jos - ale ner kito pasirinkimo g.gif Kaina tai nemaza ju... Dar siandien nusivylimas - nebuvo grinjuosciu reikiamos spalvos, tai teks imt zemas verysad.gif Norejom anglisko stiliaus 15cm aukscio.
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 12 08, 18:37)
zodziu desim ta juostele laminato spalvos, nepatinka man jos - ale ner kito pasirinkimo g.gif Kaina tai nemaza ju... Dar siandien nusivylimas - nebuvo grinjuosciu reikiamos spalvos, tai teks imt zemas  verysad.gif Norejom anglisko stiliaus 15cm aukscio.

Gal mes ne apie tas pacias juosteles kalbam? gal kokia foto is interneto turit apie kokia kalbat? g.gif Nes apie tas kur as tai ner jau jos brangios.. as apie tokias
Galkokiu bandresniu yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 12 08, 13:29)
Lubom emem visiskai matinius, specialiai lubom kur skirti Sadolin Itax ar kazkaip panaisiai - tikrai graziai pasidenge thumbup.gif O sienom pusiau matiniai - Tikurilla Harmony mirksiukas.gif

Tikriausiai Sadolin Innetak rolleyes.gif Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 12 08, 17:47)
Gal mes ne apie tas pacias juosteles kalbam? gal kokia foto is interneto turit apie kokia kalbat?  g.gif  Nes apie tas kur as tai ner jau jos brangios.. as apie tokias
Galkokiu bandresniu yra  g.gif

Taip taip apie tas pacias, po 44Lt uz metra begini, man daug pasirode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 12 08, 20:54)
Taip taip  apie tas pacias, po 44Lt uz metra begini, man  daug pasirode ax.gif

Tai gal ju dar visokiu buna.. kaip nors skirtingai tvirtinasi ar gamintojas kitas.. pvz Makvezoj yra ir po 9,99 lt ir po 15 lt ir po 25 lt, kuom skiriasi nesidomejau, rinkausi palei spalva kad tiktu smile.gif
O kur jus cia po 44 lt radot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 08 gruodžio 2011 - 20:02
o nuo tos juostos nenusitrins ta medzio imitacija ?
mb rinkosi juosta sidabrine ,kad nenusitrintu niekas ,nes bute buvo jungta su auksniu tai nuo batu nusitryne labai negraziai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 12 08, 19:37)
zodziu desim ta juostele laminato spalvos, nepatinka man jos - ale ner kito pasirinkimo g.gif Kaina tai nemaza ju... Dar siandien nusivylimas - nebuvo grinjuosciu reikiamos spalvos, tai teks imt zemas  verysad.gif Norejom anglisko stiliaus 15cm aukscio.

doh.gif

Man tas pats pries keleta metu buvo, norejau 15- 20cm, bet nebuvo, dabar uzmaciau casa beloje yra, tik jos ten baltos, bet manau nudazyt galima...
Tai, va, tada paprastas sudejom, dabar akiu nebebado, nes yra kitu rupesciu - svarbesniu...

Bet gal reikejo geriau man tada nedet nieko, o su laiku butu atsirade minciu... Taip visada, kai skubi...ciumpi bele ka, nes jau reikia det...
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 12 08, 23:08)
o nuo tos juostos nenusitrins ta  medzio imitacija ?
mb rinkosi juosta sidabrine ,kad nenusitrintu niekas ,nes bute buvo jungta su auksniu  tai nuo batu nusitryne labai negraziai  unsure.gif

Pas mus nenusitryne. 8 m. Manau kad nuo tu blizguciu greiciau nusitrina ir labiau matosi
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 12 08, 09:21)
pirmiausia storiu, sluoksniais, paėmus į rankas skiriasi akivaizdžiai, boen labai išreklamuota, bet pats produktas... Žinoma, ir kaina žemesnė, bent ta parketlentė, kurią aš čiupinėjau (Ermitaže).

Tai kuo storesne to sildomom grindim blogiau, o parketlenciu standartas manau yra ~12-14mm
Vel tas pats klausimas kuom sluoksniai skiriasi?
Kas dar? (Cia ir siaip idomu, kad tokia nuomone tvirta del blogesnio produkto, kuris pigesnis)

Papildyta:
QUOTE(ambre @ 2011 12 08, 09:29)
Zojux,as ne rekomenduosiu,o telefona duosiu bebe.gif  biggrin.gif

aisku mirksiukas.gif , bet mes tai uzskaitysime visvien kaip rekomendacija, nes galima juk ir neduoti. As pvz. savo murininku nei telefono nei rekomendaciju neduosiu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2011 12 08, 13:03)
Mes tai su metalien juostele jungeme ,nes kiek domejausi nelabai iseina laminata su plytelemis sujungti ,o su parketu galima

bet gal  meistrai geri ir sujungs  ax.gif

Jau seniau rasiau nekenciu doh.gif visokiu juosteliu ir kitokiu sudeliu, kuriu kaip ir panaudojimas padengti kazkokius trukumus, skyles, strabus ir pan.
Pas mane aisku aukstis vienodas padarytas ir parketlenciu ir plyteliu !!! ir ju sujungimas/tarpas padarytas is paprasciausio kamscio dangos gabalelio. Aisku galima ta tarpeli ir tik uzsilikonuoti, be kamscio.

Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 12 08, 13:33)
tam kartui sujungs,o kiek laikys silikonas,neaisku. plaukiojantis parketas tiesiog gali atplysti..

Bet cia dauguma merginu ruosiasi klijuoti parketlentes g.gif , todel to judejimo bus minimaliai.
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2011 12 08, 14:26)
bet ta metaline juostele taip negrazu  verysad.gif bet susitaikiau kad kitaip negali buti ir  nebekreipiu demesio dabar

Kitaip negali buti kai meistrai subingalviai arba bailiai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2011 12 08, 14:51)
galima dar su kamscio juosta sujungti smile.gif visai neblogai gaunasi smile.gif
user posted image
user posted image

Nu va viskas labai tinkamai parodyta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 12 08, 16:27)
tai juosteles gi buna nebutinai metalines. Buna gi sujungimai ir parketo spalvos, visai normaliai man atrodo smile.gif

Normaliai nera puikiai mirksiukas.gif
Kaip atrodys namuose, kur pvz. virtuves komplektas uz 25K Lt, o ant zemes prisukineta visokiu gelzgaliu, dar ypac jei laiptuotu doh.gif , tragedija

Viensluoksnes parketlentes grazu (ir brangu), nors produktas tas pats kaip trisluoksnese, taciau nesutikciau jei pasakytu, kad ir tie gelzgaliai besimetantys po kojomis irgi grazu g.gif .....
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2011 12 08, 17:37)

kazkas dega ??? mirksiukas.gif , juk grindjuostes galima bet kada veliau sudeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 12 09, 00:45)
Vel tas pats klausimas kuom sluoksniai skiriasi?
Kas dar? (Cia ir siaip idomu, kad tokia nuomone tvirta del blogesnio produkto, kuris pigesnis)

jeigu labai gerai prisiminčiau mielai papasakočiau, viskas buvo prieš metus, labai sudomino boen su savo ekologiškomis reklamomis, jau buvau nusiteikusi, kad jas pirksiu, bet kai palyginau, nusivyliau, smulkmenų nepamenu, deja.
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 12 08, 23:08)
o nuo tos juostos nenusitrins ta  medzio imitacija ?
mb rinkosi juosta sidabrine ,kad nenusitrintu niekas ,nes bute buvo jungta su auksniu  tai nuo batu nusitryne labai negraziai  unsure.gif

Pas mus bute nenusitryne nei viena, jau 4 metai mirksiukas.gif

QUOTE(zojux @ 2011 12 09, 00:45)
Nu va viskas labai tinkamai parodyta  thumbup.gif
Papildyta:
Normaliai nera puikiai  mirksiukas.gif
Kaip atrodys namuose, kur pvz. virtuves komplektas uz 25K Lt, o ant zemes prisukineta visokiu gelzgaliu, dar ypac jei laiptuotu  doh.gif , tragedija

O man su ta kamstine keistai atrodo, spalva ne tokia pat g.gif bet cia gal tik man.. gal realiai graziau?
O sujungimu pas mus tik po viena, t.y. virsuj po tualeto durim ir apacioj po tualeto durim, tai kai durys uzdarytos net nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa, matet kad sekmadieni bauhofe 30 proc nuolaida visom prekem?(neakcijinem)
Atsakyti