Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

QUOTE(zojux @ 2011 12 08, 23:45)

Jau seniau rasiau nekenciu  doh.gif  visokiu juosteliu ir kitokiu sudeliu, kuriu kaip ir panaudojimas padengti kazkokius trukumus, skyles, strabus ir pan.
Pas mane aisku aukstis vienodas padarytas ir parketlenciu ir plyteliu !!! ir ju sujungimas/tarpas padarytas is paprasciausio kamscio dangos gabalelio. Aisku galima ta tarpeli ir tik uzsilikonuoti, be kamscio.

Papildyta:
Bet cia dauguma merginu ruosiasi klijuoti parketlentes  g.gif , todel to judejimo bus minimaliai.
Papildyta:
Kitaip negali buti kai meistrai subingalviai arba bailiai  doh.gif
Papildyta:
Nu va viskas labai tinkamai parodyta  thumbup.gif

nekenti ir liuks ...o as nesizudau del to biggrin.gif tie "subingalviai ar bailiai meistrai "tai mano vyras smile.gif kuris nera spec tos srities mirksiukas.gif tad galima ir be izeidinejimu apseiti ,nors tau nelabai iseina biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 12 08, 22:20)
doh.gif

Man tas pats pries keleta metu buvo, norejau 15- 20cm, bet nebuvo, dabar uzmaciau casa beloje yra, tik jos ten baltos, bet manau nudazyt galima...
Tai, va, tada paprastas sudejom, dabar akiu nebebado, nes yra kitu rupesciu - svarbesniu...

Bet gal reikejo geriau man tada nedet nieko, o su laiku butu atsirade minciu... Taip visada, kai skubi...ciumpi bele ka, nes jau reikia det...

Radau as tas 15cm ir labai grazias, bet butent tu near tokios spalvos kaip pasirinktas laminatas. Juostele sujungimo tai is quickstep.
Man atrodo graziau jau su metaline nei kamsciu...
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 12 09, 10:34)
Tiesa, matet kad sekmadieni bauhofe 30 proc nuolaida visom prekem?(neakcijinem)

ačiū už info, tiek daug dar nėra suteikę smile.gif Kažin ką ermitažas pasiūlys Kalėdoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 12 09, 09:39)
nekenti ir liuks ...o as nesizudau del to  biggrin.gif tie "subingalviai ar bailiai meistrai "tai mano vyras  smile.gif kuris nera spec  tos  srities  mirksiukas.gif  tad galima ir be izeidinejimu  apseiti ,nors tau nelabai iseina  biggrin.gif

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 12 09, 10:39)
nekenti ir liuks ...o as nesizudau del to  biggrin.gif tie "subingalviai ar bailiai meistrai "tai mano vyras  smile.gif kuris nera spec  tos  srities  mirksiukas.gif  tad galima ir be izeidinejimu  apseiti ,nors tau nelabai iseina  biggrin.gif

Tai Zojux kaip visada savam stiliui... tik jo meistrai ne subingalviai ir bailiai... Kaip dar televizija nerodo Zojux namo kaip etalono visiems kitiems.. g.gif
Atsakyti

Jova,O tau toks variantas kaip pas mane netinkamas? Ta juostele kazkuom apklijuota bus? Nenusitrins su laiku?
Papildyta:
QUOTE(zojux @ 2011 12 09, 00:45)

Jau seniau rasiau nekenciu  doh.gif  visokiu juosteliu ir kitokiu sudeliu, kuriu kaip ir panaudojimas padengti kazkokius trukumus, skyles, strabus ir pan.
Pas mane aisku aukstis vienodas padarytas ir parketlenciu ir plyteliu !!! ir ju sujungimas/tarpas padarytas is paprasciausio kamscio dangos gabalelio. Aisku galima ta tarpeli ir tik uzsilikonuoti, be kamscio.

Nu nezinau, su parketu kaip ir viskas aisku,galima ir be juosteliu.Bet laminato, nu sunkiai sakyciau. Jam juk reikia palikti tarpukus vaiksciojimui. O jei tas kamstis ar silikonas,kur laminatui vaiksciot?Tokiu atveju banga kambario viduri garantuota. Kitas variantas,ties sujungimu bus pjautos lentos laminato,kas ta vieta apsaugos nuo dregmes g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tuzinas @ 2011 12 09, 13:38)
Tai Zojux kaip visada savam stiliui... tik jo meistrai ne subingalviai ir bailiai... Kaip dar televizija nerodo Zojux namo kaip etalono visiems kitiems..  g.gif

Pala, kai soda isirengines parodys sekmadieni per tv3,per ta laida,kur aplinka tvarko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2011 12 09, 09:49)

O man su ta kamstine keistai atrodo, spalva ne tokia pat  g.gif  bet cia gal tik man.. gal realiai graziau?

Man tapati mintis sove.. kam dar trecia medziaga ir atspalvis kitoks... Tas kamstis kol sviezus grazus,o poto pasinesios,issimurzins ir amba.. As gal visgi buciau uz poros milimetru silikono juostele. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2011 12 09, 17:55)
Jova,O tau toks variantas kaip  pas mane netinkamas? Ta juostele kazkuom apklijuota bus? Nenusitrins su laiku?
Papildyta:

Nu nezinau, su parketu kaip ir viskas aisku,galima ir be juosteliu.Bet laminato, nu sunkiai sakyciau. Jam juk reikia palikti tarpukus vaiksciojimui. O jei tas kamstis ar silikonas,kur laminatui vaiksciot?Tokiu atveju banga kambario viduri garantuota. Kitas variantas,ties sujungimu bus pjautos lentos laminato,kas ta vieta apsaugos nuo dregmes g.gif
Papildyta:

Pala, kai soda isirengines parodys sekmadieni per tv3,per ta laida,kur aplinka tvarko biggrin.gif

Dovis. Kamstis ir silikonas tam ir yra kad amortizuotu temperaturu skirtumus. Tiesa,jei plyteles su laminatu nori sujungti tai tik juosteles tinka mano manymu,nes kitaip kamstis tikrai iskris,osilikonas gali atplysti jei laminatas pasislinktu.
Atsakyti
Dovis, ta juostele neturetu nusitrint, nes kaip suprantu jinai pagaminta kaip ir laminatas is tu paciu medziagu ir t.t. g.gif Uzsisakem siandien viska, iki kaledu turetume gaut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 12 09, 21:52)
Dovis, ta juostele neturetu nusitrint, nes kaip suprantu jinai pagaminta kaip ir laminatas is tu paciu medziagu ir t.t. g.gif Uzsisakem siandien viska, iki kaledu turetume gaut rolleyes.gif

Buna ir nusitrina. Todel as visada linkes rinktis jei reikia grynas aliuminio,bent jau nenusitrina,bet name bandysiu verstis be ju.
Atsakyti
pas mane tos juosteles plastikines medzio imitacijos,pirkau jupojoj,nepamenu gamintojo,bet laiko tikrai gerai.o aliumines labai i akis kristu,nebent gali susidet jei jau nervai nelaiko jei nusitrina po keliu metu tos paprastos
Atsakyti
QUOTE(tiutis @ 2011 12 10, 00:04)
pas mane tos juosteles plastikines medzio imitacijos,pirkau jupojoj,nepamenu gamintojo,bet laiko tikrai gerai.o aliumines labai i akis kristu,nebent gali susidet jei jau nervai nelaiko jei nusitrina po keliu metu tos paprastos

Aliuminis gerai jei yra interjere aliuminiu detaliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nugi nenusitrina tos juosteles, pas mus ir lygiu ir su perejimu yra bute, ir vaikai duodasi, ir su masinom per jas vazineja, niekas nesitrina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 10 gruodžio 2011 - 10:19