http://www.quick-ste.../en/qsincp.aspx va tokias uzsisakem

QUOTE(biesas66 @ 2011 12 09, 19:25)
Dovis. Kamstis ir silikonas tam ir yra kad amortizuotu temperaturu skirtumus. Tiesa,jei plyteles su laminatu nori sujungti tai tik juosteles tinka mano manymu,nes kitaip kamstis tikrai iskris,osilikonas gali atplysti jei laminatas pasislinktu.
Nu nezinau, gal.Bet jam ne amortizacijos reikia, jam vaiksciot reikia. As pas save matau kaip jos vaiksto ir jei nebutu palikta joms vietos, vaiksciot, tai s butu. O prie silikono vistiek juk turesi prie pat priglausti, tai kiek jis ten ta silikona gales spausti

Jova, o tarp kambario ir kolidoriaus, ties durim ka desi ? As norejau be nieko, deti istisai, bet pasirodo didelei kvadraturai tas neimanoma. Tai dabar turim ka turim

Bute pas mus buvo parketas su plytkom be jokiu juostu sujunktas, tai man tos juostos siaubas baubas buvo. Bet ne visais atvejais imanoma be ju, teko daryti su jom

Papildyta:
Jova, gal bus gerai

Kokias grindjuostes issirinkot? As savo plest lauk jau noriu

QUOTE(Dovis @ 2011 12 10, 11:18)
Nu nezinau, gal.Bet jam ne amortizacijos reikia, jam vaiksciot reikia. As pas save
Jova, gal bus gerai
Tiesiog teko matyt tokiu nusitrynusiu variantu, tai klaiku, kai metalas sviecia
Bet gal ten kokie pigus variantai budavo.
tragedija kazkokia.
Jova, gal bus gerai

Paprastas tokias be israitymu tik alai uzapvalinti 9cm aukscio. o kas taviskem negerai?
Kas ieskojo grindjuosciu baltu aukstu tai maciau siandien NIC centre kur italiski baldai pirmam aukste po kaire. Ten ju yra ar 5 skirtingu auksciu.
Jova, is ko tos tavo grindjuostes? Mano per kampus atsilaupe. Siaip tragiskai sudetos buvo.Ten tipo medines bent klijuotas toks kazkoks s, ale laminatas ar kas, nezinau net kaip nupasakot. Tai vat tas s nuo dregmes atsiknojo.
QUOTE(jova @ 2011 12 10, 11:44)
Kur cia uzsakinejot? mums reikes vienu su perkritimu bisk, keliu mm, tai itariu sunkiau bus rast tokios spalvos prekybos centruose, o ten jei uzsakineja tai reiks sakytis.
QUOTE(Tuzinas @ 2011 12 09, 12:38)
Tai Zojux kaip visada savam stiliui... tik jo meistrai ne subingalviai ir bailiai... Kaip dar televizija nerodo Zojux namo kaip etalono visiems kitiems.. 

Gal del to, kad tai brangiai kainuotu

QUOTE(Raganaa999 @ 2011 12 10, 14:38)
Kur cia uzsakinejot? mums reikes vienu su perkritimu bisk, keliu mm, tai itariu sunkiau bus rast tokios spalvos prekybos centruose, o ten jei uzsakineja tai reiks sakytis.
Viska is quickstep ir uzsakinejom, iris arba nic saules grindys.
Dovis,o kiek mokejot uz grindjuostes? Ne to pacio gamintojo kaip grindys?
O kaip tvirtinot tas grinduostes kas dejotes? Mes Nutarem su kabem bandyt

Jova, grindjuostes emem is ten pat, Geros grindys ar kaip ten, bet s....neimciau daugiau.Kadangi jas dejo chalturscikas, tai ir prichalturino. Senesni, gal pamena mano laminasciko issidirbinejimus.Tai pas mus dalis kabinta ant tu kabiu, o dali ar nufyrino, ar isvis negavo(jis medziagas eme pats, tai nesiskunde,kad negauna tu kabiu,savarankiskai nusprende suklijuoti su klijais
Ko pasekoje, tie klijuotos atsoko

QUOTE(Dovis @ 2011 12 10, 12:18)
Nu nezinau, gal.Bet jam ne amortizacijos reikia, jam vaiksciot reikia. As pas save matau kaip jos vaiksto ir jei nebutu palikta joms vietos, vaiksciot, tai s butu. O prie silikono vistiek juk turesi prie pat priglausti, tai kiek jis ten ta silikona gales spausti
Pas mus IIa. Hole-kolidoriuje, gana didele kv. ir kai dejom laminata, darbininkai baiminosi ar nebus paskui problemu ir akurat, kaip tik vasara, taip vienoj vietoj iskelia. Tai nors ir su juostom jungta, vadinasi tai kvadraturai per mazai palikta ant vaiksciojimo. O jei butu su silikonu junkta
Nu mano bobiska mastysene, tas silikonas nera idealu. Plius su laiku apsinestu
Jova, o tarp kambario ir kolidoriaus, ties durim ka desi ? As norejau be nieko, deti istisai, bet pasirodo didelei kvadraturai tas neimanoma. Tai dabar turim ka turim
Bute pas mus buvo parketas su plytkom be jokiu juostu sujunktas, tai man tos juostos siaubas baubas buvo. Bet ne visais atvejais imanoma be ju, teko daryti su jom
Dabar nematau.
Papildyta:
Jova, gal bus gerai
Tiesiog teko matyt tokiu nusitrynusiu variantu, tai klaiku, kai metalas sviecia
Bet gal ten kokie pigus variantai budavo.
tragedija kazkokia.

Papildyta:
Jova, gal bus gerai

netaip supratai. jei dedi silikona taip tarp dvieju dangu darai kokis 3 mm tarpa,o ne glaudi prie pat abi medziagas. jei taip galetu tai man isvis butu lafa,prisileisciau abi dangas be tarpu ir silikonu,bet esme tame kad reikia laisvumo vaiksciojimui. Bet manau silikona tikslinga naudoti tik tada kai parketlentes klijuojamos ir vaiksciojomai minimalus. Visam plaukiojanciam parketui manau geriausia iseitis juosteles.
QUOTE(biesas66 @ 2011 12 10, 17:45)
taip tarp dvieju dangu darai kokis 3 mm tarpa
Nu bet sutik, kad tas tarpas tik siukslems rinktis

QUOTE(Dovis @ 2011 12 10, 19:47)
Nu bet sutik, kad tas tarpas tik siukslems rinktis
Man tada geriau juosteles, nei trupiniu kaupykla. 

Bet juk nebus idubes tas tarpelis