Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

as taip ir isivaizdavau, kaip seima imete fotkeje, turetu graziausiai atrodyti, nes kiti variantai, tai gal geriau visai be uzuolaidos smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 15, 20:45)

O kaip jums karnyzas atrodo dabar? Nes pirktas kai kad ir dieninei ir naktinei, bet uztenka naktines, tai prieky tuscias vamzdis normaliai atrodo  ax.gif ?
Papildyta:

man nekliuna tas antras vamzdis, tik uzuolaidas kabink at pirmojo, nesvarbu kad nuo sienos atsitrauks, nera tas taip baisu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 16 lapkričio 2011 - 08:53
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 15, 22:24)

JUMA81, kur prasei foto suklijuotu plintusu is plyteliu vaiko vonioj, tai suklijuota, bet laukiu kada uzpilda tarpuku uzteps..

Labai lauksiu pasirodant, nes pas mane vis dar nieko nepadaryta. Bet jaučiu iki pavasario jau taip ir liks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 11 16, 08:00)
... tik aisku ilgis, arba truputi po palange, arba iki grindu(netaskys tau tie vyrai tos uzuolaidos jei desiniam kampe ji bus

http://s017.radikal....fb31e6a89d9.jpg

ziuriu ir tiesiog negaliu atsistebeti tokiu sprendimu - uzuolaida vos ne ant klozeto uzleista (bet gal cia irgi dar neapsisprende buvo doh.gif ).

Jau nelogiska uzuolaida ant klozeto uzleisti, bet dar nelogiskiau, kai uzuolaida surista vienoje puseje, butent kur yra lango rankena ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 16 lapkričio 2011 - 09:38
susiradau problema biggrin.gif
mb liepe isrinkti jungiklius/razetes nu ir prasidejo lotuliukas.gif iki tol man visai nekrito i akis tie dalykai , na svarbu tvarkingas , nesuluzes ir tiek o dabar pati negaliu issirinkti doh.gif
paprotinkit mane ar reik ten kokiu su pagrazinimais , apvedziojimais
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 11 16, 10:14)
ziuriu ir tiesiog negaliu atsistebeti tokiu sprendimu - uzuolaida vos ne ant klozeto uzleista  (bet gal cia irgi dar neapsisprende buvo  doh.gif ).

Jau nelogiska uzuolaida ant klozeto uzleisti, bet dar nelogiskiau, kai uzuolaida surista vienoje puseje, butent kur yra lango rankena  ax.gif .

tai kad lango rankena kitoje puseje g.gif ar as ko nesuprantu... del klozeto tai taip man at uzuolaida kazkaip labai idomiai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 11 16, 09:40)
tai kad lango rankena kitoje puseje  g.gif  ar as ko nesuprantu...

nesuprantate, nors ir sriftas paryskintas buvo.
šeima iš 5 sako: "jei desiniam kampe ji bus". Ir dabar paziurekite, kur lango rankena yra pas Rytine Kava 10.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 16 lapkričio 2011 - 10:06
QUOTE(vida777 @ 2011 11 16, 10:05)
nesuprantate, nors ir sriftas paryskintas buvo.
šeima iš 5 sako: "jei desiniam kampe ji bus". Ir dabar paziurekite, kur lango rankena yra pas Rytine Kava 10.

o man kažkaip nekliūna schmoll.gif na kiek tam tualete atidarinės langą??? nebent kai reiks išvalyti, o šiaip tai nemanau, kad pastoviai bus darinėjamas g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 11 16, 11:14)
ziuriu ir tiesiog negaliu atsistebeti tokiu sprendimu - uzuolaida vos ne ant klozeto uzleista  (bet gal cia irgi dar neapsisprende buvo  doh.gif ).

Jau nelogiska uzuolaida ant klozeto uzleisti, bet dar nelogiskiau, kai uzuolaida surista vienoje puseje, butent kur yra lango rankena  ax.gif .

Na, biggrin.gif gi, kaip pavyzdys cia, man irgi kazkaip nekaip ta uzuolaida ant klozeto, nedaryciau taip sau, paskui pastebejau, kad ankena balkono desineje...

g.gif Na, as gal geriau rinkciausi ant rankenos uzleist nei ant klozeto...

Gal kam tiks aksesuarai voniai
http://www.dekoriuka...c...ory=22&n=50

Atsakyti
Aciu visom merginom pasisakiusiom mano lempuku klausimu, balsavimas kaip ir vienbalsiai, vadinasi nuspresta, juolab, kad ir pati buvau linkusi su dviem lemputem imt.
Buvo tokia mintis abu pasilikti, bet gal jau biski per daug net ir man... biggrin.gif
Gi, neseniai cia rodziaus su kitom dviem lempom, kurias jau susitvarkiau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2011 11 16, 10:11)
na kiek tam tualete atidarinės langą???

tai gal kas diena g.gif ? o kaip vedinti? jei ir ne visai langa atidaryti, bet atverti taip pat reikia prie rankenos prieiti, kad nereiketu po uzuolaida lysti.

Cia tik Rytine Kava 10 gali pasakyti, kokia tos uzuolaidos funkcija - ar tik del grozio, ar reikia uzsidengti (jei pro ta langeli is lauko puses vaikstoma).
Jos gali buti tiek is dvieju pusiu, tiek is vienos, bet reikia koreguoti ju ilgi ir parisimo auksti.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 11 16, 12:18)
tai gal kas diena  g.gif ? o kaip vedinti? jei ir ne visai langa atidaryti, bet atverti taip pat reikia prie rankenos prieiti, kad nereiketu po uzuolaida lysti.

Cia tik  Rytine Kava 10 gali pasakyti, kokia tos uzuolaidos funkcija - ar tik del grozio, ar reikia uzsidengti (jei pro ta langeli is lauko puses vaikstoma).
Jos gali buti tiek is dvieju pusiu, tiek is vienos, bet reikia koreguoti ju ilgi ir parisimo auksti.

Manau musu kluzike bus daznai pravertas virsus, kai nebus uz lango ziema....
O uzuolaida del grozio man ax.gif , tik ta grozi reik iki galo isdirbt kazkokiu budu g.gif . Norisi ju abiejose pusese, o jei daryt trumpas, tai kokiam auksty paristi, kad atrodytu normaliai g.gif

ACIU VISOMS PASISAKIUOSIOMS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 16 lapkričio 2011 - 13:21