QUOTE(vanda_zydi @ 2011 11 17, 12:30)
o man tai visai nepatinka

visu pirma tai per maza patalpa ir per mazas langas kad ji dar visokiais tamsiai lambrekenais apkabineti, o antra, tai kam tas langas ten is viso, jei ji aklinai uzuolaida uzdengiam. net jei uzuolaida ir persvieciama vistiek nieko gero, nes tada per ja persisvies tai kad langas yra visai mazuliukas, o ploto uzdengta gerokai daugiau. as is esmes imciau tik naktine uzuolaida (sviesia, kad labai sunki neatrodytu, su kokiais rudais ornamentais atkartojant rastus ant ranksluoscio) ir kabinciau dvi palas paristas is sonu, taciau tik vos ilgesnes uz palange. Ir higienos klausimas issisprestu ir grazus langas atsidengtu, o ant palanges galima gelyte grazia pastatyti:)
ojetau kaip palengvejo, kad nebereikia nieko rasyti, o tik pritarti kiekvienam zodziui.
Bet vistiek gi buciau nerasiusi, nes tada prasideda labai ilgos diskusijos ir aiskinimaisi (atskiru minciu arba zodziu)

.
Kiekvienas tavo zodis identiskas mano minciai, tik vietoj grazios gelytes buciau pasiuliusi zvake

- butu per didele baime, kad neatsirastu grazi plastmasine gelyte.
Ne veltui klausiau, ar ta langa
reikia uzdengti. Oi kaip nemegstu uzdengtu langu

.
O vat
mamagabi paveikslas virs klozeto (atsvara veidrodziui) labai patiko

. Tik jau nebereikia nuotraukos remelio.... Ir kilimelis prie klozeto visai nebutinas. Mano supratimu, bet koks daiktas turi arba puosti, arba atlikti kokia funkcija (siuo atveju?).