Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

thumbup.gif sutinku su Cobre, kad daiktai "apsigyvena" namuciuose pamazu-juk dar keliausit su seima-pasauly dar daug vietu neaplankytu-ir tkrai uzpildys malonios smulkmenos likusiais tuscias lentyneles ar sienas......
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 18, 13:14)
Ateinu parodyt kaip kita uzuolaida atrodo  blush2.gif . Tiesiog bandau pritaikyt tam kartui is turimu uzuolaidu cool.gif

Rytine Kava, labai greit permeciau ( reikia lekt vaiko pasiimti ), mano akimis irgi zalia geriau, bet ne tai norejau parasyti biggrin.gif Jus pabandykit jas ne is abieju lango pusiu kabinti, kad ir abi, suiimkit i viena kuria puse ( lai buna per visa karnizo ilgi, tik paristos vienam sone) , gal geriau i sienos ir nufotkinkit, man atrodo, kad vaizdas butu visai kitas smile.gif Tikiuosi supratot, skubedama kazkaip nerisliai issireiskiau biggrin.gif
Atsakyti
jei rinktis is siu dvieju variantu, tai zalia graziau, tik kabliukusgal reik leist zemiau ir ta uzuolaida kazkaip uz ju uzkabinti, kad langokrascio nesimatytu, tada optiskai langas atrodys didesnis, t.y. tarsi kaip ir uz uzuolaidos pasislepes. dar galit pabandyt paziuret kaip atrodytu, jei us kabliuko uzkabint tik vidunius uzuolaidu krastus, o tuos kurie link sienu pailkti palaidus.

Atsakyti
Na kaip man cia graziai viskas suderinta wub.gif

http://homesickdesig...ripes-wallpaper

Jei jau buvau imetusi, tai persiprasau, maisausi jau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 18 lapkričio 2011 - 15:42
QUOTE(Cobre @ 2011 11 18, 15:49)
Nezinau, kokia ten puse: siaurine ar pietine, bet nedidukas papartelis labai tiktu, vazone su kojele  wub.gif  Jie kapeikas kainuoja, na max 10 litu.

O ta lentynele gal net labiau tiktu virs popieriaus laikiklio, jei labai yra noras ja kabinti.  Ant jos koki paveiksliuka, su kokia apynuoge retro moteraite ideti, salia kokia angeliuka, kojytes nukabinusi nuo lentyneles, pasodinti. Va sedesit abu ir ziuresit viens i kita ... tylomis...  biggrin.gif

Nera blogai ta uzuolaida gal miegamajam. Laikinai. Bet laikinai irgi ne tiek del spalvos, kiek del audinio.  Bet kiek supratau, tai dar ir zvakes tos spalvos desi. Dek paprastas, baltas ar pieno spalvos. Dar gerai, kad geliu nesugalvojai bordo deti, nors apie jas ir siaip kaip ir nebera ka kalbeti, apkalbeta jau  blush2.gif . Zvakide deciau ant komodos. Maza, kaip koja pasuksite bedukdami lovoje  biggrin.gif Bet ko gero ten ir taip ji laikinai, ten kiek suvokiu lempos vieta?  Miegamo baldai grazus. Ir tie du langai man asmeniskai labai grazu miegamajame. O va kam tos zaliuzes?  g.gif  Tai vienintelis imanomas sprendimas? Na niekaip man su tokiais labai jau pretenzingais baldais tos zaliuzes nesiderina  g.gif

Mazasis tulikas (taip mes ji vadinam biggrin.gif ) i siaurine puse...
Angeliukai man rimtam tulike netinka g.gif

O i miegamaji zvakes radau kremines, ikisau, nu man netinka g.gif , stai:
user posted image

Idejau zaliu g.gif :
user posted image

O noriu tamsiai raudonu kazkodel doh.gif

Radau zurnale bordo uzuolaidas, nu man wub.gif
user posted image

Miegamajam zaliuzes nes lengviausias sprendimas... bus dienines baltos uzuolaidos, nekris i akis unsure.gif . O ir traukiot naktiniu nenorejau kasvakar.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 18 lapkričio 2011 - 22:38
Na, angeliuka as ten tik kaip pvz. parasiau. aplamai neesu ju megeja blush2.gif O jei jau rimtas tulikas, turetu buti suvokiamas, kaip solidus, tai tada tikrai lauk ta negyva gele, nes tai nezinau, kaip ten su rimtumu, bet solidumas iskar isgaruoja biggrin.gif

O kas sake, kad raudona uzuolaida (man ten rodo normalia raudona spalva, ne bordo) negrazu. Nera negraziu spalvu, svarbu visuma deretu mirksiukas.gif

Del zvakiu tyliu, na jei negrazu, tai negrazu, nejau kankinsiesi ziuredama i baltas, tik todel, kad kazkam forume atrodo, kad taip geriau biggrin.gif Man tiesiog elegantiskiau ir solidziau atrodo baltos, nei spalvotos. Bet mes va ta soliduma ir elegancija su tavim skirtingai suvokiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 18, 23:48)
O kas sake, kad raudona uzuolaida (man ten rodo normalia raudona spalva, ne bordo) negrazu.
Del zvakiu tyliu, na jei negrazu, tai negrazu, nejau kankinsiesi ziuredama i baltas, tik todel, kad kazkam forume atrodo, kad taip geriau  biggrin.gif  Man tiesiog elegantiskiau ir solidziau atrodo baltos, nei spalvotos. Bet mes va ta soliduma ir elegancija su tavim skirtingai suvokiam  mirksiukas.gif

Tai raudonos/bordo noreciau as... vienspalves uzuolaidos... bet veliau rolleyes.gif
Forumo patarimai man pravercia thumbup.gif , ACIU VISOMS UZ TAI bigsmile.gif , nes kitaip dar buciau palikus pirmines uzuplaidas tulike cool.gif ... dabar geriau su zaliom, nors ir ne geriausias variantas...
Ryt nupirksiu bordo zvakes i miegamaji, paziuresiu kaip atrodys ax.gif
Aciu uz nuomone ir demesi mano triobai ax.gif
Dabar prasideda mano megstamiausia dalis, tai esu kaip spirgas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 18 lapkričio 2011 - 23:20
as tas kvietkas su vaza gal nuimciau, palikciau tik zvakide arba sviestuva pastatyciau prie lovos smile.gif
Atsakyti
mano supratimu tai ten nereikia nei geliu, nei zvakiu - anei vaizdo, anei funkcijos, tik dulkiu prisirinks... o ir zvakes bei zvakide tiems baldams yra per liesos. pastatykite ten storutes stalines lempas su graziais gaubteliais (gal ne visai tokia http://www.aliexpres...holesalers.html bet mintis turetu biti aiski), padekite salia knyga ar savo mazuteles nuotrauka graziam remelyje ir bus grazu, o nemigai prispyrus paskaitysite:) tik daugiau jokiu raudonu ir bordo spalvu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif niekur niekur tame kambaryje. ir zinoma jokiu raudonu uzuolaidu - juk ne bordeli kuriate:)

tegu bus pagrindiniai baldai kaip centrine kompozicija - pagrindinis akcentas, o toliau ta sunku vaizda truputi praskieskite elegantiskai lengvais akcentais ir detalem - uzuolaidos tegu bus sviesios su tamsesnem detalem, arba krastai apsiuti kad ir ta pacia bordo juosta, ant grindu koki sviesu kaili, kuris savo stambumu atkartos baldu stambuma, bet kartu bus sviesus ir lengvas.
Atsakyti
Pritariu, kad viska kartu derinant spalvu lygmeny galima "perspausti" ir gauti atvirkstini varianta, kuris tikrai nepasizymes geru skoniu schmoll.gif
baltos zvakes tikrai tinka labiau, dirbtiniu geliu isvis atsisakyciau, nes jos pigina tiek prabangu wc, tiek miegamaji schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 18, 23:35)
Mazasis tulikas (taip mes ji vadinam biggrin.gif ) i siaurine puse...
Angeliukai man rimtam tulike  netinka  g.gif

O i miegamaji zvakes radau kremines, ikisau, nu man netinka  g.gif , stai:
user posted image

na pasisakysiu del uzuolaidu mazajam tulike ir as:
is visu siulytu variantu - labiausiai prie sirdies atrodo mamagabi variantas, taciau. Taciau mano galva geriausiai ten atrodytu romanete - ji turetu atrodyt panasiai kaip mamagabi uzuolaida, taciau traukiotis kaip romanete.
Pas mane virtuveje teokia yra. Kai visa romanete is dieninio audinio, o virsus ir apacia is naktinio.
Manau tam tulike tokia butu labai praktiska, o ir atrodytu gerai.
Geles dirbt. tai mesk lauk is tuliko, verciau tikrai vaziuok i rimi, tuo paciu ir pas mane i svecius uzsuksi ax.gif
O del zvakiu miegamajame dek tokias kokios patinka, juk jos labai laikinos, sudegs greit. Tada vel pasikeisi pagal nuotaika.
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 11 19, 13:21)
mano supratimu tai ten nereikia nei geliu, nei zvakiu - anei vaizdo, anei funkcijos, tik dulkiu prisirinks... o ir zvakes bei zvakide tiems baldams yra per liesos. pastatykite ten storutes stalines lempas su graziais gaubteliais (gal ne visai tokia http://www.aliexpres...holesalers.html bet mintis turetu biti aiski), padekite salia knyga ar savo mazuteles nuotrauka graziam remelyje ir bus grazu, o nemigai prispyrus paskaitysite:) tik daugiau jokiu raudonu ir bordo spalvu schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif niekur niekur tame kambaryje. ir zinoma jokiu raudonu uzuolaidu - juk ne bordeli kuriate:)

tegu bus pagrindiniai baldai kaip centrine kompozicija - pagrindinis akcentas, o toliau ta sunku vaizda truputi praskieskite elegantiskai lengvais akcentais ir detalem - uzuolaidos tegu bus sviesios su tamsesnem detalem, arba krastai apsiuti kad ir ta pacia bordo juosta, ant grindu koki sviesu kaili, kuris savo stambumu atkartos baldu stambuma, bet kartu bus sviesus ir lengvas.

Lempu panasiu zadu ieskot:
http://www.houzz.com...oom-minneapolis

Apie sviesias uzuolaidas ir kaili sviesu nepagalvojau, reiks pagalvot i ateiti ax.gif

Papirkau siandien ta populiaruji jyskini veidrodi, dabar nuolaida, buvo 180, mokejau 130, cia tas didelis. Desiu vaiku kolidoriuj thumbup.gif
Atsakyti