Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta-4

Va, mano dietinis šildukas kaklui...

user posted image
Atsakyti
Su Šv. Kalėdom!!! Pasiryžimo ir kantrybės visoms numesti visus nereikalingus kilogramus ir gramus!!! Dovanų gavau 1,5 kg siūlų. Mažoji, kad serganti, ale aš ją vis tiek aprengiau
user posted image
Atsakyti
Naistė,
jau koks grožis bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mitutok, labai dailu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Naiste, gražuolės merginos ir suknelės.
Mitutok, kruopštus darbas.
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2011 12 25, 16:22)
Su Šv. Kalėdom!!! Pasiryžimo ir kantrybės visoms numesti visus nereikalingus kilogramus ir gramus!!! Dovanų gavau 1,5 kg siūlų. Mažoji, kad serganti, ale aš ją vis tiek aprengiau
user posted image

LABAI GRAŽIOS SUKNUTĖS. ŠAUNUOLĖ MEZGĖJĖLĖ MAMYTĖ. SĖKMĖS.
Atsakyti
Naistė,labai gražios suknelės ir spalva labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2011 12 24, 12:54)
Va, mano dietinis šildukas kaklui...

user posted image

Jau kelintą kartą pažiūriu, nes labai gražiai atrodo, ir vis pamąstau nuokurios pusės jis megztas? Aš tai pirma megzčiau pynę, tada surinkčiau akis ir megzčiau aukštyn. Bet kaži kaip yra iš tikrųjų g.gif
Atsakyti
Aš mezgiau nuo apatinės dalies (tos kur ant pečių), apvaliai, per pynes mažinau akių skaičių, kol iš 6 pynės akių liko po 2 ir mezgiau ilgą kaklą. O pynę aplink mezgiau atskirai ir prisiuvau. Va čia geriau matosi visa forma smile.gif Tik spalva visai išsikraipė.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2011 12 30, 12:56)
Aš mezgiau nuo apatinės dalies (tos kur ant pečių), apvaliai, per pynes mažinau akių skaičių, kol iš 6 pynės akių liko po 2 ir mezgiau ilgą kaklą. O pynę aplink mezgiau atskirai ir prisiuvau. Va čia geriau matosi visa forma smile.gif Tik spalva visai išsikraipė.

user posted image

wub.gif labai grazu
Atsakyti
O gal schemute galima gauti kaip nusimegzti sia apykaklę?
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2011 12 30, 11:56)

user posted image

labai grazi apykakle wub.gif as irgi galvojau panasia megzti, bet buvau sugalvojus, kad is pradziu ta pyne numegzti reikia, o tada is jos surinkti akis ir megzti virsun. Kaip galvojat gautusi?
Ech reikia man prie Jusu kazkaip jungtis, nes tu siulu tai turbut tona, as tai savaite uztrukciau sverdama doh.gif
Atsakyti
JurgitaL, schemos neturiu, mezgiau iš galvos, nes čia nėra jokio sudėtingo rašto. Uždėjau apie 210 akių, tada mezgiau 6 geros, dvi blogos. Prieš susukdama pynutę gerų akių juostoj po dvi iš šonų sumegzdavau. Tai iš viso 3 kartus mažinau akis, kol liko 2 geros, 2 blogos. Tiksliai nepamenu, bet liko apie 100 akių.

SoJa, manau, kad tikrai galima pirma megzti apatinę pynę, paskui surinkti jos akis.
Atsakyti