Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta-4

aš pagaliau susisveriau savo siulus ir pamačiau kad darbo turiu labai ilgam laiko tarpui i prieki gerio radau 84,600kg ir čia dar be pradetu darbeliu o jus dar apie 2kg tikrai bus doh.gif radau ir tokiu siulu kur net neisivaizdavau kad turiu blush2.gif viskas dabar rankeles dirba ir dirba nemažai kad kuo greičiau tas antsvoris nukristu
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 12 09, 22:44)
aš pagaliau susisveriau savo siulus ir pamačiau kad darbo turiu labai ilgam laiko tarpui i prieki gerio radau 84,600kg ir čia dar be pradetu darbeliu o jus dar apie 2kg tikrai bus  doh.gif  radau ir tokiu siulu kur net neisivaizdavau kad turiu  blush2.gif  viskas dabar rankeles dirba ir dirba nemažai kad kuo greičiau tas antsvoris nukristu

Va čia tai turtas! bigsmile.gif Tuoj Seimas Jums "prabangos" mokestį uždės lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rzivilele @ 2011 12 08, 16:35)
Dar pora dietinių darbelių:

user posted image

user posted image

Ir tik dabar pamačiau tą juodą skarą... Oi, kokia graži ir prabangi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lema @ 2011 12 10, 00:47)

Ir tik dabar pamačiau tą juodą skarą... Oi, kokia graži ir prabangi  wub.gif

ačiū
Atsakyti
aš pagaliau susisveriau savo siulus ir pamačiau kad darbo turiu labai ilgam laiko tarpui i prieki gerio radau 84,600kg ir čia dar be pradetu darbeliu o jus dar apie 2kg tikrai bus  doh.gif  radau ir tokiu siulu kur net neisivaizdavau kad turiu  blush2.gif  viskas dabar rankeles dirba ir dirba nemažai kad kuo greičiau tas antsvoris nukristu

Bet kur jūs tokius kiekius ir sudedate? g.gif Čia jau atskiro kambario reikia biggrin.gif
Reikia duot skelbimą"Mainau, parduodu, atiduodu" tai dieta staigiai pasimatys, nes tiek sumegzti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anetera @ 2011 12 09, 22:24)
QUOTE(dodone @ 2011 12 09, 20:35)

Dr noriu paklausti, jei teisingai suprantu to besmegenio kūnelį mezgėte ratu, o rankytes tik vėliau iš kūnelio padarėte. Kaip čia pasakyti, na kūnelio šonelius suėmėte ir persiuvote kaip įsiuvėlės, jei aiškiai pasakiau. Ta prasme rankyčių atskirai nemezgėte. Žinoma galima jas ir atskirai numezgus prisiūti, bet jūsų atveju tai ne. Ar teisingai mastau? g.gif

o su laiku tai striuka doh.gif. Vis pasižadu praėjus šventėms, kad kitais metais jau nuo vasaros pradėsiu ruoštis, kad viską spėčiau, bet kur tau ir vėl gruodis blink.gif

Taip taip taip, jus visiškai teisi. Iš pradžių ir aš galvojau rankas atskirai daryt, bet, kad labai per storas jis man gavos, sakau dar rankos užsidės, tai iš vis jis nebepariedės. biggrin.gif Tai va taip rankas iš viso kūno ir padariau. Ir čiut sukūdėjo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lema @ 2011 12 10, 00:47)
Va čia tai turtas!  bigsmile.gif Tuoj Seimas Jums "prabangos" mokestį uždės  lotuliukas.gif

o jie ateje i namus ilgai tures ieškoti kol viska ras ir supras kiek rade lotuliukas.gif svarbu kad paskui neapkaltintu nelegalia siulu prekyba lotuliukas.gif

QUOTE(anetera @ 2011 12 10, 01:46)
Bet kur jūs tokius kiekius ir sudedate? g.gif Čia jau atskiro kambario reikia biggrin.gif
Reikia duot skelbimą"Mainau, parduodu, atiduodu" tai dieta staigiai pasimatys, nes tiek sumegzti  doh.gif  lotuliukas.gif

o tokie kiekiai man lengvai pasislepe i dvigules lovos patalynes deže ir viengules lovos patalynes dežej o dar likutis kuri dabar mezgu yra dežese nuo pampersu kadangi i jas vos ne kasdien lendu siulu ieškoti tai jo i antrasole nekilnoju bet reikalui esant spintoje galiu paslepti žodžiu neturiu atskiro siulams kambario o ir i namus ateje netiketi svečiai pamato tik pradetus darbelius o siulu nemato
Atsakyti

Valio, aš turiu mažiau biggrin.gif Numetusi 5 kilogramus jau turiu mažiau nei 80. Na, gal keliais gramais, bet mažiau biggrin.gif Tiesa, dabar tiksliai susveriu tai, ką sumezgu, o pradinis skaičius galėjo būti su kokio puskilogramio paklaida (susvėriau 83). Bet tiksliai sversiu, kai beliks kokie 20-30 kilogramų.
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2011 12 10, 14:35)
Valio, aš turiu mažiau biggrin.gif Numetusi 5 kilogramus jau turiu mažiau nei 80. Na, gal keliais gramais, bet mažiau biggrin.gif Tiesa, dabar tiksliai susveriu tai, ką sumezgu, o pradinis skaičius galėjo būti su kokio puskilogramio paklaida (susvėriau 83). Bet tiksliai sversiu, kai beliks kokie 20-30 kilogramų.

aš irgi nebeplanuoju greitu laiku ju sverti nes tai visos dienos darbas blink.gif vien del smalsumo jo daryti nematau prasmes o ka pagaminsiu ta pasversiu ir žinosiu kad "liekneju" aš dar paskutiniu savo darbeliu nenufotkinau ir pepasveriau blush2.gif reiktu tai atlikti kita sav
Atsakyti
Šauniai dietinatės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
savitre, oho koks turtas bigsmile.gif
Pagaliau pabaigiau zuikių komplektukus, sumezgiau 457 g
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anny: 10 gruodžio 2011 - 19:58
sveikos, as vis po truputi naikinu savasias atsargas smile.gif

http://s017.radikal....66057ac3f71.jpg

http://s017.radikal....b93486f9455.jpg
Atsakyti