Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta-4

QUOTE(Glamour22 @ 2011 12 08, 23:07)

keliaujat per visas temas ir dedat tik sypseneles, nu zinot ka, ryskiai neskaitot taisykliu mergyte cool.gif blink.gif
Atsakyti
Pamiršau susvert ir jau išnešiau darželin, ale gal bus koks 100 g. Iš turėtų siūliukų.

Senis besmegenis. smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mieli besmegeniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 12 08, 23:17)
keliaujat per visas temas ir dedat  tik sypseneles, nu zinot ka, ryskiai neskaitot taisykliu mergyte  cool.gif   blink.gif

drinks_cheers.gif Pritariu. Bent jau kokį sakinuką parašytų ar ką, jei jau taip patinka. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dodone @ 2011 12 09, 00:15)

Bet jau toks mielas wub.gif O čia pati sugalvojote ar kur schemutę radote? Būtų smagu mažiukui tokį po egle padėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 09 gruodžio 2011 - 00:23
QUOTE(anetera @ 2011 12 09, 01:21)
drinks_cheers.gif Pritariu. Bent jau kokį sakinuką parašytų ar ką, jei jau taip patinka.  smile.gif
Papildyta:
Bet jau toks mielas wub.gif O čia pati sugalvojote ar kur schemutę radote? Būtų smagu mažiukui tokį po egle padėti. mirksiukas.gif

Žinokit tik idėją interneto platybėse radau. Įrašiau į googles vaizdų paiešką knitted snowman, nes irgi maniau gal kokią schemutę rasiu, bet nieko neradau, tai tada tik kelias nuotraukas peržiūrėjus, viską iš galvos dariau. smile.gif Ale taip da geriau, toks originalesnis gavosi. smile.gif
Atsakyti
Besmegenis nerealus wub.gif wub.gif Iš kur laiko gauti?
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2011 12 09, 10:59)
Besmegenis nerealus  wub.gif  wub.gif  Iš kur laiko gauti?

Tai va su tuo laiku... O dar tiek darbų, o dar tiek idėjų iki Kalėdų..........

Mano mamytei labai patikdavo ir vis kartodavo ir kartodavo, jaučiu ir aš tuoj pradėsiu kartot, tokius senos "ŽAS" dainos žodžius: "Man patinka, kad gyvenimas veža, tik paros valandų man yra per maža"... smile.gif
Atsakyti
Niu bet besmegenio grožis..... wub.gif wub.gif wub.gif , tokį mielai namie prie eglutės pasistatyčiau, toks minkštas ir putlutis atrodo, labai mielas thumbup.gif
Atsakyti
Net nzn kaip toks daiktas tiksliai turetu vadintis. Funkcija jo atliekama kaip saliko. Kad butu kaklui tikrai silta - po apacia damezgiau dar viena sluoksny is merino vilnos. Pats darbelis yra darytas is siulu likuciu, sunaudota apie 200 gramu vernito pusvilnes. Modelis paimtas is interneto platybiu...kinisku pslp., kazkiek minimaliai perdirbtas ir gavosi tas kas gavosi:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dream85 @ 2011 12 09, 12:22)
Niu bet besmegenio grožis..... wub.gif  wub.gif  wub.gif , tokį mielai namie prie eglutės pasistatyčiau, toks minkštas ir putlutis atrodo, labai mielas thumbup.gif

Dėkui už tokias pagyras, ale žinokit juokas juokais, bet kai pabaigiau, kažkaip net gaila jau buvo darželin nešt. Na bet pažadėta, tai ką darysi. O ir gaila nebebuvo, kai šįryt, rengiu aš savo berniuką, atėjo kokia tai auklėtoja, sako kieno gi čia toks gražus besmegenis? Ir girdžiu, kaip vos ne visi vaikiukai, ir vos ne choru sako, "Čia Tomuko mamytė mezgė". smile.gif Tai taip ant širdies gera pasidarė, atrodo ir šimtą tokių pridaryčiau, kad tik vaikam smagu būtų. smile.gif Nors reiks laiko radus ir sau tokį pasidaryt, nes ir man jis toks linksmuolis, atrodo net nuotaiką kelia. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2011 12 09, 20:35)

Dr noriu paklausti, jei teisingai suprantu to besmegenio kūnelį mezgėte ratu, o rankytes tik vėliau iš kūnelio padarėte. Kaip čia pasakyti, na kūnelio šonelius suėmėte ir persiuvote kaip įsiuvėlės, jei aiškiai pasakiau. Ta prasme rankyčių atskirai nemezgėte. Žinoma galima jas ir atskirai numezgus prisiūti, bet jūsų atveju tai ne. Ar teisingai mastau? g.gif

o su laiku tai striuka doh.gif. Vis pasižadu praėjus šventėms, kad kitais metais jau nuo vasaros pradėsiu ruoštis, kad viską spėčiau, bet kur tau ir vėl gruodis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 09 gruodžio 2011 - 21:27
QUOTE(dodone @ 2011 12 09, 00:15)
Pamiršau susvert ir jau išnešiau darželin, ale gal bus koks 100 g. Iš turėtų siūliukų.

user posted image

user posted image

user posted image

Oi koks grazuolis senis besmegenis biggrin.gif Toks sociai pavalges lotuliukas.gif
Atsakyti