Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta-4

QUOTE(meskute231 @ 2011 11 17, 22:52)
ulialia merginos. na pas mane gal tik keturiasdešim ir tai vargiai. bet vis tiek.

dabar garsiai sakau kad einu savitre sekt  cool.gif  biggrin.gif skaičiai ant diržiuko įkvepia. niekaip su savuoju svoriu nesusitariu. a būčiau lieknesnė tai ir siūlus greičiau nudietinčiau, kiltų daugiau noro pasipuošt ir daugiau kas tiktų....manau

tereikia tik labai noreti pasistengti ir pavyks thumbup.gif tu gali aš žinau
Atsakyti
Niu ir kur visos sulindusios? Mezgat? Parodysiu paltuką sesei. 1 kg naminės vilnos.

user posted image

Liko 7900g. tiek mažai siūlų dar nesu turėjusi. O suknelės kitai sesei niekaip neina fotkių išmušti ax.gif Bus vėliau
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2011 12 03, 10:58)
Niu ir kur visos sulindusios? Mezgat? Parodysiu paltuką sesei. 1 kg naminės vilnos.

Liko 7900g. tiek mažai siūlų dar nesu turėjusi. O suknelės kitai sesei niekaip neina fotkių išmušti  ax.gif  Bus vėliau

Koks grožis thumbup.gif
Aš dabar paskendusi skarų ir šalių ir t.t. mezgime. Jau baigtas vienas šalis, dvi skaros, trečia skara ant virbalų, į tarpą pirštinės dukrai... Gaila, bet neturiu fotiko, todėl neturiu kaip padaryti foto. Gal vėliau pabandysiu su telefonu, jei gerai gausis, įkelsiu ir čia...
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2011 12 03, 10:58)

user posted image

Liko 7900g. tiek mažai siūlų dar nesu turėjusi. O suknelės kitai sesei niekaip neina fotkių išmušti  ax.gif  Bus vėliau

oho blink.gif grožis didelis 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės. Pagaliau turiu suknelės foto. Bet nelabai čia dietai tinka. Kūnui siūlus pirkau, o tik rankovėms mocherytę ėmiau iš sankaupų. Tai tų nuo kūno siūlų liko truputis, vadinasi sudietinta 0 smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2011 12 04, 13:24)
(....)

Labai gražu, Jums tikrai tinka. Įdomiai su moherinėm rankovėm sugalvota, gal nusižiūrėsiu, norėčiau sau ko nors panašaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2011 12 04, 15:04)
Labai gražu, Jums tikrai tinka. Įdomiai su moherinėm rankovėm sugalvota, gal nusižiūrėsiu, norėčiau sau ko nors panašaus smile.gif

Naiste tikrai grazu, as pagalvojau kad su palaidine po apacia, reiks ir man kopint blush2.gif ideja super thumbup.gif
Atsakyti
Smagu, kad patinka. Tik ten ne aš, o mano sesė. Manęs truputį daugiau būtų ax.gif
Atsakyti
Labai gražus paltukas ir suknelė wub.gif
Turiu diiiidelį bulvinį smile.gif maišą lietuviškų vilnonių kandančių siūlų... Sakau, gal ir man, įkvėptai tokio gražaus Naistės darbo, ryžtis pradėti paltą megzt..
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2011 12 04, 11:24)
Ačiū, mergaitės. Pagaliau turiu suknelės foto. Bet nelabai čia dietai tinka. Kūnui siūlus pirkau, o tik rankovėms mocherytę ėmiau iš sankaupų. Tai tų nuo kūno siūlų liko truputis, vadinasi sudietinta 0 smile.gif

matau kad kazkoks rastas darytas suknelei. bet kai juoda tai nesimato... kas per rastas ten padarytas g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 04, 19:58)
matau kad kazkoks rastas darytas suknelei. bet kai juoda tai nesimato... kas per rastas ten padarytas g.gif  blush2.gif

na as matau kad tai rombai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lema @ 2011 12 04, 17:36)
Labai gražus paltukas ir suknelė  wub.gif
Turiu diiiidelį bulvinį smile.gif maišą lietuviškų vilnonių kandančių siūlų... Sakau, gal ir man, įkvėptai tokio gražaus Naistės darbo, ryžtis pradėti paltą megzt..

i jei nesugalvosit, ka is tu siulu numegsti, tai galim tartis del pirkimo pardavimo mirksiukas.gif

p.s. paltukas ir suknia labai grazus thumbup.gif
Atsakyti