Reikės kada ir man pabandyti namie pasigaminti majonezą, nemažai jo naudojame. Tik darysiu su saulėgrąžų aliejumi, specialiai nepirksiu kukurūzų.
Buvau visai pamiršusi parašyti atsiliepimą apie medaus tortą, kurį pagaliau iškepiau. Tai galiu pasakyti tik tai, kad tikėjausi kažko ypatingesnio. Palyginus su mano mamos medaus tortu (kurį ji kepa jau nežinau kiek metų ir turi didelį pasisekimą, nes tikrai yra be galo skanus), tai net nėra ką lyginti, šis pasirodė visai šiaip sau. O labiausiai trūko "šlapumo". Kepiau iš pusės normos, pertepimą dariau, kaip ir nurodyta recepte, iš 500g grietinės, sutepiau lyg ir normaliai (gavosi 6 nedidelio skersmens lakštai), bet, kai susigėrė, tortas liko beveik sausas

Ir patys lakštai mums pasirodė ne itin skanūs, ir cinamonas, pasirodo, nelabai tinka tokiam tortui. Daugiau pagal Beatos receptą medaus torto tikrai nekepsiu