Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

QUOTE(Song @ 2012 02 24, 00:23)
drinks_cheers.gif Aš taip pat. Jie ir mitybine prasme vertingesni.

tai cia aiku, kad vertingesni, kosiai tik stambiuosius ir naudoju, bet del granolos sakau pasitikslinsiu jau bandziusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandau dar kart...

user posted image

user posted image

user posted image

Jei nesimato vel, tai kazka galvosim, perrasysiu biggrin.gif siandien kaip tik gaminau klasikini. Na ka... reik priprast prie tokio skonio...
Atsakyti
Ar majonezus gaminate, kaip nurodyta recepte- su kukurūzu aliejumi?
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 02 24, 20:32)
Ar majonezus gaminate, kaip nurodyta recepte- su kukurūzu aliejumi?

mano mama dare sita klasikini, pyle, geresni alieju, buvo idomus skonis, man siek tiek per rugstus, 2 karta, buvo labai neblogas, minusas nestovi ilgai, kaip pirktiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukstiene @ 2012 02 24, 20:56)
mano mama dare sita klasikini, pyle, geresni alieju, buvo idomus skonis, man siek tiek per rugstus, 2 karta, buvo labai neblogas, minusas nestovi ilgai, kaip pirktiniai biggrin.gif

As taip pat dariau klasikini majoneza su alyvuogiu aliejumi, bet jis ir man pasirode siek tiek rugstokas, gal acto siek tiek padauginau

O pastetukas tai labai skanus, visa seima ji labai megsta, net ir suneliui patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneškė: 24 vasario 2012 - 20:13
As dariau su saulegrazu aliejumi, ir siek tiek alyvuogiu. Nu man kazkoks keistas skonis... turbut garstyciu padauginau, nes jauciasi toks skonis kaip ju...
Atsakyti
rugiagele26 ačiū labai labai! smile.gif

kaip supratau iš pasisakymų vis gi majonezą čia nebus taip paprasta pagaminti..

o aš tai labai mėgstu majonezą ir valgau su viskuo, tai manau sunaudosim smile.gif sako, kad toks kelias dienas pastovi, tik naudot reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2012 02 24, 21:11)
rugiagele26 ačiū labai labai! smile.gif

kaip supratau iš pasisakymų vis gi majonezą čia nebus taip paprasta pagaminti..

o aš tai labai mėgstu majonezą ir valgau su viskuo, tai manau sunaudosim smile.gif sako, kad toks kelias dienas pastovi, tik naudot reik smile.gif

Man pirma karta nesigavo, nes supyliau labai greit alieju... reikia labai labai pamazu, ypac pradzioj... netgi po kelis lasus pyliau...
Atsakyti
Reikės kada ir man pabandyti namie pasigaminti majonezą, nemažai jo naudojame. Tik darysiu su saulėgrąžų aliejumi, specialiai nepirksiu kukurūzų.

Buvau visai pamiršusi parašyti atsiliepimą apie medaus tortą, kurį pagaliau iškepiau. Tai galiu pasakyti tik tai, kad tikėjausi kažko ypatingesnio. Palyginus su mano mamos medaus tortu (kurį ji kepa jau nežinau kiek metų ir turi didelį pasisekimą, nes tikrai yra be galo skanus), tai net nėra ką lyginti, šis pasirodė visai šiaip sau. O labiausiai trūko "šlapumo". Kepiau iš pusės normos, pertepimą dariau, kaip ir nurodyta recepte, iš 500g grietinės, sutepiau lyg ir normaliai (gavosi 6 nedidelio skersmens lakštai), bet, kai susigėrė, tortas liko beveik sausas unsure.gif Ir patys lakštai mums pasirodė ne itin skanūs, ir cinamonas, pasirodo, nelabai tinka tokiam tortui. Daugiau pagal Beatos receptą medaus torto tikrai nekepsiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Savaitgali kepiau "danuko" torta,nu labai skanus tortas rolleyes.gif Kremas tai 10 balu,o del biskvito,tai kita kart kitoki kepciau...
Meksikietiska ryziu misraine ir labai patiko,kas megstat paprikas,tai thumbup.gif
Ir balandeliai pagal Beata wub.gif db visada idara darau pagal ja smile.gif
Atsakyti
merginos, o granolai tinka dirbtinis medus?
apsižiūrėjau,kad turiu jo, stovi nenaudojamas.
Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2012 02 28, 15:43)
Sveikos smile.gif
Savaitgali kepiau "danuko" torta,nu labai skanus tortas rolleyes.gif Kremas tai 10 balu,o del biskvito,tai kita kart kitoki kepciau...

Kuo nepatiko biskvitas?
Atsakyti