Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

QUOTE(keistuole @ 2012 02 29, 23:18)
ačiū  4u.gif
galvojau tik knygoj yra, nes tam bloge daug ko nerandu  blush2.gif

labai lengva, imeti zodi i paieska ir ismeta keleta variantu, arba i google irasai zodi ir pridedi beata
pvz "granola beata" ir ismeta, daug variantu is ju atsirenki..
Atsakyti
Dalinuosi ir aš kelias pagamintais šedevrais iš Beatos knygų. Gaminu pagal Beatą daug, tačiau ne viską spėju nufotografuoti..dažniausiai kokios išalkusios rankelės greitai išgraibsto viską lotuliukas.gif Pavadinimų tiksliai nebepamenu, tai tiesiog šiaip parašau kas čia ax.gif
Štai daržovių pyragas
user posted image

Čia vištytė su persikų įdaru, apsukta šonine..labai lengva pagaminti ir gražiai atrodo thumbup.gif
user posted image

Beatos keksiukai su mėlynėmis (patys prisirinkom tongue.gif )
user posted image

Ir avižinių dribsnių sausainiai, tokie saldūs, minkšti ir lengvi
user posted image
Atsakyti
Jai kuriai aktualu tai šiuo metu Pegase galima įsigyti Beatos kalendorių už pusę kainos t.y 10 lt.
Atsakyti
QUOTE(sunshow @ 2012 03 02, 14:19)
Dalinuosi ir aš kelias pagamintais šedevrais iš Beatos knygų.

Labai skaniai patiekta ir nuotraukos grazios thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O cia ne per seniausiai kepti Beatos varškiniai vafliai iš II knygos (106 psl) labai vaikams patiko wub.gif
user posted image
Arvydo mociutes sausainiai pirma knyga 280 psl wub.gif tik kita karta ploniau kociot reikes smile.gif gavosi labai mazai ir sukirtom per viena prisedima tongue.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=sunshow,2012 03 02, 15:19]

Beatos keksiukai su mėlynėmis (patys prisirinkom tongue.gif )

Musu seimai taip pat labai patinka sie kesiukai, as jei neturiu saldytu melyniu, tai dedu ogiene thumbup.gif
Atsakyti
sunschow, labai grazios foto

biggrin.gif "kortu kalade" sausainiukai , kas islosia, tas suvalgo biggrin.gif
Atsakyti
Dalinuosi ir aš kelias pagamintais šedevrais iš Beatos knygų.

Čia vištytė su persikų įdaru, apsukta šonine..labai lengva pagaminti ir gražiai atrodo  thumbup.gif

Beatos keksiukai su mėlynėmis (patys prisirinkom  tongue.gif  )

O jau nuotraukų grožis... rolleyes.gif 4u.gif

Šituos vištienos suktinukus, tik su abrikosais, mes irgi dažnai gaminam- labai skanūs, o ir darbo su jais nedaug thumbup.gif

Mėlynių keksiukai irgi buvo kepami ne kartą, tikrai skanūs, lengvai pagaminami smile.gif
Atsakyti

Beatos keksiukai su mėlynėmis (patys prisirinkom  tongue.gif  )
user posted image

Ir avižinių dribsnių sausainiai, tokie saldūs, minkšti ir lengvi
user posted image

gal galima butu situ groziu receptukus ar nuorodeles, aciu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, kazkaip ramu sitoj temelej..
o stai as ne per seniausiai isbandziau dziuvesius cantucci antra knyga 33 psl, visai patiko tik perkepiau blush2.gif , labai kieti gavosi
user posted image
ir dar kepiau florentinus pagal http://www.beatosvir...tinai-kaledoms/ prikibo ir man prie popieriaus, kaip ir kitoms kepusioms (reikejo komentarus is anksto pasiskaityti ir aliejum popieriu patepti doh.gif ) ir aguonos jau buvo pasenusios, kartokos, tai sugadino visa florentinu skoni, bet tikrai lengvai pagaminamas (kita karta gal dukra iskeps ax.gif ) ir visai gardus
user posted image
Atsakyti
As florentinus kepdama nedejau jokiu priedu, nei aguonu, nei sezamu..... man skaniau be priedu gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2012 03 15, 14:25)
As florentinus kepdama nedejau jokiu priedu, nei aguonu, nei sezamu..... man skaniau be priedu gaunasi.

as dar dejau moliugu seklu, nepamaise 4u.gif reiks pabandyt be nieko smile.gif
Atsakyti