Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

Keli keksiuku receptai is 2011 metu beatos kalendoriaus thumbup.gif , gal dar kas nepatinges ir kelis ikels keksiuku receptus ax.gif

Sausio mėnesio keksiukai su bananais ir aguonomis
12 keksiukų
3 nedideli bananais - apie 300 g
2 kiaušiniai
120 g cukraus
200 ml kefyro
50 g sviesto
180 g miltų
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
3 šaukštai aguonų

Bananus sugnaibyti gabaliukais, ant jų kiaušiniai, cukrus, kefyras ir lydytas sviestas. Sumaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti, suberti aguonas. Miltų-aguonų mišinį sumaišyti su bananų mase. Į formelę dėti maždaug du kupinus šaukštus tešlos. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.

Vasario men keksiuku receptas

3 kiausiniai
150 g cukraus
Puses citrinos zieveliu
1.5 saukstelio kepimo milteliu
50g sviesto
200g miltu
Nedidele skardine koncervuotu persiku. (as sunaudojau gal tik dvi dideles puseles )
250 g. rikotos

rikota, kiausinius ir cukru ismaisyt iki vientisos mases, supilti lydyta sviesta. Kepimo miltelius sumaisyti su miltais ir viska isijoti i slapia mase. Kresti po du saukstus i formeles ir supjauscius persikus ispausti po 2-3 griezinelius i viena formele.
kepti 30min 180C

Keksiukai su morkomis ir ananasais lapkricio men.
2 morkos
150 g koncervuotu ananasu
40 g graikiniu riesutu
2 kiausiniai
150 g. cukraus
4 saukstai aliejau
100 g grietines
1/2 saukstelio sodos
220 g miltu
1 saukstelis kepimo milteliu
1 saukstelis sumaisytu prieskoniu : maltu gvazdikeliu, cinamono, muskato riesuto, kardamono (arba prieskoniu kepiniams)

Morkas sutarkuoti burokine tarka, anansus nusunkti, susmulkinti graikiskus riesutus ir viska sumaisyti. kiausinius sumaisyti su cukrumi ir supilti alieju. Grietine sumaisius su soda ipilti i kiausinio mase. tada sudeti, morkas, ananasus ir riesutus. tuomet supilam miltus, kepimo miltelius ir prieskonius, ismaisome ir pilame i kepimo formeles ir kepame 180 laipsniu orkaiteje 25-30 min.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 12 03, 15:20)
nezinau kaip jums, bet man atrodo, kad sian Beata buvo ne tokia kokia visada  g.gif  kazkokia kaip ne savam  kaily. Turbut prisiskaite per daug visokiu komentaru  g.gif  stengesi atrodyti kitaip, bet jai nelabai gavosi
geriau jau ji butu savimi  rolleyes.gif

nu nezinau, as kazkaip to nepastebejau,
al del to ,kad nieko nezinau apie kazkokius komentarus, o kas buvo?
kazkas negraziai apie ja atsiliepe? ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 12 03, 19:13)
nu nezinau, as kazkaip to nepastebejau,
al del to ,kad nieko nezinau apie kazkokius komentarus, o kas buvo?
kazkas negraziai apie ja atsiliepe? ar kaip? blush2.gif

nieko ypatingo nebuvo, tiesiog kai paskelbia per interneta ateinancios laidos anonsa, tai po kiekvienu tekstu buna visoki komentarai (tai ji labai nuobodziai veda laida ir reikia kokios ugneles ir t.t)
tai sikart man pasirode kad ji kazka norejo is saves parodyti bet jai nesigavo. man labiau patinka kai ji buna savimi
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2011 12 03, 17:27)
Keli keksiuku receptai is 2011 metu beatos kalendoriaus thumbup.gif , gal dar kas nepatinges ir kelis ikels keksiuku receptus  ax.gif

Aciu labai, butinai bandysim ... smile.gif
Atsakyti
Kepiau is praeitos laidos rodytus jogurtinius keksiukus, tai tikrai labai greitai pagaminami ir skanus. smile.gif Taip pat siandien kepiau avizinius blynus su obuoliais, tai man ir vaikui labai patiko, o mb nelabai. Tie bliniukai matyt tiems kas labiau obuolius megsta smile.gif
Atsakyti
Labas sekmadienis smile.gif

As irgi esu dideliausia Beatos gerbeja 4u.gif Kaip tik dabar orkaiteje kepa aguoninis tortas thumbup.gif jau visa seima laukia su nekantrumu thumbup.gif gas kas bandete ji ?

Neseniai buvau baliuje ir ragavau marinuotas alyvuoges meduje pagal 2aja knyga, nu pasaka, valge net tie kas alyvuogiu siaip nevalgo bigsmile.gif

Gal kas bande daryti kaledini kalakuta pagal Beata ? Idomu kaip gaunasi mesyte ar nesausa g.gif
Atsakyti
Chili con carne tai tas receptukas kur su jautiena pomidorais,cili,kakava,o ne su perlinem kruopom ir grybais.
Atsakyti
As iskepiau taip pat keksiukus dukrytei i bureli, tai vadoves tiek prigyre, kad net saldu nuo to smile.gif, bet man patiko biggrin.gif
Atsakyti
Aš dariau aguonų tortą, labai patiko. Tikrai darysiu dar.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2011 12 04, 18:56)

O kaip kepėt? Du tortus iškart orkaitėj? Kokio skersmens formos?
Aš irgi nusižiūrėjau šį receptą - bandysiu Kalėdoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 12 04, 15:49)
Labas sekmadienis smile.gif

As irgi esu dideliausia Beatos gerbeja  4u.gif  Kaip tik dabar orkaiteje kepa aguoninis tortas thumbup.gif  jau visa seima laukia su nekantrumu thumbup.gif  gas kas bandete ji ?

QUOTE(cushy @ 2011 12 04, 17:56)

ar galit įdėti receptą to aguonų torto?

vakar kepiau tą varškės pyragą su bananais - labai labai skanus wub.gif aš kai mėgėja iškart karštą valgyti su uogiene, tai man šaltas nelabai, o mb priešingai - šaltas skaniau blush2.gif
Atsakyti
As kepiau is puses normos silikonineje tortineje. Gavosi labai sotus i skanus. Labai tinka pasilepinimui. Tikrai neeilinio skonio, negeda sveciams butu paduoti 4u.gif
Bandziau nufotografuoti aguonu torto recepta , sta kas gavosi:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti