tai darykit vieną sluoksnį su žele žirnelių konservuotų, kitą sluoksnį morkų, dar kitą, mėsos pjaustytos gabaliukais, kitą vėl kokio produkto...juk čia fantazijos reikalas...
Gal kas turite ir galite pakomentuoti, kaip naudojamas TW torto formavimo žiedas? Kaip is jo gražiai išimti tortą, jo nesugadinus? Su paprastais metaliniais viskas paprasta: šonas atsidaro ir išsiima. O kaip su šituo?
Merginos padekite niekur nerandu berods Saules buvo trupininis pyragas su rikota ir obuoliais silikono formoje turejau isisaugojus nuoroda, bet dabar jos neatidaro http://www.tupper.lt.....s pyragas.pdf
As uzsaldau kefyra saldymo induke 800 ml, o paskui atidarau, apverciu i Servofikso kiauraindi, uzdengiu dangciu ir palieku per nakti. Gaunasi svelni varske. Jei nori surio, tai jau reiketu surmaisyje varvinti ir po to paslegti
As uzsaldau kefyra saldymo induke 800 ml, o paskui atidarau, apverciu i Servofikso kiauraindi, uzdengiu dangciu ir palieku per nakti. Gaunasi svelni varske. Jei nori surio, tai jau reiketu surmaisyje varvinti ir po to paslegti
O tai koki kefyra naudoji. Man viskas gerai gavosi, apacioje liko tik skaidrios isrugos, kurios man irgi labai skanios, as jas isgeriu Gal maisei. As ta leda palieku ir nieko nejudinu, kol pilnai neistirpsta.
Karta naudojau saltibarsciu,o paskui bandziau su skystesniu.Na taip,ledo lieka,bet betirpstant jam man jau pradeda varveti pats kefyras.As varvinu surmaisyje.
Karta naudojau saltibarsciu,o paskui bandziau su skystesniu.Na taip,ledo lieka,bet betirpstant jam man jau pradeda varveti pats kefyras.As varvinu surmaisyje.
Aš tai perku 3,2 arba 3,5 proc. kefyrą ir man viskas puikiai gaunasi, tik, kad man per naktį neatitirpsta reikia paros bet viskas kitkas puikiai gaunasi
Vat tik problema man su Quick Shef III, niekaip kąstinys neišeina atrodo viską darau pagal "instrukciją" bet.... Gal galit kas papasakot kaip darot kąstinį?