Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

as pedante rolleyes.gif
Atsakyti

Kazkaip netycia ilindau i sita tema, smagu labai pasizvalgyti, nes patys neseniai isikurinejom namus [tiksliau vis dar isikurinejam]. Namai ne savi, nuomoti, bet ash visada laikiausi nuomones, kad ir kur gyventum turi gyventi graziai ir jaukiai smile.gif Gal kada turedama laiko pafotografuosiu ka mes susikurem namuose smile.gif Nes visada smalsiausia pasidairyti ne po zurnalinius interjerus smile.gif

Beje, pas mus virtuvej atviros lentynos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 12 19, 21:07)
Kazkaip netycia ilindau i sita tema, smagu labai pasizvalgyti, nes patys neseniai isikurinejom namus [tiksliau vis dar isikurinejam]. Namai ne savi, nuomoti, bet ash visada laikiausi nuomones, kad ir kur gyventum turi gyventi graziai ir jaukiai smile.gif Gal kada turedama laiko pafotografuosiu ka mes susikurem namuose smile.gif Nes visada smalsiausia pasidairyti  ne po zurnalinius interjerus smile.gif

smagu butu akis paganyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 12 19, 22:07)
Kazkaip netycia ilindau i sita tema, smagu labai pasizvalgyti, nes patys neseniai isikurinejom namus [tiksliau vis dar isikurinejam]. Namai ne savi, nuomoti, bet ash visada laikiausi nuomones, kad ir kur gyventum turi gyventi graziai ir jaukiai smile.gif Gal kada turedama laiko pafotografuosiu ka mes susikurem namuose smile.gif Nes visada smalsiausia pasidairyti  ne po zurnalinius interjerus smile.gif

Gin, net neabejoju, kad Tavo namai tokie pat nenuspėjami ir originalūs, kaip ir Tu pati!
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2011 12 19, 22:22)
Gin, net neabejoju, kad Tavo namai tokie pat nenuspėjami ir originalūs, kaip ir Tu pati!

GinCherry labai suintrigavot, dabar turesit parodyti savo namus smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2011 12 19, 22:22)

Oi, ash tai sakyciau kaip tik,kad sabloniski jie tokie ir eklektishki, o ir yra dalyku, kuriu pakeisti neimanoma,nes butas ne musu smile.gif Bet po svenciu pasistengsiu pafotografuot, jei tilps viskas i kadra,nes erdve maza pas mus smile.gif Tik nesitikekit per daug, kad netektu nusivilti smile.gif Tai nera zurnalinis interjeras, tiesiog jaukus smile.gif

Man labai idomus Lacheses sprendimai, nes pas mus irgi sudalinta erdve i zonas. Ir dar, Lachese klause, kaip projektuojam ir kuriam viska. Mano planas tai mintyse susideliojo ir MB kraupo manes klausydamas kaip cia niekas netilps pagal mano isivaizdavima, bet galiniam variante viskas tilpo kuo puikiausiai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(JBijoux @ 2011 12 16, 16:44)
smalsuma paklaust smile.gif brandinam mintis statyt namuka, siuo metu sklypo dokumentus tvarkom, bet as rankioju projekto idejas... bandau vyra ikalbint tokiems kvadratuotiems langams biggrin.gif man idomi kaina, nezinau su kuom lygint... gal tiesiog trumpai pavyktu atsakyt, tokie langai yra brangesni ar pigesni lyginant su iprastais langais... ?  blush2.gif Ir gal kas nupasakotu skirtumus/privalumus/trukumus tokiu langu smile.gif  4u.gif

Konkrečiai mūsų namukui jų sudalinimas pabarango apie 500lt. Mūsiškių rėmelis yra stiklo pakete smile.gif
Atsakyti
man irgi sita tema pasirode labai artima dusiai nors pagal pavadinima cia man ir nepriklausytu reikstis, bet imesiu kelias nuotraukas pasakysit ka manot kalba buvo apie langus tai va cia dabar pas mus tokia tendencija langai be jokiu pertvareliu ir sviesiau ir praktiskiau taip sakant, aisku ir uzuolaidu jokiu cia ateityje nebus.

user posted image

vienintele grycios palange jau pasiruosusi kaledoms o seip reiks visa mediena baltai nudazyti cia dar viskas gilioje remonto stadijoje!

tiesa meistras idejo langa, o visa kita tai jau as pati savo 2 rankom pasidariau plyteles irgi pati susiklijavau, kas sakyciau labai man toks kuribingas ir malonus darbas !

user posted image

cia irgi vietoj buvusio lango liko tik kaledines dekoracijos paciai teko ir sena langa islupti 4u.gif !

user posted image
Atsakyti

Aix, kokia smagi ta dekoracija antroji, atrodo kaip muilo burbulai smile.gif Ir patiko virtuves reikmenu komplektas smile.gif

Uz suklijuotas plyteles spaudziu desine. Man tai atrodo toks sudetingas darbas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 12 19, 20:57)
as pedante  rolleyes.gif

Jei pedantai ir likusieji šeimos nariai - Tau labai pasisekė. 4u.gif
Atsakyti
kazkada zadejau, kai baigsiu remontus ikelt nuotraukas, kazkas berods tapetus norejo pamatyt, ir labai man norejos parodyt tada, kai bus bent daugiau nei puse padaryta, bet ziuriu, kad galo nesimato, todel ikeliu bent miegamojo. ka tik iskeptos nuotraukos, lempos net ner normalios, bet kazkas matos smile.gif baltai kambario nedaziau, tik didiji kambari , miegamojo kazkodel norejos tamsesnio, daug ko ner- noriu spintos baltos, naujos lovos su staliukais, lempos, paveikslu, foteliuko ir t.t gatava varianta tikiuosi pavyks kada parodyt biggrin.gif bet kolkas tiek, pirmos keturios truputi prietemoj, bet dar be dirbtines sviesos, o kitos jau darytos prie apsvietimo 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
blackberry, nezinau ka be to, jog nuostabiai viskas atrodo, pasakyt flirt.gif