Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Lachesė @ 2012 01 09, 12:49)
Kaip ten gražu, pilna sniego  wub.gif  aš vis dar laukiu tikros žiemos..

mūsų namučiais susidomėjo "pinigų karta". Straipsnis.

radau ir as i ka akis paganyti rolleyes.gif

thumbup.gif super!
Atsakyti
Gal matet ka nors panasaus 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2012 01 12, 00:37)
Gal matet ka nors panasaus  4u.gif

o reikia naujo,ar tinka ir devetas? neseniai maciau "skelbiu" kelis skelbimukus, kad parduoda rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 12 sausio 2012 - 11:49
http://www.*infected...s-12688873.html

kažkas panašaus smile.gif
Papildyta:
www.senienospalanga.lt va čia jis
Atsakyti
Taigi jau galima rodytis ir virtuvę. Dienoraščio įrašas.

Galerija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 13 sausio 2012 - 23:53
QUOTE(Lachesė @ 2012 01 14, 00:49)
Taigi jau galima rodytis ir virtuvę.

Sveikinu! Viskas smulkmeniškai apgalvota ir puikiai atrodo. Rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 01 13, 23:49)
Taigi jau galima rodytis ir virtuvę. Dienoraščio įrašas.

Galerija

neina man dienoraščio pažiūrėt g.gif

na bet foto pažiūrėjau. liuks thumbup.gif gražuma thumbup.gif sveikinu 4u.gif labai ji man manio senąją primena bigsmile.gif ir spinteles matau, daret su prailgintomis durelėmis, taip? o kokia plokštės spalva? balta kažkokia? o lemputes tas ilgas dienos šviesos dėjot?
dar vis pasidžiaugiau gražuoliu raudonu puodu su virduliu wub.gif pas mane irgi špižinukas vis ant viryklės dirba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 14 sausio 2012 - 09:01
laba ryta, prisnigo!!! pagaliau balta kaip namuose smile.gif

Dienoračio vardas nepratęstas pasirodo.... blush2.gif tai veiks tik ryt, tikriausiai.

Patricia Mode, inc, AČIŪ!
Jau senokai seku virtuvių temą, bet pačios virtuvės neužtikau smile.gif smalsu pasidarė blush2.gif
Taip- spintelės pailgintos, spalva nulinio kodo balta, plokštė dažyta, trys lempos dienos šviesos, viso 60 vatų.

Virdulys labai keistas palyginti, kai buvau įpratusi prie skardinio, bet gi dėl grožio išsirinkau tokį kaip švyturys biggrin.gif , ot logika, nes nėra jis praktiškas, bet kol aprūdys naudosime, tongue.gif o puodas šitas man gražiausias iš visų turimų, tai laikysiu nepaslėpus, kol neatsibos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 14 sausio 2012 - 09:54
radau kelias fotkes pas save picasoj, tai metu čionai wink.gif
aš žinok, vargu ar buvau įlindusi į virtuvių temą? tad ir pamatyt nelabai galėjai smile.gif be to, ši virtuvė daryta prieš kokius 4 metus. pasiprojektavome abu su vyru. tik ten kampe labai sudėtingai mums sekėsi dujų katilą įmontuot. norėjome, kad visos spintelės būtų vienodo, bet nelabai gavosi verysad.gif
tada dar pasipasakok, kokį stalviršį pasirinkote wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

o dienoraščio tada palauksim thumbup.gif

panos, sakykit, o kokias renkatės palanges? pradėjau žiūrinėti įdėmiau ir sugalvojau, kad gal reikia norėt kokių medinių? mat tų plastikinių, tai nelabai norėtūs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 14 sausio 2012 - 11:01
Lachesė, nuostabi virtuvė!!!!!! wub.gif įsimylėjau... dabar nepamenu, meistrai jums darė??? O jau virdulys su puodu wub.gif wub.gif thumbup.gif O koks pas jus stalviršis>>>

Inc, mes pasirinkom Werzalit palanges... man medinės prie plastikinių langų be ryšio atrodo, akmens masės suabejojau dėl kainos (nors net neisteiravau lotuliukas.gif blush2.gif )...

Vis grįžtu pažiūrėti virtuvę, Lachesė thumbup.gif nuostabi!!! o jau jūs ten gyvenat???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 14 sausio 2012 - 11:51
QUOTE(inc @ 2012 01 14, 10:56)
panos, sakykit, o kokias renkatės palanges? pradėjau žiūrinėti įdėmiau ir sugalvojau, kad gal reikia norėt kokių medinių? mat tų plastikinių, tai nelabai norėtūs  g.gif

Mes pasirinkom uosines palanges prie plastikinių langų. Labai džiaugiuosi tongue.gif
Gal todėl, kad kolkas dar nėra kuo daugiau džiaugtis- plikos sienos, plikos grindys ir uosinės palangės smile.gif
Atsakyti
Pas mus irgi uosinės palangės prie auksinio ąžuolo plastikinų langų. Grindys irgi uosinės. Man labai patinka ax.gif
Atsakyti