Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

čia taip sakant palietėt aktualią temą biggrin.gif antra savaitė nardau buitinės technikos jūroje.. net nemaniau kad tokia gili. ir dar labiau net nemaniau kad nieko nenutuokiu doh.gif nu bet kap nors kaip nors.

o sunkiausia kol kas dar ir dėl to kad niekaip neišsirenkam kuom šildysimės. ar bus dujos namie ar ne. aš tik susibraižau virtuvę, viską suvedu, vyras gryžes sako nebus dujų. man viskas supyra, reiškias gartraukis kitam aukštyje, reiškias visa spintukių kompozicija kitaip, reiškias kaitlentė indukcinė ir .t.t. tada sugalvoju kitą variantą, kurio labai užsimanau, o vyras vėl - bus dujos. tai dabar turiu parengus variantų visiem gyvenimo atvejam lotuliukas.gif
man dujos patinka (kitokios plytos gyvenime ir neturėjau), bet turi LABAI didelį trūkumą - tos lipnios dulkės. va jų tai negaliu pakęst verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2012 01 05, 23:11)
man dujos patinka (kitokios plytos gyvenime ir neturėjau), bet turi LABAI didelį trūkumą - tos lipnios dulkės. va jų tai negaliu pakęst  verysad.gif

priešpaskutinis butas, kuriame gyvenau, niekad neturėjo kitokios nei elektrinė ar indukcinė vėliau, bet buvo tos pačios lipnios dulkės unsure.gif
Atsakyti
Laba diena, taigi specialiai nubėgau pažiūrėti į virtuvę, kur dabar laikinai gyvenam, gartraukio viršus visas su lipnia danga... o čia net dujų nėra.
Kodėl tą lipnumą sieja su dujom?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 01 06, 12:37)
Laba diena, taigi specialiai nubėgau pažiūrėti į virtuvę, kur dabar laikinai gyvenam, gartraukio viršus visas su lipnia danga... o čia net dujų nėra.
Kodėl tą lipnumą sieja su dujom?

ane g.gif nu šiaip sako kad degant dujom išsiskiria toks degimo antrinis produktas kaip parafinas, o tas ir yra tas lipnus sluoksnis prie kurio smagiai dar ir dulkės klijuojas. bent kiek esu kalbinus mamas perėjusias nuo dujų prie elektros tai neviena kažkaip sakė kad tik dėl tų dulkių ir nebegrįštų prie dujų. gal to smagumo be dujų bent mažiau ženkliai g.gif nu reiks pasidomėt giliau. arba palaukt kol vyras apsispręs lotuliukas.gif ir nesikankint dvejojant.
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2012 01 06, 01:11)
tos lipnios dulkės. va jų tai negaliu pakęst  verysad.gif

turejau ir viena ir kita varianta. tai vistik su elektra ju gerokai maziau.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 01 07, 03:45)
turejau ir viena ir kita varianta. tai vistik su elektra ju gerokai maziau.

Pritariu. Kai pradėjom naudoti elektrinę viryklę, galvojau, kas čia pasikeitė, kad ne taip lipnu ir šveist mažiau reikia thumbup.gif .Tikrai elektrinės viryklės garai mažiau "aplipdo".
Atsakyti
Cobre, Gricė ačiū, nes jau maniau prisigalvojau nebūtų dalykų lotuliukas.gif

o grįžtant prie gražesnių dalykų, va radau DSW kėdei konkurentes biggrin.gif gaila tik kad kainos klausimo neišsprendžia, nes kainuoja tai labai panašiai. bet man patinka kad jos medinės ir kad kojelės gali būti tiek šviesaus medžio tiek tamsaus.
aš aišku imčiau DSW, bet šitos visai tinkama alternatyva jei MB baimė plastikui paims viršų biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

su Naujais!

del lipniu dulkiu, as irgi girdejus, kad naudojant elektrines ju renkasi daug maziau, kol kas naudojuosi tik dujom, tai tos dulkes mane zudo doh.gif name bus elektra thumbup.gif tikiuosi greitai priprasti prie nauju gaminimo salygu rolleyes.gif

QUOTE(miig @ 2012 01 07, 14:04)

DSW vis tiek dailesnes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2012 01 07, 14:04)

o grįžtant prie gražesnių dalykų, va radau DSW kėdei konkurentes  biggrin.gif  gaila tik kad kainos klausimo neišsprendžia, nes kainuoja tai labai panašiai. bet man patinka kad jos medinės ir kad kojelės gali būti tiek šviesaus medžio tiek tamsaus.
aš aišku imčiau DSW, bet šitos visai tinkama alternatyva jei MB baimė plastikui paims viršų  biggrin.gif

O kaip vadinasi šios kėdės? Man tos DSW kažkaip "nelimpa", o šios tai tikrai gražios.
Atsakyti
QUOTE(Joana Agota @ 2012 01 07, 16:08)
O kaip vadinasi šios kėdės? Man tos DSW kažkaip "nelimpa", o šios tai tikrai gražios.

HAL gamintojas Vitra
kėdė HAL
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2012 01 07, 15:50)
DSW vis tiek dailesnes wub.gif

tai teip teip drinks_cheers.gif mano ir DSW santykius galima būtų apibūdinti "sena meilė nerūdyja" , tai čia tsakant po daugelio metų džiaugiuos radus kėdę į kurią bent dėmesį atkreipiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Vintage stiliaus myletojoms
http://ljo-s.blogspot.com/
Atsakyti
Kaip ten gražu, pilna sniego wub.gif aš vis dar laukiu tikros žiemos..

mūsų namučiais susidomėjo "pinigų karta". Straipsnis.

Atsakyti