Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Aysun @ 2012 01 30, 17:38)

tik nekabink lentynos virs tv 4u.gif bus per aukstai,foto ir kitu niekuciu kuriuos noretum matyti nesimatys,o dulkiu nespesi valyti mirksiukas.gif
del uzuolaidu kaip as tave suprantu,as ir siltuos kraustuos tai man didziausias galvosukis buvo kokias tas uzuolaidas kabinti,rinkaus rastuotas miegamajam, ir vaiko kambaryje su raidem ax.gif bet tai vieninteliai rastai,bent jau miegamajam visa kita balta tik pora pagalveliu spalvotu,bet miegamasis neuzilgo keisis,nes reiks sutalpint lovyte ir patogu kresla,o ir spalvine gama keisis,tai tikriausia uzuolaidas keisiu i baltas ax.gif o va vaiko kambarys jau bus baltas,spalvas ir linksmuma bandysiu isgauti tekstiles pagalba ax.gif
Atsakyti
Sveikos! smile.gif
Aysun, pritariu pasisakiusioms dėl kuo paprastesnių užuolaidų ir lempų.

Aš gal kabinčiau lentyną vietoje veidrodžio. g.gif Ten norisi paprastesnių formų, man kažkaip visko daug vienoje vietoje. Bet tikriausiai čia dėl to taip atrodo, kad kitur tuštoka.

Šiaip tie juodi baldai man atrodo šaltokai ir nelabai jaukiai. Ar pasiliksite juos visus? Jei taip, tuomet dar vieno baldo nelabai reikėtų, būtų per daug apstatyta. Aš išvis esu "mažiau yra daugiau" šalininkė. biggrin.gif Nors iš tiesų, siūlyčiau keisti didžiosios knygų spintos vietą. Vietoje jos statyti kokį lengvesnį baldą, kad ir tą pačią numatytą konsolę, kuri būtų grožis akiai, kuomet atsisėdi pailsėti.
Atsakyti
Aysun,l grazios durys jusiu salione..derinciau prie ju kazka kas deretu spalviskai..koki 1 baldeli...
Atsakyti
mes mastom apie tokiu veidrodziu isdestyma ax.gif man grazu user posted image
tik dar nesam sugalvoje prasyt kad ispjautu (turim savo 2 veidrodzius) vienodo dydzio apskritimus ar skirtingu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2012 01 31, 13:05)
Aysun,l grazios durys jusiu salione..derinciau prie ju kazka kas deretu spalviskai..koki 1 baldeli...

Durys bus baltos, daar gražiau... wub.gif

Serra do Mar, iš skirtingų gal žaismingiau. Bet pabandykit pasipaišyti kompoziciją, vis tiek prie patalpos matysis ko labiau norisi.
Atsakyti
Nekabinciau tokiu veidrodziu, kokia ju funkcija? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 31, 13:33)
Nekabinciau tokiu veidrodziu, kokia  ju funkcija?  rolleyes.gif

teoriskai jokios,bet ziemos metu gaudytume saules zuikius biggrin.gif net pas mus buna ziema,o svetaine siaures vakaru pusej,tai saule uztringa ties kaimynu medziu... doh.gif
Atsakyti
As gal geriau kokiu vintage veidrodziu iremintu paieskociau, kuriuos kabinciau ant sienos kartu su kokiais paveikslais smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz nuomones 4u.gif Paskaicius jusu komentarus paziurejau, kad gal tikrai truputi nusivaziavau su savo ''dizainu'' blush2.gif Gerai, kad yra Supermama biggrin.gif

Del uzuolaidu supratau - siulot baltas. O sviestuvai kokie tada tiktu? g.gif Tai gal paprasti balto stiklo rutuliai?

Pro, siuo metu baldus pasiliksime, nes vyrui jie patinka biggrin.gif , be to buvo daug islaidu susijusiu su buto pirkimu, persikraustymu ir tt ir pan, tai baldams pinigu neliko, o atvirai kalbant ir nezinau, kokiu baldu dabar noreciau... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 31, 16:46)
As gal geriau kokiu vintage veidrodziu iremintu paieskociau, kuriuos kabinciau ant sienos kartu su kokiais paveikslais  smile.gif

nemegstu iremintu veidrodziu...
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 01 16, 15:57)
Ačiū!

Apie šaldytuvą svarstėm gerokai, nes modelių tokių mažai yra iš ko rinktis, bet atkreipiau dėmesį į litražą, mūsų šitam šaldytuvo modeliuke yra 133l naudingo tūrio, o Vilniuje turėto normalaus šaldytuvo 142l buvo ir kameros 54l, šiuo atveju turim 84l tūrio kamerą. Kadangi mėgstu kaupti atsargas šaldiklyje, tai netgi geriau gavosi ir kolonos nėra.

Labai įdomu bus pamatyti jūsų sprendimą ir vaizdą!

Laba diena, puiki virtuvė wub.gif , gal jau ir rašėt... nepastebėjau, kokia medžiaga sienos padengtos tarp spintelių ir stalviršio?Ar labai brangi?Kaip valosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 31, 13:33)
Nekabinciau tokiu veidrodziu, kokia  ju funkcija?  rolleyes.gif

O man grazu taip sukabinti veidrodziai, visai nebloga ideja. Nors ir jie bus gal ir nepraktiski, neatliks jokios funkcijos ax.gif
Atsakyti