Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(reduxe @ 2012 01 27, 11:38)

zodziu pradedam tvarkytis kolidoriu atrodo taip tik gale kopeteliu nebera. ten ganetinai tamsu, todel norisi kazko sviesaus.

Man koridoriaus klausimas irgi aktualus, nes musu koridorius irgi ilgas, siauras ir tamsokas doh.gif

Atsakyti
Man graziausias variantas kai sienos ir grindys sviesios smile.gif pvz:
user posted image
bet buna ir puikiu sprendimu su tamsiom grindim + sviesiom sienom
user posted image

cia labiausiai priklauso nuo jusu noru
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 01 27, 14:40)
o pas mus viskas siek tiek apstojo, taupom ax.gif
tik dabar ieskom metalo dirbiniu meistro kokio, reikia mums laiptams atramos rolleyes.gif nusprendem kad bus metaliniai ir juos dazysim baltai rolleyes.gif tai gal kas buvot su tuom susidure, reiktu kokio nebrangininko ax.gif o galbut buna kazkur tokiu gatavu pirkti? g.gif

merlana ziurekit. turi jie kataloga internetini ten daug visko yra is metalo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 27, 17:50)
Man graziausias variantas kai sienos ir grindys sviesios  smile.gif  pvz:
http://media-cdn.pin..._s3JuyyUv_c.jpg
bet buna ir puikiu sprendimu su tamsiom grindim + sviesiom sienom
http://media-cdn.pin..._e5nzbU6s_c.jpg
cia labiausiai priklauso nuo jusu noru

abu variantai labai grazus,man su sviesiom gal irgi graziau,bet is virtuvej tamsios, svetainej tamsios,tai gal is su kolidorium nebesimargint ir irgi tamsias deti g.gif
Atsakyti
as daryciau tamsias tada drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos.ir as noriu i jusu buri 4u.gif labai cia pas jus patiko.pries penkerius metus pasidarem bute generalini remonta,susipirkom baldus.viskas gavosi tokio sakyciau klasikinio stiliaus,susiuolaikinta.o va jau pora metu kaip seile varvinu ir negaliu atsispirti vintage.siuo metu remontuojamas vienas is kambariu(ju turim 4).suprantu,kad visu baldu man niekas nepakeis,bet labai noreciau bent kazkiek priartet prie sio stiliaus.ar padetumet man ir pasidalintumet idejomis ir komentarais?buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirkome buta su visais baldais, uzuolaidomis, ‘’liustromis’’ ir tt ir pan. Siuo metu kazkokiu dideliu remontu su sienu griovimais ir pan daryti negalime, tai tik perdazeme sienas ir sudejome nauja laminata.
Dali baldu jau prameteme, dalis dar liko... Noreciau jusu nuomones ir pagalbos ‘’patvarkant’’ didiji kambari (zr foto ) ax.gif .

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau kambario foto yra cia:

http://public.fotki.com/Aysun/namai/

Papildyta:

Oi, atsiprasau, foto turbut siek tiek per dideles.... unsure.gif

Atsakyti

1.Koloritas. Neapsisprendziu del bendro kambario kolorito. Kaip matote yra baltos spalvos (visokiu jos atspalviu), juodos ir ‘’balintos kavos’’ (minkstas kampas, uzuolaidos, kilimas). (Dar yra tos rausvai rudos durys, bet mes mastome jas nudazyti baltai g.gif ). Siaip as nieko pries ta ‘’latte’ , bet sename bute jau turejome tokiu spalvu salona, tai truputi atsibode. As mastau apie derini balta-juoda-geltona. Keletas geltonu lengvai pakeiciamu detaliu, kaip pagalveles, vaza, paveikslas/plakatas . Madaug taip:

user posted image

Ka manote? Ar nereikia cia tos geltonos spalvos, tegul buna tik balta-juoda?
Kaip atsikratyti tu rusvu spalvu? Uzuolaidas noriu pakeisti, bet minksto kampo tai ismesti tikrai negaliu. Mastau apie daugiau baltu pagalveliu ir kokius tai baltus uztiesalus… O kaip su kilimu? Kokios spalvos turetu buti jis? O gal jis cia labai netrukdo? Turiu 2 mazus vaikus, tai baltas/sviesus buti negali.

2. Stilius. Stilius manau bus eklektiskas. Be esanciu baldu dar noreciau sendintos baltos konsoles (antikvarines neipirktume), vieno dvieju ‘’senoviniu’’ foteliu, ant sienu galetu sutilpti tiek aliejinis paveikslas, tiek koks plakatas. Tik va kaip ‘’nenusivaziuoti’’ su tuo stiliu maisymu… unsure.gif

3. Baldu issidestymas. Ka manote apie toki baldu issidestyma?
Ka daryti su ta siena, kur stovi televizorius? Mastau i desine nuo TV statyti balta sendinta konsole, virs jos kabinti dideli abstraktu ryskiu spalvu paveiksla. Ka virs televizoriaus? Gal lipduka? Kazkodel i galva lenda paukscio narvelis ax.gif .

user posted image

Tik ar tie lipdukai neatrodo ''pigokai''? g.gif

Dar salone noreciau kazkur pakabinti lentyna, kur sudeciau nuotraukas ir mazesnius paveikslus.

user posted image

Tai gal virs televizoriaus kabinti ta lentyna?

I tuscia spinta stiklinemis durimis planuoju sudeti knygas. O gal ta spinta pastatyti prie tos sienos , kur TV ?. .. g.gif

4. Uzuolaidos. Noriu pakeisti sitas ‘’veliumo’’ tipo uzuolaidas. Visai noreciau romaneciu, bet… su langais situacija tokia – nei patys remai nei palanges nera labai grazus. Gyvename siltuose krastuose, todel didele metu dali langai buna pastoviai atidaryti, taigi , jei bus romanetes, tai jie gales buti pradaryti tik labai nedaug arba romanetes pastoviai reiks sukelti i virsu… Be to langai i pietu puse, vasara saule baisiai spigina , todel cia visur yra tokios baltos uzuolaidos nuo saules…. Vadinasi turetu buti (bent jau taip maciau pas kitus) balti roletai + romanetes. Paskutiniu metu galvoju apie ideja - balti roletai (butu apsauga nuo saules, tiesa, islieka langu atidarymo problema) plius ‘’naktines’’ uzuolaidos. O gal uztektu vien tik sviesiu ‘’naktiniu’’ uzuolaidu, kurios vasara butu uztraukiamos ir naudojamos kaip ir apsauga nuo saules… Uzuolaidas masciau mazdaug tokias.

user posted image

Vienu zodziu esu labai pasimetusi del uzuolaidu... doh.gif

5. Apsvietimas. Lubose 2 ‘’isvedimai’’ , bet jie nepataiko, kad vienas butu virs vienos zonos pvz minkstos dalies, o kitas- virs kokios kitos... Siuo metu siuos du uzmuryti, ir per viduri padaryti viena ar pan nera galimybiu, taigi sia ‘’problema’’ reikia isspresti sviestuvu pagalba. Gal nupirkti nekrentancius i akis prie pat lubu, bet as kazkodel vis tik labiau noreciau kabanciu… Masciau ivairius sviestuvu variantus nuo paprastu baltu ‘’burbulu’’ iki ‘’mandresniu’’ kokiu tai sietynu, bet kad tie tai jau labai brangus… Man siaip tokio stiliaus labai patinka. (zr foto zemiau), bet kad pas mus cia tokiu nelabai esu uzmacius g.gif .

user posted image
user posted image

Neseniai parduotuveje uzmaciau tokius ir dar pora panasaus stiliaus. Visai patiko, tik tiek, kad jie plastikiniai. O plastikas man visada turi sioki toki ‘’pigumo’’ prieskoni… g.gif Patarkit, prasau.

user posted image

Labai prasau jusu nuomoniu apie mano tokius pamastymus 4u.gif

Atsakyti
Ir aš jungiuosi prie jūsų. Esu įsimylėjus skandinavišką stilių wub.gif Pradėjom darytis remontą labai sename butuke, ir renku įvairiausias dizaino idėjas a la scandinavia.. ech..negaliu, kaip gražu blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dar nerealių tiek skandinavišku, tiek vintage stiliaus idėjų randu http://svajoniukrant...te.lt/idejos-23

arba čia http://digma.lt/inte...bright-bedroom/

drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://freshome.com/...-england-style/
man įdomus pasirodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 30 sausio 2012 - 17:56
Aysum, jus per daug skirtingo stiliaus detaliu norit sukisti i savo namus ir dar tokiu viskai ne skandinavisku.
Uzuolaidas kabinciau tik baltas arba vienspalves kokias, jokiu budu nesirinkciau rastuotu. Lempos stilistiskai nei jusu issirinktos, nei dabar esancios netinka, reiketu kuo paprastesniu, be jokiu israizgymu, ale zvakiu ir pan. Taip pat jokiu lipduku nesirinkciau, geriau jau kabinciau tv ant sienos.
Atsakyti
QUOTE(Aysun @ 2012 01 30, 17:38)
Labai prasau jusu nuomoniu apie mano tokius pamastymus  4u.gif

Pritariu Prietarai, kad labai daug visko norite sudeti i viena kambari... Ir viskas gausis labai marga...

Bent jau as nedeciau geltonu detaliu... Ant lovos rinkciausi ne uztiesalus, o daug ivairaus dydzio baltu pagalveliu. Kilimo spalva cia netruko. Uzuolaidos tik baltos, nes vel bus per daug rastu ir margumo.
Kodel nekabinate televizoriaus? Labai jam tinka ta vieta ant sienos, o lentyna virs televizoriaus man nesiziuri... Ir tik neklijuokit ten lipduko schmoll.gif

Sviestuvu dar paieskokit, tie plastikiniai, apvalus - tikrai ne... Sugadins bendra vaizda ax.gif
Atsakyti