1.
Koloritas. Neapsisprendziu del bendro kambario kolorito. Kaip matote yra baltos spalvos (visokiu jos atspalviu), juodos ir balintos kavos (minkstas kampas, uzuolaidos, kilimas). (Dar yra tos rausvai rudos durys, bet mes mastome jas nudazyti baltai

). Siaip as nieko pries ta latte , bet sename bute jau turejome tokiu spalvu salona, tai truputi atsibode. As mastau apie derini balta-juoda-geltona. Keletas geltonu lengvai pakeiciamu detaliu, kaip pagalveles, vaza, paveikslas/plakatas . Madaug taip:

Ka manote? Ar nereikia cia tos geltonos spalvos, tegul buna tik balta-juoda?
Kaip atsikratyti tu rusvu spalvu? Uzuolaidas noriu pakeisti, bet minksto kampo tai ismesti tikrai negaliu. Mastau apie daugiau baltu pagalveliu ir kokius tai baltus uztiesalus
O kaip su kilimu? Kokios spalvos turetu buti jis? O gal jis cia labai netrukdo? Turiu 2 mazus vaikus, tai baltas/sviesus buti negali.
2.
Stilius. Stilius manau bus eklektiskas. Be esanciu baldu dar noreciau sendintos baltos konsoles (antikvarines neipirktume), vieno dvieju senoviniu foteliu, ant sienu galetu sutilpti tiek aliejinis paveikslas, tiek koks plakatas. Tik va kaip nenusivaziuoti su tuo stiliu maisymu
3.
Baldu issidestymas. Ka manote apie toki baldu issidestyma?
Ka daryti su ta siena, kur stovi televizorius? Mastau i desine nuo TV statyti balta sendinta konsole, virs jos kabinti dideli abstraktu ryskiu spalvu paveiksla. Ka virs televizoriaus? Gal lipduka? Kazkodel i galva lenda paukscio narvelis

.

Tik ar tie lipdukai neatrodo ''pigokai''?
Dar salone noreciau kazkur pakabinti lentyna, kur sudeciau nuotraukas ir mazesnius paveikslus.

Tai gal virs televizoriaus kabinti ta lentyna?
I tuscia spinta stiklinemis durimis planuoju sudeti knygas. O gal ta spinta pastatyti prie tos sienos , kur TV ?. ..
4.
Uzuolaidos. Noriu pakeisti sitas veliumo tipo uzuolaidas. Visai noreciau romaneciu, bet
su langais situacija tokia nei patys remai nei palanges nera labai grazus. Gyvename siltuose krastuose, todel didele metu dali langai buna pastoviai atidaryti, taigi , jei bus romanetes, tai jie gales buti pradaryti tik labai nedaug arba romanetes pastoviai reiks sukelti i virsu
Be to langai i pietu puse, vasara saule baisiai spigina , todel cia visur yra tokios baltos uzuolaidos nuo saules
. Vadinasi turetu buti (bent jau taip maciau pas kitus) balti roletai + romanetes. Paskutiniu metu galvoju apie ideja - balti roletai (butu apsauga nuo saules, tiesa, islieka langu atidarymo problema) plius naktines uzuolaidos. O gal uztektu vien tik sviesiu naktiniu uzuolaidu, kurios vasara butu uztraukiamos ir naudojamos kaip ir apsauga nuo saules
Uzuolaidas masciau mazdaug tokias.

Vienu zodziu esu labai pasimetusi del uzuolaidu...
5.
Apsvietimas. Lubose 2 isvedimai , bet jie nepataiko, kad vienas butu virs vienos zonos pvz minkstos dalies, o kitas- virs kokios kitos... Siuo metu siuos du uzmuryti, ir per viduri padaryti viena ar pan nera galimybiu, taigi sia problema reikia isspresti sviestuvu pagalba. Gal nupirkti nekrentancius i akis prie pat lubu, bet as kazkodel vis tik labiau noreciau kabanciu
Masciau ivairius sviestuvu variantus nuo paprastu baltu burbulu iki mandresniu kokiu tai sietynu, bet kad tie tai jau labai brangus
Man siaip tokio stiliaus labai patinka. (zr foto zemiau), bet kad pas mus cia tokiu nelabai esu uzmacius

.

Neseniai parduotuveje uzmaciau tokius ir dar pora panasaus stiliaus. Visai patiko, tik tiek, kad jie plastikiniai. O plastikas man visada turi sioki toki pigumo prieskoni

Patarkit, prasau.

Labai prasau jusu nuomoniu apie mano tokius pamastymus