Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Lachesė @ 2012 01 17, 19:31)
Labai labai įdomu, o ten jau matysis plokštės natūrali?

Taip, spintelės ir lentynos bus dengtos tik laku bespalviu.
Atsakyti
QUOTE(vvilmaa @ 2012 01 17, 13:05)
As norejau paklausti del Jusu sprendimo ( wub.gif  ) saldytuva daryti apacioje. Mano vyras man irodineja,kad nesamone,kad nepatogu,kad jam keliais vaiksciot reikes... Tikiu,kad nera taip blogai,kaip jis cia man aiskina. Juk patogu?

nelabai biggrin.gif per 6 metus taip ir nepripratau. nevargina kad reikia tupinėti, taip pat tikrai negalvoju kaskart betūpdama, kad va būtų aukštas tai būtų patogiau. bet apskritai labai jau laukiu savo naujos virtuvės su produktais akių lygyje.

p.s. kai gyvenom dviese su vyru taip nesijautė, kai dabar gyvenu praktiškai non stop virtuvėje pradėjo kliūti. ir kliūna tikrai ne dydis, ova būtent kad jis pažemiui.

bet papildoma erdvė ant darbastalio taip pat vertybė, čia tsakant kai vietos mažai reikia kažkam didesnius prioritetus suteikti.
Atsakyti
Aciu uz visus pastebejimus apie saldytuva 4u.gif blush2.gif Reikes dar pagalvoti kur ta saldytuva padeti...
Kaip smagu buvo suzinoti kad vyksta baldu parodos. Siaubas kokia atsilikus doh.gif Reikes pasekti Litexpo renginius.

Atsakyti
Lachese, virtuves nuotraukos puikios! Stilius islaikytas nuostabiai! Radau sau viena aktualia ideja - lentynele po kriaukle. Stalcius kainuoja ar ne 500lt blink.gif ! Prasysiu, kad man vietoj stalciaus detu paprasta plokstes lenta. Labai labai aciu!
Atsakyti
sveikos šią nuostabią žiemišką dieną, užtikau labai neblogą blogą biggrin.gif
nemenkai minčių randu smile.gif

blogas

Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2012 01 17, 14:10)
oi mergaite...netycia uzklydau pas jus ir tokiu groziu prisiziurejau wub.gif  wub.gif
imetu ir as savo virtuve pasirodit ax.gif  Virtuve gal nevisai i jusu tema...pas mane labiau Country, bet gal ir prie Vintage tiks biggrin.gif  cia tik pati pradzia, dabar dar labai daug kas padaryta, bet vis nepafotkinu blush2.gif

Idomus sprendimas, nors man sitokia gausybe daiktu daikteliu niekada nepatiko, tik jau ne savuose namuose, bet tikrai sauniai padirbeta, jauku. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 23, 15:08)
Idomus sprendimas, nors man sitokia gausybe daiktu daikteliu niekada nepatiko, tik jau ne savuose namuose, bet tikrai sauniai padirbeta, jauku.  smile.gif  4u.gif

Man virtuvej labai jauku ir man patinka,kad visko daug, as ne minimalizmo megeja ax.gif va miegamojo tai neapsikrausiu..ten norisi estetikos ir erdves.
Atsakyti
Skaitau sia tema nuo pradziu, pagaliau susiruosiau parasyti ax.gif

Visu pirma, tai labai aciu visoms, kas negaili savo laiko ir dalinasi cia visokiais groziais 4u.gif

Neseniai nusipirkome buta, tai prasysiu jusu nuomones ir patarimu jo irengimo klausimais.

Tikiuosi priimsite i savo buri 4u.gif

Atsakyti
sveikos
man jusu tema labai patinka, todel visdelto noriu glaustis prie jusu blush2.gif nes man Vintage stilius labai, labai... bet ideju nebeturiu ir tikiuosiu jusu pagalbos.
zodziu pradedam tvarkytis kolidoriu atrodo taip tik gale kopeteliu nebera. ten ganetinai tamsu, todel norisi kazko sviesaus.
Lubos bus pintos ir arkines tokiu principu (tik cia daug tu 'bangu' pas mus bus viena). bet va dabar reikia apsispresti del spalvu, fakturu: lubu, grindu, duru, sienu doh.gif gal kokiu ideju?? ax.gif
Kolidorius L formos, tai cia kita puse Kolidorius su paradinem durim tik dabar yra arka priesais svetaines duris...
Atsakyti
o pas mus viskas siek tiek apstojo, taupom ax.gif
tik dabar ieskom metalo dirbiniu meistro kokio, reikia mums laiptams atramos rolleyes.gif nusprendem kad bus metaliniai ir juos dazysim baltai rolleyes.gif tai gal kas buvot su tuom susidure, reiktu kokio nebrangininko ax.gif o galbut buna kazkur tokiu gatavu pirkti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 27 sausio 2012 - 14:40
reduxe,
user posted image

-------------
wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 27, 16:53)

cia beveik mano kolidoriaus kopija, tik arkos reikia kitoj pusej thumbup.gif
o ka jus manot jei lubas ir sienas daryti labai sviesias tai grindis ir duris irgi sviesias daryti ar kazkuo kontrastuoti g.gif
Atsakyti