korrne ,labai man patiko staliukas is lentu ! super ideja, lentu turiu ir net labai panasiu reiks pasigaminti!! labai megstu pati ka nors pasidaryti ar perdaryti ! pavyzdziuose daug daiktu is ikea!
Sveikutes, smagu kad patiko nuotraukos... Siandien dar turiu laisvesne popiete, tai kelias foto ikelsiu bendrai is interneto... Nuo rytdienos pradedu darbuotis naujoj vietoj (nesusijusioj su interjeru), tai nezinau ar bus galimybe tiek laiko skirt internetuj...
Sveikutes, smagu kad patiko nuotraukos... Siandien dar turiu laisvesne popiete, tai kelias foto ikelsiu bendrai is interneto... Nuo rytdienos pradedu darbuotis naujoj vietoj (nesusijusioj su interjeru), tai nezinau ar bus galimybe tiek laiko skirt internetuj...
Sveikutes,
smagu kad patiko nuotraukos... Siandien dar turiu laisvesne popiete, tai kelias foto ikelsiu bendrai is interneto... Nuo rytdienos pradedu darbuotis naujoj vietoj (nesusijusioj su interjeru), tai nezinau ar bus galimybe tiek laiko skirt internetuj...
Sveikos, po ilgo laiko tarpo bandysiu grįžti į temą... Savo dabartinius interjero ieškojimus pavadinčiau chaosu - man be galo patinka skandinaviškas, šiuo laikotarpiu esu įsimylėjusi marinistinį interjero stilių (tam esu sukūrusi ir temą, jei kam įdomu užsukit ), tikrai nesu abejinga provansui... Tad labai labai sunku rasti tą vieną VIENINTELĮ stilių, nors namą po truputį tvarkom, bandom "atkelti"... Tikiuosi, kad kol prieisim iki vidaus, mano maloniausios darbo dalies - būsiu jau galutinai apsisprendusi....