QUOTE(Maidenana @ 2011 11 14, 11:52)
Ne, jau nebeanksti - jau pervelu
Poryt mmm parkeliaus. Nu, cia jeigu 28 dioenu ciklas. Jis pas mane kazkaip sviruoja nuo 28 iki 31, anksciau iki stimuliaciju taip nebuvo.
Matai, tikriausiai as pervelai susileidau ovitrelle. Visu pirma, man buvo 12 cd kai dare IUI. ovuliuoju as daug maz 14 cd. Cia naturaliai. Zodziu, mano nuomone kodel nepavyko si karta, tai O buvo tada, kad spermatozoidai nudvese. nu ka padarysi. iseinu ilgu, amzinu atostogu. Su vaikais baigta.

Matai, tikriausiai as pervelai susileidau ovitrelle. Visu pirma, man buvo 12 cd kai dare IUI. ovuliuoju as daug maz 14 cd. Cia naturaliai. Zodziu, mano nuomone kodel nepavyko si karta, tai O buvo tada, kad spermatozoidai nudvese. nu ka padarysi. iseinu ilgu, amzinu atostogu. Su vaikais baigta.
Mano nuomone,jei dar ne mmm diena- dar per anksti. IR baik vieną kartą su tais "baigta"

O aš atradau el. parduotuvę VitaCost, papildų kainos..kiekiai..super. LT vaistinės manęs nebematys. Perkam orą, pagalbines medžiagas, gadinam kepenis. PAs mus po 30, 60mg, ten po tūkstantį. Su siuntimo mokesčiu, procentu tarpininkei ir t. t. už stiprų Q10 sumokėjau mažiau negu LT. Rekomenduoju (nebūtinai šitą,yra ir kitų puslapių, tiesiog labai vėlai jas atradau:) )