Įkraunama...
Įkraunama...

IUI, IVF... O gal poilsis?

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 15, 22:34)
IVF spermiju kiekis itakos neturi. O IUI daro nuo 5 mln. Pastoja ir su 7 mln. O mes ir su 24 mln nepastojome. O kuio tau trukdo odontologas suderintas su gimdos nuotrauka? Ir su hormonais? Nieko nematau, kas trukdytu. Pagal mane, as per GN cikla dar ir pasistimuliuociau ir IUI atlikciau, nu bet, jo-majo, neleido, atseit - negalima biggrin.gif

Zinau, kad IVF kiekis neturi itakos (nebent butu visi negyvi ar visai nebutu), o va del IUI mes vos vos tempem iki tos apatines ribos. Tai manau, gal net neverta gaisti laiko ir tiketis stebuklo su tuo IUI?
Odontologas tyrimams netrukdo, kaip ir minejau, planuoju iki vizito i Latvija dar pasidaryti hormonu tyrimus. Dariau pavasari, lyg ir viskas buvo normalu, bet dar pakartosiu, nes jau pusmetis praejo. Del GN nezinau, isvis pirmakart apie ja sitam forume suzinojau, nei viena gydytoja man iki siol nesiule jos darytis. Paklausiu gydytojo Latvijoje, jei manys, kad verta pasidaryti, tai darysiu.
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 11 15, 22:27)
Paklausiu gydytojo Latvijoje, jei manys, kad verta pasidaryti, tai darysiu.

tikrai verta pasidaryti GN arba histerograma pries darant tokia brangia procedura, kad nebutu ismesti pinigai i bala 4u.gif

atsiprasau, kad svepluoju, kompa suformatavo, dar nepritaikiau naudojimui..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 15, 23:36)
tikrai verta pasidaryti GN arba histerograma pries darant tokia brangia procedura, kad nebutu ismesti pinigai i bala 4u.gif

Hmm, tikrai gal verta pasidaryti, prisiskaiciau, kad per echoskopa tikrai daug ko nepastebi... Visokiu saaugu, polipu, dar balazin ko doh.gif Dabar pradejau galvoti, gal Vilniuje speciau pasidaryti, dar iki to vizito i Latvija g.gif

Aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 11 15, 22:53)
Hmm, tikrai gal verta pasidaryti, prisiskaiciau, kad per echoskopa tikrai daug ko nepastebi... Visokiu saaugu, polipu, dar balazin ko  doh.gif 

tai vat.. manau, geriau būtų histerogramą, tada atradus kokį polipą ar miomą, galės pašalinti, nes per GN, kaip suprantu, patikrina tik kiaušintakių praeinamumą, na gal dar kokį šešėlį pamato.

labas rytas, merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 16, 08:03)
tai vat.. manau, geriau būtų histerogramą, tada atradus kokį polipą ar miomą, galės pašalinti, nes per GN, kaip suprantu, patikrina tik kiaušintakių praeinamumą, na gal dar kokį šešėlį pamato.

Kas yra histerograma? Man googlas lietuviškai nieko neranda blush2.gif Histeroskopija?
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 11 16, 08:18)
Kas yra histerograma? Man googlas lietuviškai nieko neranda  blush2.gif  Histeroskopija?

tfu ty doh.gif aha, histeroskopija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2011 11 15, 23:27)
Zinau, kad IVF kiekis neturi itakos (nebent butu visi negyvi ar visai nebutu), o va  del IUI mes vos vos tempem iki tos apatines ribos. Tai manau, gal net neverta gaisti laiko ir tiketis stebuklo su tuo IUI?
Odontologas tyrimams netrukdo, kaip ir minejau, planuoju iki vizito i Latvija dar pasidaryti hormonu tyrimus.  Dariau pavasari, lyg ir viskas buvo normalu, bet dar pakartosiu, nes jau pusmetis praejo. Del GN nezinau, isvis pirmakart apie ja sitam forume suzinojau, nei viena gydytoja man iki siol nesiule jos darytis. Paklausiu gydytojo Latvijoje, jei manys, kad verta pasidaryti, tai darysiu.

GN butinai reikia darytis. nes jeigu kiausintakiai nepraeinami, tai visos poceduros po pofik. Butinai reikia GN, kad issiaiskinti ar viskas tvarkoje.
Tau butinai reikia:
hormonu tyrimu (viso, atrodo 6-8 hormonus tiria)
gimdos nuotraukos
nepamaisytu:
skydliaukes TTH (pas endokrinologa)

QUOTE(zuzla @ 2011 11 15, 23:36)

nu nu nu - nepradekime be reikalo operuoti zmoniu. histerskopija daro tik reikalui esant, o ne siaip, pazinimo tikslais. man polipa salino, tai as jums pasakyciau, kad histero daroma su pilna narkoze, tai kad cia leciau ant posukiu. kol nera pozymiu, isduodanciu kokiu tais polipu turejima, tol nera reikalo kistis i ta gimda.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 16, 11:02)
nu nu nu - nepradekime be reikalo operuoti zmoniu. histerskopija daro tik reikalui esant, o ne siaip, pazinimo tikslais. man polipa salino, tai as jums pasakyciau, kad histero daroma su pilna narkoze, tai kad cia leciau ant posukiu. kol nera pozymiu, isduodanciu kokiu tais polipu turejima, tol nera reikalo kistis i ta gimda.

sutinku su Maidenana drinks_cheers.gif , nes operacija tai yra operacija, o nakroze sveikatos nepriduoda, manau tik esant butinumui reikia darytis.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 16, 11:02)

nepykit, bet jūs TIKRAI neteisi, požymių gali nebūti, o polipai pamatomi tik per Histerą, o ehoskopas to kartais nerodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 16 lapkričio 2011 - 10:06
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 11 16, 11:06)
nepykit, bet jūs TIKRAI neteisi, požymių gali nebūti, o polipai pamatomi tik per Histerą, o ehoskopas to kartais nerodo 4u.gif

nu manau, jei jokiu pozymiu nera tai ir itarti negali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 16, 10:02)
nu nu nu - nepradekime be reikalo operuoti zmoniu. histerskopija daro tik reikalui esant

na pati histeroskopija nėra operacija mastau.gif tik jei kažką pašalina, tada jau taip ją galima vadinti. o kas paskui? 1) GN parodo, kad kiaušintakiai pratekami, bet vistiek nepastoji, tada seka histero/laparo, tokių atvejų dauguma 2) GN parodo, kad kiaušintakiai nepratekami, tada seka histero/laparo.
kokia GN prasmė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 16 lapkričio 2011 - 10:13
Maidenana norejau paklausti del GN pas S?gal man gal tiesiog uztenka paskambinti i Jolsana ir uzsiregistruoti GN arba butinai turiu eiti pas S uz vizita sumoketi, kad tik susitarti del GN? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 16 lapkričio 2011 - 10:39