QUOTE(zuzla @ 2012 01 12, 13:02)
nugi negalima leisti taip vaikus reikia ypač prižiūrėti ir mokinti šiuo klausimu ir ją, ir močiutę, jei yra problema.. juk nesveika tampyti skrandžio.
nu aš čia juokais hiperbolizavau:),tiesiog močiutė skiria daugiau laiko, pvz pas mus namie karštos vakarienės nebūna,o močiutė pagamina,ir dar pvz blynų, nu ir aiškink neaiškinus- gaunu atgal,kad noriu vaikui sveikatą sugadinti ir anoreksiją nuo vaikystės įvaryti

Be to, ji ir gamina "senoviškai", su aliejum ir t. t., mūsų maisto gamyba visai kitokia, bet dukrytei ir nėra taip skanu, ji yra siaubingai išranki maistui, nors pratinau , atrodo, prie visko (pati tai labai mėgstu "išsidirbinėti"), jeigu jai skanu,ji suvalgys dvigubą porciją, jei neskanu- liks nevalgius ir tiek, nė už ką nevalgys to,kas nepatinka. O patinka, deja, miltiniai: blynai, skryliai, makaronai.. o aš su savo ekologiškų daržovių troškiniais taip ir lieku..maždaug, valgyk pati

Suvalgo, nesakau,bet kelis kąsnius, ir viskas, ačiū, nenoriu.O paskui- noriu jogurto, noriu duoniuko, noriu sūrio.. suprantu, kad ji alkana, nes nepavalgė mano siūlomo sveiko maisto, o va darželyje valgo be problemų tą "valdišką" maistą, išskyrus mėsą. Bet sakau, jai užtenka du vakarus pavalgyti vakarienei kažką miltinio ir jau ant jos matosi.
QUOTE(*River* @ 2012 01 12, 14:17)
+5-6 kg pas tave butu normalus svoris (ir tai ties apatine riba

) O del pilvo, tai gal geriau daryti kokius nors pilvo preso pratimukus? Turetum normalu, sveika svori ir grazu pilvuka
kaip tik vakar instruktorė pakartojo ir taip žinomą tiesą: neįmanoma pratimais nuemsti nuo konkrečios kūno vienos. Degant kalorijoms, dega nuo visko ir greičiau dega ten, kur riebalų mažiau. Pratimais pilvui suformuosit raumenį, bet lašiniai nuo jo nedings, atvirkščiai, jeigu tų lašinukų yra, raumuo stiprėdamas juos tik stums į priekį ir pilvas dar labiau atsikiš, jeigu bendrai svorio nenumesi. Kitas dalykas - man pvz po nėštumo prasiskyrė pilvo raumenys ir jokiais pratimais to nesutvarkysi, tik operacija (pilvo plastika). Gana dažna problema šiaip jau. Šiek tiek galima tvarkyti tam tikrais pratimais, kurie stiprina..ė..pamiršau, tiesiuosius ar lygiuosius pilvo raumenis. Bet ne iki galo.