Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Tokį klausimą turiu - kas užsakinėjat mezginius iš SM, kiek maždaug kainuoja numezgimas? Nes įtariu kad būtų lengviau užsakyti, negu surasti būtent tai, ko noriu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
skaitau/seku ja n-tą temą. Nesireiškiu, nes su kapsulėmis man sunku, esu skudurinė ona smile.gif Bet labai norėčiau paprašyti padėti nusistatyti savo tipą. Skaičiau nuorodas, bet info daugiausiai rusiška (nelabai moku), o jūs jau gerai pastudijavusios paletes.

Štai nuotrauka, kurioje galima pamatyti mano odos ir akių spalvą
http://s92.photobuck...=IMAG0040-m.jpg

o čia matosi plaukų spalva saulės šviesoje. Kambaryje ji ne tokia ryški (kas dažo chna, žinos skirtumą) bet na vistiek
http://s92.photobuck...=IMAG0070-m.jpg

Dėl plaukų spalvos nusprendžiau, kad esu ruduo. Bet akys kelia abejonių - šaltos pilkos... O jei ruduo, tai koks potipis? O jei ne ruduo, tai kas tada?
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 11, 21:39)
Sveikos merginos,
skaitau/seku ja n-tą temą. Nesireiškiu, nes su kapsulėmis man sunku, esu skudurinė ona smile.gif Bet labai norėčiau paprašyti padėti nusistatyti savo tipą. Skaičiau nuorodas, bet info daugiausiai rusiška (nelabai moku), o jūs jau gerai pastudijavusios paletes.

o čia matosi plaukų spalva saulės šviesoje. Kambaryje ji ne tokia ryški (kas dažo chna, žinos skirtumą) bet na vistiek

Dėl plaukų spalvos nusprendžiau, kad esu ruduo. Bet akys kelia abejonių - šaltos pilkos... O jei ruduo, tai koks potipis? O jei ne ruduo, tai kas tada?

Plaukai naturalus?
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 11, 20:39)
Sveikos merginos,

Na su tokiais plaukais tai dabar jau teks būti rudeniu smile.gif Kitaip jau turbūt niekaip. O orginalus tipas spėju buvo vasara g.gif Kokie anksčiau buvo plaukai?
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 11 11, 21:04)
Na su tokiais plaukais tai dabar jau teks būti rudeniu smile.gif Kitaip jau turbūt niekaip. O orginalus tipas spėju buvo vasara  g.gif  Kokie anksčiau buvo plaukai?

Plaukai tai aišku, kad dažyti, bet planuoju ryža būt iki senatvės smile.gif. O natūralūs tai tokie tamsiai pilki, bet ne juodi. Negražūs smile.gif Tai va, dėl plaukų jau nesiabejoju kad ruduo, bet tai koks, kuris? Nors tai gal jau nėra labai svarbu ir jų paletės ne tiek daug ir skiriasi...
Atsakyti
Shana, pamaciau tavo fotke ir galvoju, kur tu man matyta galetum buti, nu toks matytas veidas, sakes g.gif bet jauciu, kad niekur nebuvom susitikusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 11, 21:10)
Plaukai tai aišku, kad dažyti, bet planuoju ryža būt iki senatvės smile.gif. O natūralūs tai tokie tamsiai pilki, bet ne juodi. Negražūs smile.gif Tai va, dėl plaukų jau nesiabejoju kad ruduo, bet tai koks, kuris? Nors tai gal jau nėra labai svarbu ir jų paletės ne tiek daug ir skiriasi...

biggrin.gif
As manau, kad jus rudenelis g.gif . Akys jusu pilksvos, bet nera tokios 100% saltos g.gif atrodo turit ir strazdaneliu biski ax.gif Gal nebutumet ryza, butu abejoniu, bet dabar teks turbut buti rudeniu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2011 11 11, 21:25)
Shana, pamaciau tavo fotke ir galvoju, kur tu man matyta galetum buti, nu toks matytas veidas, sakes  g.gif bet jauciu, kad niekur nebuvom susitikusios  biggrin.gif

Vilniuje gal, kazkada gal tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 11 lapkričio 2011 - 22:00
QUOTE(Shana @ 2011 11 11, 21:51)
biggrin.gif
As manau, kad jus rudenelis g.gif . Akys jusu pilksvos, bet nera tokios 100% saltos g.gif atrodo turit ir strazdaneliu biski ax.gif Gal nebutumet ryza, butu abejoniu, bet dabar teks turbut buti rudeniu biggrin.gif

Vaikystėje tai tikrai buvau strasdanota kaip pepė, o plaukai rusvi šiltai buvo, bet su amžiumi nutamsėjau kažkaip.
Atsakyti
Rudenelis?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 11, 21:51)

Vilniuje gal, kazkada gal tongue.gif

as is Kauno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 11 11, 15:07)
prie balto kreminė ir pieno spalvos sumurzinėja smile.gif

pirkiniai liuksiški, o sakyk, ką prie antrosios tunikos žadi nešiot? golfą ilgom rankovėm? kas apačioj?

Na, man ne, bet turiu megztuką, kuris ne pieno baltumo, bet tikrai kreminis.

Turiu pilką plonytį golfuką. Jo kaklo nesimato iš po megztinio kaklo, o kyšančios rankovės praktiškai atitinka megztinio spalvą thumbup.gif Tas golfukas tinka ir prie pirmojo megztinio, nors aš paprastai vengiu nešioti golfus po kardiganu, bet tikrai graziai atrodė, kai matavausi.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 11 12, 08:11)
as is Kauno  biggrin.gif

Zinau tongue.gif bet as Kaune kelis kart tebuvus. Nebent, kazkada sakei, kad prie motociklu irgi dalyvavai rolleyes.gif jei nemaisau. Gal kokiam suvaziavime g.gif Kelk zodziu savo foto - aiskinsimes lotuliukas.gif .
Yra kazkokia lenku aktore, i kuria lyg tais labai esu panasi, kazkada studiju metais sita man pasake ir parode, rimtai labai panasi, tik as jokiu filmu ar ko su ja nesu macius, tai nemanau, kad ir tu esi biggrin.gif

Perfect matau kabot apacioje, dejot saket labai grazu derini, bet jo nerode blush2.gif praeitos temos pabaigoje. Gal issaugojot?

As naudodamasi proga, akd nieko namie ner, biski padeliojau naujai besiformuojancia zalsvai/ruda kapsule, biski pafotkinau, jei normaliai atrodys tai ikelsiu ax.gif
Atsakyti