Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Ieškojau vakar mažos juodos suknelės naujos, radau idealią, bet kaip tyčia neįkišau savo šiknos biggrin.gif vietoj to, čiut nenusipirkau pilkos (esu pamišusi dėl šitos spalvos), ačiū dievui susilaikiau. Labai patikusios maikučių spalvos sporto kapsulei (tokia lyg blanki, blanki plytų, o gal violetinė/alyvinė) ir plytinė sodresnė kažkaip man labai netiko prie veido verysad.gif su sportinėm kelnėm vėl problema - radau pigesnes ir norimo modelio, bet juodos doh.gif nors šiaip palaikau juodą spalvą, nu bet sportuoti aš turiu ryški ir matoma! tongue.gif žodžiu nieko gero..

Ir galų gale besiplaškiusi tarp žiemos ir vasaros, ėmiau blaškytis po visus keturis tipus vėl, kai Shana parodė, kad ruduo nebūtinai ryžas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 11, 16:21)
Groovy, praziurejau foto, grazus megztinis, ir labai patiko tas antras, trumpom rankovytem 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Pamiršau pasakyti solo dėl apačių, abu daugiausiai su džinsais nešiosiu, nes į darbą nevaikštau, o laisvalaikiu ar kažkur išeiti su džinsais labai gerai atrodo. Pirmąjį tai gal dar galima su klasikinėmis kelnėmis, jei kur puošniau, o antrąjį, jei kojos leistų, su tamprėmis arba gal net su storomis pėdkelnėmis, bet čia jau gal ne man... nežinau biggrin.gif

Beje, solo, tai kada bus tų pasifotkinimų su įvairiomis spalvomis rezultatų? 4u.gif man reik prisiruošti žiemos kapsulę nufotkinti, bet taip laiko neatrandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 11 11, 23:29)
Rudenelis?

abejoju, matau akyse saltuma, plaukuose pilkuma...

turiu klausima:
kurio sezono paltuko spalvos? 4u.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
g.gif Sveikos mergaites, ateinu patarimo 4u.gif siemet jau tai susikloste, kad reikia ir batu, ir striukes, ir rankines....ir galvoju ar pirkt viska juoda, ar visgi tamsiai ruda g.gif ir batus ar pirkt su avikailiu, ar uzteks ir su plonu kailiuku g.gif galvoju ar tamsiai ruda nebus sunku derint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 12, 18:14)
Beje, solo, tai kada bus tų pasifotkinimų su įvairiomis spalvomis rezultatų? 4u.gif man reik prisiruošti žiemos kapsulę nufotkinti, bet taip laiko neatrandu blush2.gif

žinok dabar taip šiltai esu įsivyniojus į kaldrą, kad apie nusirengimą net nenoriu pagalvot biggrin.gif bet šią sav įkelsiu, pačiai įdomu smile.gif šiandien nusipirkau šiltutį pilką golfą ir.... juodą puošnią palaidinę biggrin.gif nu aš su juoda sau atrodau fantastiškai biggrin.gif O pilkai gražu tada, kai pasidažau biggrin.gif

Ieškojau šiltos tunikos ar suknelės, tai arba tokios vilnonės raštuotos, kurios man prideda min 2kg arba plonytės, su kuriom ant viršaus nieko neužsidėsi, po apačia irgi....
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2011 11 12, 21:31)
g.gif Sveikos mergaites, ateinu patarimo  4u.gif siemet jau tai susikloste, kad reikia ir batu, ir striukes, ir rankines....ir galvoju ar pirkt viska juoda, ar visgi tamsiai ruda  g.gif ir batus ar pirkt su avikailiu, ar uzteks ir su plonu kailiuku  g.gif galvoju ar tamsiai ruda nebus sunku derint?  g.gif

O kokio tipo esate? kokios spalvos paltas ir kiti drabužiai kokių spalvų daugiausiai?

Solo, pabandyk pažiūrėti VS, jei ne per brangu. Ten suknelių gražių yra, apskritai mažai kas iš ten prideda kg smile.gif Yra ir ja nupirktų parduodamų skelbimų skyrelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 13 lapkričio 2011 - 14:29
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 11, 21:39)
Sveikos merginos,
skaitau/seku ja n-tą temą. Nesireiškiu, nes su kapsulėmis man sunku, esu skudurinė ona smile.gif Bet labai norėčiau paprašyti padėti nusistatyti savo tipą. Skaičiau nuorodas, bet info daugiausiai rusiška (nelabai moku), o jūs jau gerai pastudijavusios paletes.

Štai nuotrauka, kurioje galima pamatyti mano odos ir akių spalvą
http://s92.photobuck...=IMAG0040-m.jpg

o čia matosi plaukų spalva saulės šviesoje. Kambaryje ji ne tokia ryški (kas dažo chna, žinos skirtumą) bet na vistiek
http://s92.photobuck...=IMAG0070-m.jpg

Dėl plaukų spalvos nusprendžiau, kad esu ruduo. Bet akys kelia abejonių - šaltos pilkos... O jei ruduo, tai koks potipis? O jei ne ruduo, tai kas tada?

Jūs tikrai ne ruduo schmoll.gif , jūs paprasčiausiai cool summer, ir neturit nieko bendro su šiltu potipiu, nei rudens, nei pavasario. ...bet jei jūs tikrai liksit prie dabartinės spalvos, tada neverta nei spalvinio tipo nustatinėt. Rudens spalvos jums netiks, su jomis jūsų veido oda atrodys ne kaip, o akys - blausios... būtent kaip toje foto(tokie plaukai yra Warm autumn, tai sodri šiltų spalvų paletė) . Jei rinksitės cool summer paletės spalvas... jos nesiderins prie jūsų plaukų (tai šaltų, gan ryškių spalvų paletė) ... o soft paletės - bus per blausios bet kuriuo atveju. Iš cool summer yra perbėgusių į rudenį, tik jų oda neturi šalto rausvo atspalvio, kitu atveju (kaip jūsų), tas rausvumas atrodo ne kaip, lyg sušalusi oda.
Atsakyti
Nusipirkau šiandien savo žiemos kapsulei pilką kepurę (bus vietoj juodos), taip pat vilnones pirštines (juodas, nes pilkų nebuvo). Rytoj leisiuosi į žygį po parduotuves ieškoti visokių drabužių, nes kapsulei tinkamų ne tiek daug ir turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 11 13, 15:18)
Jūs tikrai ne ruduo  schmoll.gif , jūs paprasčiausiai cool summer, ir neturit nieko bendro su šiltu potipiu, nei rudens, nei pavasario.  ...bet jei jūs tikrai liksit prie dabartinės spalvos, tada neverta nei spalvinio tipo nustatinėt. Rudens spalvos jums netiks, su jomis jūsų veido oda atrodys ne kaip, o akys - blausios... būtent kaip toje foto(tokie plaukai yra Warm autumn, tai sodri šiltų spalvų paletė) . Jei rinksitės cool summer paletės spalvas... jos nesiderins prie jūsų plaukų (tai šaltų, gan ryškių spalvų paletė) ... o soft paletės - bus per blausios bet kuriuo atveju. Iš cool summer yra perbėgusių į rudenį, tik jų oda neturi šalto rausvo atspalvio, kitu atveju (kaip jūsų), tas rausvumas atrodo ne kaip, lyg sušalusi oda.

Na va, su plaukais perėjau nuo visiškai mėlynai juodos iki beveik blondiniškai rudos ir niekada taip gerai nesijaučiau, kaip būdama ryža smile.gif Matyt ne prie odos, o prie charakterio labiausiai tinka smile.gif
Matyt teks pasikeisti akių spalvą (tiesiog visą gyvenimą svajoju apie žalias) ir odos (įdegt, ar ką smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2011 11 13, 15:48)
Na va, su plaukais perėjau nuo visiškai mėlynai juodos iki beveik blondiniškai rudos ir niekada taip gerai nesijaučiau, kaip būdama ryža smile.gif Matyt ne prie odos, o prie charakterio labiausiai tinka smile.gif
Matyt teks pasikeisti akių spalvą (tiesiog visą gyvenimą svajoju apie žalias) ir odos (įdegt, ar ką smile.gif )

tai matyt belieka du variantai - arba bandyt visiškai pereiti į kitą tipą (dedant labai dideles pastangas), arba atrasti patinkančią įgimto tipo plaukų spalvą, derančią su oda ir akimis. Pabandykit vieną kartą kokią nors šaltą rudą plaukų spalvą, galbūt rezultatas bus geresnis nei įsivaizduojat ax.gif
Man tai gyvenimas gerokai palengvėjo, kai žinau, kas geriausiai tinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarja: 13 lapkričio 2011 - 16:42
Gal kas dar turite vyrą su akiniais, kokia kepurė jam tiktų? Na kaip baisiai visos atrodo doh.gif Arba gal kas kur užmatė pavyzdžių akiniuoto vyro su kokia žiemine kepure?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 11 13, 18:44)
Gal kas dar turite vyrą su akiniais, kokia kepurė jam tiktų? Na kaip baisiai visos atrodo doh.gif Arba gal kas kur užmatė pavyzdžių akiniuoto vyro su kokia žiemine kepure?

Niekad nepastebėjau tokios problemos smile.gif Šiaip sportinio stiliaus nešioja, tai kažkaip tikrai nesipjauna su akiniais.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 11 13, 15:18)
Jūs tikrai ne ruduo  schmoll.gif , jūs paprasčiausiai cool summer, ir neturit nieko bendro su šiltu potipiu, nei rudens, nei pavasario.  ...bet jei jūs tikrai liksit prie dabartinės spalvos, tada neverta nei spalvinio tipo nustatinėt. Rudens spalvos jums netiks, su jomis jūsų veido oda atrodys ne kaip, o akys - blausios... būtent kaip toje foto(tokie plaukai yra Warm autumn, tai sodri šiltų spalvų paletė) . Jei rinksitės cool summer paletės spalvas... jos nesiderins prie jūsų plaukų (tai šaltų, gan ryškių spalvų paletė) ... o soft paletės - bus per blausios bet kuriuo atveju. Iš cool summer yra perbėgusių į rudenį, tik jų oda neturi šalto rausvo atspalvio, kitu atveju (kaip jūsų), tas rausvumas atrodo ne kaip, lyg sušalusi oda.

drinks_cheers.gif
Na jeigu jau ryžų plaukų niekaip neišeina atsisakyti (o aš tai tą suprantu, nes ryži plaukai labai gražu biggrin.gif), tai gal išeitų rast spalvų iš vasaros paletės, kurios nesipjautų su plaukų spalva? Man pvz violetinė atrodo turėtų tikt g.gif
Bet faktas kad tokia ryški plaukų spalva "permuša" veidą, plaukai pirmiausia krenta į akis, akys atrodo labai nugesusios... Prašosi tada makiažo ryškesnio g.gif
Atsakyti