Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

Mes pagaliau ilgai rinkesi nusipirkom CHicco firmos.Na ir kagi panelyte jau kaip ir pradet mokint reik biggrin.gif .Sestis sedas,bet tik su pampersu biggrin.gif doh.gif .Pliku uzpakaliuku salta jai doh.gif verysad.gif .Ir vel beda doh.gif doh.gif .Dabar juokiuos ir galvoju,jau taip siais laikais visko yra gal ir naktipuodziai gaminami jau su apsildinimu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif g.gif .Gal kas zinot tokiu biggrin.gif ?
Atsakyti
dar neteko girdeti apie tokius su pasiltinimu, as tai savajam pradzioje su ranka kiek palaikydavau kad pasiltu ir tiek, o turim tai pati paprasciausia su anciuku, tik pas mus su muzika, ir vaikui labai idomu nieko niekur nepila o kaip tik laukia kada cia kas gros:)
Atsakyti
Pasiskaityk temą Kada pratinti vaiką sėstis ant puoduko?, gal pravers wink.gif
Atsakyti
mes dukrą pradėjom sodinti ant puoduko nuo 7 men. nupirkom tą toki su anciuku ir su muzikėle ir taip pat jokių problemų dėl tos tosmuzikėlės, padarom reikaliukius ir džiaugiames biggrin.gif kai muzikele užgroja, šiaip man jie pasirode kanėtinai patogūs, į darželį taip pat tokį nupirkom mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vaikis stresą apturėjo su ta muzikėle, kad paskui kelias sav nesisėdo ant jokio puoduko schmoll.gif Nuvarėm pas draugus ir davė pasinaudot jų puoduku. Mano padarė ir kad užgros muzikėlė! doh.gif Maniškis kad šoko, dar išlaistė visą turinį blink.gif Kol nuraminau jį....

Priedo, paskui įpras laukt tos muzikėlės, ant kito puoduko gali nedaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 10 11, 13:46)
Turim bebe confort, mokėjom 32 Lt. Puodas kaip puodas. Nupirkom pas močiutes palikti dar du paprastus puodukus su ančiukais, po 8 Lt. Tai šie dukrytei dar mielesni. Tik gal tas bebe tvirtesnis, nes tie su ančiukais truputį plastmasė plona, galvoju, jei vaikas didesnis, gali būti nelabai tvirtas.

Mes turim bebe confort ir esame labai patenkinti. Su mažesniais, pigesniais puodukais yra buvę įvairių avarijų. Tai pro šalį prasisioja, tai stojantis apverčia, nes jie nestabilūs. Sode turim tokį visai mažutį, tai į jį vaiko užpakalis vos telpa. lotuliukas.gif Dažniausiai bebe confort visur su savimi vežiojamės. Aš už šį puoduką. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 10 14, 21:15)
Mes turim bebe confort ir esame labai patenkinti. Su mažesniais, pigesniais puodukais yra buvę įvairių avarijų. Tai pro šalį prasisioja, tai stojantis apverčia, nes jie nestabilūs. Sode turim tokį visai mažutį, tai į jį vaiko užpakalis vos telpa.  lotuliukas.gif Dažniausiai bebe confort visur su savimi vežiojamės. Aš už šį puoduką.  thumbup.gif

As irgi tik uz bebe confort thumbup.gif , mes toki naudojam namie, tai jokiu problemu. Pas mociute yra paprastas su anciuku, tai daznai pasisioja i puodo bet kelnytes vistiek siek tiek dregonos doh.gif nors pelyte buna ikista , i darza nupirkom chicco pries pora dienu, pabandziau namie sodinti visai patogus, tik kazkodel stojantis visitiek ant krastu lieka slapia kartais g.gif. Renkant margaitem puoda turbut lengviau turetu buti bigsmile.gif .
Atsakyti
As savajai nupirkau paprasta su muzikele,tai ji irgi bijojo kai pradedavo groti,tai teko ta muzikele iskrapstyti smile.gif
Atsakyti
Nu ir mes šiandien įsitaisėm šį džiaugsmą biggrin.gif Jis vardu CHICCO.Bus matyti,kaip sėdėsis. smile.gif Norėjau BEBE CONFORT,bet kad kaina kažkaip atbaidė.Ai,mūsų klynukas mažas,mes smulkučiai,tai tiks ir CHICCO wub.gif
Atsakyti
mums padovanojo su muzikėle, labai dziaugiasi kai padaro ir isgirsta , nors irgi zinojau kad kiti issiganda muzikeles, bijojau sodint bet viskas ok
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 10 26, 21:04)
mums padovanojo su muzikėle, labai dziaugiasi kai padaro ir isgirsta , nors irgi zinojau kad kiti issiganda muzikeles, bijojau sodint bet viskas ok

Mes turim irgi su muzika, man jau nuo tos muzikos bloooga biggrin.gif Ir dar muzika tokia - Bethoveno "Elizai" doh.gif . Nekenciu dar nuo muzikines mokyklos laiku biggrin.gif As dabar svajoju, kad tam puodukui kas nors atsitiktu biggrin.gif
Atsakyti
...apie puoduką su muzikyte,tai bash.gif nekokie įspūdžiai...muzikytė po kelinto pasinaudojimo visai susimaišė... doh.gif kai reikdavo negrodavo,o naktį kai visi miegodavom pradėdavo dainuot ...
Atsakyti