Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

As pirkau Cipoline ruonio formos,tai ir patogus ir tvirtas
Atsakyti
man atrodo kad geriausia pirkti paprasta puoduka nes tie grojantys tik blasko vaika jis tada nori zaist ant puodo o ne reikaliukus savo daryt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2003 06 23, 21:40)
Mano vyrukas ( jam greit du) i puoduka pradejo daryti visai neseniai, bet tik stovedamas. Sedint jam kazkaip nepatinka. O dar idomiau jam yra sisioti i stiklaini, kibiriuka ir panasiai..

Nu liuks vaikas thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
Turim gana paprastą ,labai patogų .Tvirtą-Šuniuką lotuliukas.gif
Atsakyti
mes naudojam bebe confort paparsta puoduka, be jokiu muzikeliu ar kt., bet vaikui patogu paciam ant jo atsisesti, ir pro sali nepadaro (berniukas mirksiukas.gif )
Atsakyti
Kiek esu skaicius visokiu komentaru ir mes nupirkom BC puoduka. dar juo kol kas nesinaudojam, bet manau jis viska pateisins. manau verta isleisti daugiau, o ne paskui pirkti kelis puodus ir gaunas tas pats. geras daiktas ir yra geras daiktas juo labiau berniukam kad pro sona neprasisiotu as uz BC thumbup.gif
Atsakyti
mes naudojam paprasta puodeli su anciuku ir su muzikele 4u.gif . Jau antra savaite kaip vaikstom be ''pamperso'' ir esam patenkintos puodeliu.Kai mergaite padaro jis uzgroja tada plojam ladutes ir visi dziaugemes. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif Bet nesutinku su mamom kurios sako,kad nedarys i negrojanti puodeli.Mes pas mociute turim negrojanti ir problemu tikrai nera.Svarbu kai padaro visi namiskiai pasidziaugia ir mazylei yra upas ten daryti. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2006 10 13, 01:41)
Mano vaikis stresą apturėjo su ta muzikėle, kad paskui kelias sav nesisėdo ant jokio puoduko  schmoll.gif Nuvarėm pas draugus ir davė pasinaudot jų puoduku. Mano padarė ir kad užgros muzikėlė! doh.gif Maniškis kad šoko, dar išlaistė visą turinį blink.gif Kol nuraminau jį....
Priedo, paskui įpras laukt tos muzikėlės, ant kito puoduko gali nedaryt ax.gif

DĖKUI UŽ GERUS GYVENIMIŠKUS PATARIMUS 4u.gif O TAI MES ČIA KAIP TIK GALVOJOM NUPIRKTI GROJANTĮ NAKTIPUODĮ assa.gif NU, KAD VAIKUI LINKSMIAU BŪTŲ LAUKTI TURINIO liezuvis.gif
Atsakyti

MES TURIME PAPRASTA SU ANCIUKU. eSAME LABAI PATENKINTI. aNT PUODUKO EINAM NUO 7 MEN. PAS DARUGE PAANDEM GROJANTI . NEPATIKO. NES MUZIKELE ISTISAI GROJA KOL NENUSAUSINI PUODUKO
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2006 10 11, 15:52)
O gal žinote , kur gauti tokį naktipuodį , kad būtų kaip kėdutė su skyle? Anksčiau tokių būdavo... Mūsiškis nesėda nei ant Chiko , nei ant pigių , nei ant brangių naktipuodžių... Nuo visų pats neatsistoja , tai dėl to nervijasi, nes viską nori pats daryti.  O į kitus tai tiesiog įkrenta. Kažkokie nepatogūs tie šiuolaikiniai naktipuodžiai. Vat aš pati turėjau tokį naktipuodį-fotelį. Tai mama sakė - sėdėdavau ir sėdėdavau... ax.gif  biggrin.gif  blush2.gif

Naktipuodziu su kedute yra YISK pardotuvei. Taip pat maciau Fiser Price firmos Naugorduko g-vei zaislu pardotuvei.
Atsakyti
Gal kas nors žino, kur Kaune galima nusipirkti Bebe Confort naktipuodį?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti