Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

Mes naudojames chicco puoduku ir visai patenkinti thumbup.gif .Dar noreciau nupirkti specialu dangti ant unitazo,nes labai jau jis taikosi ten pasedet,nori elgtis kaip suaugusieji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2006 10 14, 22:15)
Mes turim bebe confort ir esame labai patenkinti. Su mažesniais, pigesniais puodukais yra buvę įvairių avarijų. Tai pro šalį prasisioja, tai stojantis apverčia, nes jie nestabilūs. Aš už šį puoduką.  thumbup.gif

ir aš tik už šį, nors ir brangokas lyginant su kitais drinks_cheers.gif turėjau paprastą su ančiukais, tai vaikui ir nepatogu sėdėt, ir gali nepataikyti į puodą (berniukas pas mane), ir labai jau nestabilus ir stojantis prilimpa ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nobody @ 2006 10 31, 08:59)
ir aš tik už šį, nors ir brangokas lyginant su kitais  drinks_cheers.gif turėjau paprastą su ančiukais, tai vaikui ir nepatogu sėdėt, ir gali nepataikyti į puodą (berniukas pas mane), ir labai jau nestabilus ir stojantis prilimpa ir t.t.  doh.gif

Gal ir nėra taip brangu, jei šeima planuoja turėti dar vaikų.
Atsakyti
O mum CHICCO tai nepatiko,nupirkau du vienodus pirmam ir antram aukste kad butu,ispradziu kol darem zaidimo forma lygtai liuks,bet kai pradejom pratintis rimtai,tai pasekmes kad teks valymo firma kviest,nes kvapelis blink.gif kilimo.

Kazkaip didelis paaukstinimas,kaip sake berniukui gerai labai schmoll.gif atsiseda ir automatiskai pasislenka i prieki taip gaunasi kad visos grozybes ax.gif virsuj,kol sukisi i vidu... o jei labai sysiu nori tai viskas bega,o kai viskas viduj kazkaip prisispaudzia ir sysalas per virsu varo nu zodziu ne ne

Paskui ejau i parduotuve su centimetru matavau kad skyle platesne butu kad dupce labiau ikristu ir pirkau be firmi kazkoki,dabar zymiai geraiau biggrin.gif Bet kilima valyt vistiek reiks lotuliukas.gif
Atsakyti
o mes turim bebe confort puoduką, tai esu labai patenkinta, na jokio kito neturėjom, bet ir nereikia tongue.gif labai fainas yra tas dalykas, kad jis turi tokią atbrailytę kojom pasidėti, tai stojant puodas nevirsta biggrin.gif o šiaip manau, kad ir koks superinis puodukas bebūtų, vistiek mažiai sugalvos kaip jį apverst biggrin.gif o mūsų puodukas yra kokybiškas, tai neprilimpa stojantis, nesusispaudžia kai mažė atsisėda ir nėra problemų su muzikytėm tongue.gif jis kainuoja dvigaubai su trupučiu kiek tie paprasti, bet įvertinus tai, kad pigesni būna perskyla, ar jei šviesesnė spalva nusidažo ir reikia keist, tada geriau "investuoti" į brangesnį puoduką 4u.gif
Atsakyti
O mes tai turi Ficher Price,labai patenkinti tik brangokas g.gif
Atsakyti
mes turejom paprasta puoduka,neatsimenu firmos,toks su rankenelemis priekyje,tai dar kol mazas budavo padarydavo ka nors,o dabar du metukai tai visai nieko,pasedi ir nueina nieko nepadares,tai nupirkom sita dangti ant klozeto,bandysim buti dideliaia vyrais lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu puodukai su muzikėle tikrai verti gun_rifle.gif jau ir mes susidūrėm su muzikytės kvailiojimais 3 nakties kėliausi tos muzikytės nukenksmint matyt nuo puoduko plovimo sudrėksta ir sukvailioja, dabar paprastu anciuku naudojames, bet labai netikęs vaikiukas sunkesnis darosi ir jau kartais puoduko kraštai užlinksta i vidų jei nelygiai pastatai, be to stojantis prie sėdimosios prikempa tai dažnai palieja turinį, įtariu teks pakrapštyt piniginę ir nusipirkt geresnį kol kilimų kuo nors rimtesniu nesudirbom biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O mes turim su ančiuku, jis su muzikėle ir labai gerai. Plasmasė gal ir plona, bet aš pabūnu prie mažikės, kol pasisioja, o tai ji padaro ilgiausiai per minutę smile.gif Ir paduodu ranką atsistoti. Ir niekas mums neišsilieja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nobody @ 2006 10 31, 08:59)
sutinku turėjau paprastą su ančiukais, tai vaikui ir nepatogu sėdėt, ir gali nepataikyti į puodą (berniukas pas mane), ir labai jau nestabilus ir stojantis prilimpa ir t.t.  doh.gif

drinks_cheers.gif Mes turim Bebe Confort ir galvoju tokį pat nupirk seneliams, nes jau dažnai pro šalį pračiurlena, tai vaikui reik pasikelt sisiojant schmoll.gif
Kitų nebandžiau, bet ir nematau reikalo, nes BBC thumbup.gif
Atsakyti
Mes turime Bebeconfort puodą, bet nei karto ten nepadarė nieko tongue.gif , pradėjo iš karto viską daryti tualete į klozetą, turime Chicco dangtį ir Bebe confort dangtį. Nuo 6 mėn. vaiko nekankinome gaudymais, o tiesiog laukiau kada ateis noras ir laikas pačiai viską daryti ir prieš gal porą mėnesių noras atėjo, pati nuėjo, atsisedo ir padarė, dabar tvakingai, maloniai viską daro, nenaudojame jokios prievartos schmoll.gif , į lauką einame su pampersais, namie vaikštome be, jeigu sisiuko kartais nepasiprašo, nieko tokio, džiaugiamės, kad pasisiavo,keičiame kelnytes ir toliau lakstome, kartais po pasiūlymo nueina, kartais pati nueina į tualetą, belieka tik pasodinti biggrin.gif

Aš ir pagalvojau, kad mūsų pampersiniais laikais naktipuodžiai jau nebereikalingi, kai yra komfortiški dangčiai ant klozeto, vaikas greičiau sąmoningai suvokia ką reikia daryti ir kur biggrin.gif
Atsakyti
o mes turim pati paprasciausia ir mums liux smile.gif Seneliai buvo nusipirke grojanti, tai jis grojo lygiai 2 kartus smile.gif Mergina net nespejo paisdziaugti muzikele sad.gif
Atsakyti