Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

Ale tai ka...reik skubiai virtuve pirkt doh.gif
Atsakyti
bent jau as ikea atsidarau per google chrome ir spaudziu "isversti i lietuviu" kalba, nu aisku uzknisa kaskarto nauja puslapi vertalioti, bet vis geriau nes lenkiskai nei bum bum biggrin.gif nu buna ten kokia nesamone isvercia, bet esme tai gana aiski smile.gif

gal kam pades 4u.gif

QUOTE(meile_G @ 2011 11 24, 20:16)
Siand ieskojau, bet neradau ikejos puslapy vaikisko tuoleto dankcio, gal kas turite?

as irgi tokio noreciau, bet nerandu unsure.gif
Atsakyti
Dar norejau paklausti kas pas Jurga arba Olega uzsakineja tai ar jie turi tas "ikea family" korteles? nes ten ziuriu kai kurie daiktai dar pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
Tai jus angliska psl. zurekit, o norimos prekes koda i lenkiska suveskit ir matysit kainas ir ar yra tokia preke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 24, 20:49)
Ale tai ka...reik skubiai virtuve pirkt doh.gif

lotuliukas.gif
O jau turi susikomplektavus?
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 11 24, 00:17)
nea, dubingiu smile.gif nu bet jus merginos ir iziurit kiekviena smulkmena:D matosi kad katalogus ikejinius ipratusios nagrinėti biggrin.gif lotuliukas.gif

Maja kad man dabar Ikea beveik visur vaidenas lotuliukas.gif kai tik ką atpažinu televizijoj ar kur kitur - tai kaip vaikas apsidžiaugiu biggrin.gif jaučiu su laiku pagysiu, kai namus ikea apstatysiu ax.gif
Beje, praeitam Senukų lankstinuke buvo keli interjerai su Ikea lempom pavaizduoti, o dar tiksliau - tas pienės tipo abažiūras su popierinėm kvietkom.

----------
Tai ką, nei viena sofkučių svetainėn nepirkot? verysad.gif jei nepirkot, tai bent gal patarsite kur nebrangiai padorumo ribose galima įsigyt ? mama kesinasi išmest sovietmečio patikrintus baldus, nes spyruoklės dupcę bado lotuliukas.gif

---------
Dėl IKEA FAMILY kortelės - kuri per vežėjus įsigyjot? ar noriai su ja perka? ar Lietuvoje gyvenančiom yra galimybių jų įsigyt?
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2011 11 24, 22:09)
lotuliukas.gif
O jau turi susikomplektavus?

turiu 4u.gif nuo rugsejo jau taupom, ale vis kas menesi prisiperkam spintu doh.gif ir virtuve vis dar laukia doh.gif labai noreciau gal sausi pati nuvaziuot, kad suziuretume patys viska, kai sunui bus atostogos mokykloje ir dar vyras gaus tetadieni, o as dar nedirbsiu unsure.gif ale nezinau kaip bus doh.gif gal reiks skubiai dabar be stalvirsio pirkt, kritusiu kursu, uzsakyt stalvirsi cia ir veliau susirinkt, nes mano Billy tai apie 2 tukst. iseina, vonios baldai apie 900lt, Paxius i kambari spinta irgi apie 1500lt doh.gif nu nors eik losti loterijoje ir paskui viska Ikejoje isleist lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai patinka man SITAS veidrodis, gal turit kas namuose?

o cia radau, kaip is jo padarytas laikrodis bigsmile.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 11 24, 21:28)
Maja kad man dabar Ikea beveik visur vaidenas  lotuliukas.gif kai tik ką atpažinu televizijoj ar kur kitur - tai kaip vaikas apsidžiaugiu  biggrin.gif  jaučiu su laiku pagysiu, kai namus ikea apstatysiu  ax.gif
Beje, praeitam Senukų lankstinuke buvo keli interjerai su Ikea  lempom pavaizduoti, o dar tiksliau - tas pienės tipo abažiūras su popierinėm kvietkom.
----------
Tai ką, nei viena sofkučių svetainėn nepirkot?  verysad.gif jei nepirkot, tai bent gal patarsite kur nebrangiai padorumo ribose galima įsigyt ? mama kesinasi išmest sovietmečio patikrintus baldus, nes spyruoklės dupcę bado  lotuliukas.gif

siūlyčiau į Kauno baldų isparduotuve nuvažiuoti. Ten sofu labai daug, o kainos juokingos.
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2011 11 24, 23:06)
Labai patinka man SITAS veidrodis, gal turit kas namuose?

o cia radau, kaip is jo padarytas laikrodis bigsmile.gif  thumbup.gif
user posted image

turiu vonioje 4u.gif gal kiek mazokas, bet tai voniai tinka. Tiesa tie juodi mazu veidrodeliu apvadai yra juodos plastmases 4u.gif paziuret i ji galima Domus galerijoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 11 24, 13:47)
nu aš tokią geležinę turiu, nepritvirtinau niekuo, nu pas mane nėra kas nutraukia, bet man atrodo iš viršaus galima prigręžt, yra skylutės.
bet šiaip nu nežinau ar galėtų nukrist  g.gif  nebent labai tampytų kabančius rankšluosčius pvz. bet ir tai rankšluosčiai nukristų, tas nelabai, nes gan ilgi galiukai kur užsimauna.

o JEIGU durys vonios nera vienos briaunos, t.y. kiek cm yra to "uztvirtinimo"? doh.gif ant kurio laikosi?
Papildyta:
Alchemie:oh nu nors eik losti loterijoje ir paskui viska Ikejoje isleist lotuliukas.gif
[/quote]
jau norejau spausti "like", alia nera:) drinks_cheers.gif loterijoje ir as noriu laimeti, pasidalinkim?smile.gif vaiku kambarys jau perdarytas, tai eile sulaipiotai ir susedetai svetainei bei virtuves kedems su stalu
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2011 11 24, 21:51)
o JEIGU durys vonios nera vienos briaunos, t.y. kiek cm yra to "uztvirtinimo"?  doh.gif  ant kurio laikosi?

nuėjau pamatuot.
Pačių durų plotis negali būt didesnis nei 4 cm. nes ant tokių pats tas, o tas nugarėlės pusėj 1 cm,. kažkaip įsivaizdavau kad daugiau užsikabina iš nugaros g.gif nu bet vistiek jei durys tokio pločio, tai laiko ganėtinai tvirtai, nu bet man taip atrodo g.gif (nenoriu prisakyt, kad paskiau jei ką, būčiau kalta blush2.gif )
jei durys siauresnės tai gali klibėt tada daugiau jau.
Atsakyti