Ale tai ka...reik skubiai virtuve pirkt

bent jau as ikea atsidarau per google chrome ir spaudziu "isversti i lietuviu" kalba, nu aisku uzknisa kaskarto nauja puslapi vertalioti, bet vis geriau nes lenkiskai nei bum bum
nu buna ten kokia nesamone isvercia, bet esme tai gana aiski
gal kam pades
as irgi tokio noreciau, bet nerandu

gal kam pades

QUOTE(meile_G @ 2011 11 24, 20:16)
Siand ieskojau, bet neradau ikejos puslapy vaikisko tuoleto dankcio, gal kas turite?
as irgi tokio noreciau, bet nerandu

Dar norejau paklausti kas pas Jurga arba Olega uzsakineja tai ar jie turi tas "ikea family" korteles? nes ten ziuriu kai kurie daiktai dar pigiau

Tai jus angliska psl. zurekit, o norimos prekes koda i lenkiska suveskit ir matysit kainas ir ar yra tokia preke

QUOTE(Alchemie @ 2011 11 24, 20:49)

O jau turi susikomplektavus?
QUOTE(maja7 @ 2011 11 24, 00:17)
nea, dubingiu
nu bet jus merginos ir iziurit kiekviena smulkmena:D matosi kad katalogus ikejinius ipratusios nagrinėti

Maja kad man dabar Ikea beveik visur vaidenas

Beje, praeitam Senukų lankstinuke buvo keli interjerai su Ikea lempom pavaizduoti, o dar tiksliau - tas pienės tipo abažiūras su popierinėm kvietkom.
----------
Tai ką, nei viena sofkučių svetainėn nepirkot?

---------
Dėl IKEA FAMILY kortelės - kuri per vežėjus įsigyjot? ar noriai su ja perka? ar Lietuvoje gyvenančiom yra galimybių jų įsigyt?
QUOTE(meile_G @ 2011 11 24, 22:09)
turiu

QUOTE(Fluctus @ 2011 11 24, 21:28)
Maja kad man dabar Ikea beveik visur vaidenas
kai tik ką atpažinu televizijoj ar kur kitur - tai kaip vaikas apsidžiaugiu
jaučiu su laiku pagysiu, kai namus ikea apstatysiu
Beje, praeitam Senukų lankstinuke buvo keli interjerai su Ikea lempom pavaizduoti, o dar tiksliau - tas pienės tipo abažiūras su popierinėm kvietkom.
----------
jei nepirkot, tai bent gal patarsite kur nebrangiai padorumo ribose galima įsigyt ? mama kesinasi išmest sovietmečio patikrintus baldus, nes spyruoklės dupcę bado

----------

siūlyčiau į Kauno baldų isparduotuve nuvažiuoti. Ten sofu labai daug, o kainos juokingos.
QUOTE(spaliukė @ 2011 11 24, 23:06)
Labai patinka man SITAS veidrodis, gal turit kas namuose?
o cia radau, kaip is jo padarytas laikrodis

o cia radau, kaip is jo padarytas laikrodis

turiu vonioje

QUOTE(grange @ 2011 11 24, 13:47)
nu aš tokią geležinę turiu, nepritvirtinau niekuo, nu pas mane nėra kas nutraukia, bet man atrodo iš viršaus galima prigręžt, yra skylutės.
bet šiaip nu nežinau ar galėtų nukrist
nebent labai tampytų kabančius rankšluosčius pvz. bet ir tai rankšluosčiai nukristų, tas nelabai, nes gan ilgi galiukai kur užsimauna.
bet šiaip nu nežinau ar galėtų nukrist

o JEIGU durys vonios nera vienos briaunos, t.y. kiek cm yra to "uztvirtinimo"?

Papildyta:
Alchemie:oh nu nors eik losti loterijoje ir paskui viska Ikejoje isleist

[/quote]
jau norejau spausti "like", alia nera:)

QUOTE(Egliene77 @ 2011 11 24, 21:51)
o JEIGU durys vonios nera vienos briaunos, t.y. kiek cm yra to "uztvirtinimo"?
ant kurio laikosi?

nuėjau pamatuot.
Pačių durų plotis negali būt didesnis nei 4 cm. nes ant tokių pats tas, o tas nugarėlės pusėj 1 cm,. kažkaip įsivaizdavau kad daugiau užsikabina iš nugaros

jei durys siauresnės tai gali klibėt tada daugiau jau.