Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Alchemie @ 2011 11 25, 10:56)
man jau nemiga, kaip uzsakyti virtuve, kol kainu nepakele doh.gif gal puse jos g.gif kur visokios furnituros brangesnes daugiau, o virsuitines spinteles veliau, nes dar reikia plyteles i virtuve nusipirkti doh.gif persiplesiu doh.gif  doh.gif  doh.gif

Paskubekit uzsisakyti, nes iki 12.23 akcija, kaip suprantu uz kiekviena 1000zlotu isleista virtuviniam, dar gauni dovanu 100zlotu apsipirkimui. thumbup.gif (lenku kalba man mistika, tai atleiskit, jei kazka sumaisiau blush2.gif ).
akcija
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 11 25, 14:40)
Paskubekit uzsisakyti, nes iki 12.23 akcija, kaip suprantu uz kiekviena 1000zlotu isleista virtuviniam, dar gauni dovanu 100zlotu apsipirkimui. thumbup.gif (lenku kalba man mistika, tai atleiskit, jei kazka sumaisiau  blush2.gif ).
akcija

biggrin.gif Dabar Alchemi uzsakys jau siandien va ir issispres galvosukis biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, o šitie indeliai patogiausiai laikosi tik ant kabyklos, ar ir tiesiog ant vinukų gerai kabėtų? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 11 24, 21:28)

Tai ką, nei viena sofkučių svetainėn nepirkot?  verysad.gif jei nepirkot, tai bent gal patarsite kur nebrangiai padorumo ribose galima įsigyt ? mama kesinasi išmest sovietmečio patikrintus baldus, nes spyruoklės dupcę bado  lotuliukas.gif

Mes tokią pirkom (tamsiai mėlyną).
user posted image
http://www.ikea.com/...ducts/50198975/

Kadangi mums buvo aktualu, kad būtų su ištraukiama miegama vieta svečiams, tai nieko gero už prieinamą kainą daugiau neradom schmoll.gif
Atsakyti
aha, uzsakysiu puse vietuves, tada kitam apsipirkimui bus nuolaida lotuliukas.gif tikiuosi, kad vezejai ta nuolaida pritaikys unsure.gif bo vis tiek iseina uzsakymas uz 4 stukas doh.gif doh.gif nu bankrotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2011 11 24, 19:39)
Mergaites, gal zinote kas galetu atvezti stiklinius daiktus? Konkreciai labai noriu Trygg dubenu

Nu koks fainas tas trygg, dar kaina superinė ir aš bais noriu.
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 24, 19:40)
raso, kad ideklas polipropileninis 4u.gif

aa.. tai plastmasė. 4u.gif
Atsakyti
dar tokius Trygg dubenius pamačiau, tai man jie irgi laaaabai gražūs. Jau kai lėksim Ikea'on prekintis Kalėdoms, tai jaučiu čiupsiu ir tą bent vieną hihihi.gif
Atsakyti
Pasidalinkit idejom, ka perkat kaledoms is ikea? truksta ideju man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2011 11 24, 20:39)
Mergaites, gal zinote kas galetu atvezti stiklinius daiktus? Konkreciai labai noriu Trygg dubenu , juos uzsakinejau pas Jurga, bet nepristate, nors uzsakinejant nieko neminejo, jog neves, siandien uzklausiau Olego, taciau jis is karto atrase, jog stikliniu daiktu neveza, nes vezant baldus jie suduzta. O taip noriu  verysad.gif

na, man jurga atveze ir taures, ir puodelius, jokiu bedu-gal tiesiog ispirko?
pasiteirauk jos pacios wink.gif

o as prisigrobiau medziagu, ir dar grobsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimse @ 2011 11 25, 12:55)
Mes tokią pirkom (tamsiai mėlyną).
user posted image
http://www.ikea.com/...ducts/50198975/

Kadangi mums buvo aktualu, kad būtų su ištraukiama miegama vieta svečiams, tai nieko gero už prieinamą kainą daugiau neradom  schmoll.gif

pas mus ir tokia mėlyna yra....
irgi dėl tos pačios priežasties, kad jei reikia, būtų ant ko miegot, o šiaip svetainėj sėdim ant jos pastoviai... buvo trys metai kaip turim. apsitrynė, aišku, ir nuo saulės spalva kiek nubluko, bet šiaip, nei suplyšo, nei sulūžo. Kažkada reiks keist, aišku, tai nežinau ar tokią pat imtume ar gal kas naujo būtų .
Atsakyti
QUOTE(spaliukė @ 2011 11 25, 15:54)
Mergaitės, o šitie indeliai patogiausiai laikosi tik ant kabyklos, ar ir tiesiog ant vinukų gerai kabėtų? g.gif

Patogiai manau tik ant kabyklos, maniskei labai jie patinka, kai nori uzsikabina, kai reikia nusiima. Pigi, bet gera smulkmena. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 11 25, 17:25)
na, man jurga atveze ir taures, ir puodelius, jokiu bedu-gal tiesiog ispirko?
pasiteirauk jos pacios wink.gif

o as prisigrobiau medziagu, ir dar grobsiu biggrin.gif

Jurga si syki neatveze ir man, nes tiesiog nebeturejo, kur ju saugiai padeti, tiek sofu ir spintu veze doh.gif man vien 7 tokiu reikejo doh.gif tai dabar jai deziu duosiu, tikiuosi, kad parves biggrin.gif
Atsakyti