Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(agpa @ 2011 11 29, 13:05)
MANDAL ir grazesne smile.gif

Man ir Mandal solidžiau atrodo smile.gif Brimne - papigiajiškai jau.. gal dėl to, kad aš PAX ir BILLy apsikrovus, tai jau noris kažko kitokio ))
Atsakyti
[quote=goodly,2011 11 29, 12:49]
neapsisprendžiu dėl šių mažmožių hihihi.gif kuris jų Jums gražiausiai virtuvėj, atsinaujinimui (visi prie interjero tinka) o gal turite ir galite ką gero/blogo pasakyti bigsmile.gif

treciasis labiausiai su cinkeliu:)
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 11 29, 00:03)
Sorry suklaidinau del tu cm. bandžiau taip primesti is atminties. Siap viskas gerai su ta lova, o borteliai cia skonio reikalas  bigsmile.gif

biggrin.gif man irgi borteliai ne ir butent del koju melyniu, bet cia taip netiketai ju ner ir borteliai netrukdo thumbup.gif
Beje, del Mandal, mes ja irgi ziurinejom kataloge su vyru, bet vyras kazkaip suabejojo, ar ciuzinys neslidines, nu koks ten jo itverimas, nes vaizdas, kad tiesiog padetas ant virsaus, o Brimnes, jau kazkiek ileistas, bet vyras is principo nenorejo baltos lovos doh.gif
As su virtuve kankinuosi doh.gif vyras sukritikavo mano projekta, tipo per daug spineliu su stiklu doh.gif uzgriozdinsi virtuve, kisk jas uz duru blink.gif o jei servizai netelpa, nes i rusi doh.gif lotuliukas.gif nu zodziu iki uzsakymo, dar reikia pasiekti taika namie lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 29, 15:27)
biggrin.gif man irgi borteliai ne ir butent del koju melyniu, bet cia taip netiketai ju ner ir borteliai netrukdo thumbup.gif
Beje, del Mandal, mes ja irgi ziurinejom kataloge su vyru, bet vyras kazkaip suabejojo, ar ciuzinys neslidines, nu koks ten jo itverimas, nes vaizdas, kad tiesiog padetas ant virsaus, o Brimnes, jau kazkiek ileistas, bet vyras is principo nenorejo baltos lovos doh.gif
As su virtuve kankinuosi doh.gif vyras sukritikavo mano projekta, tipo per daug spineliu su stiklu doh.gif uzgriozdinsi virtuve, kisk jas uz duru blink.gif o jei servizai netelpa, nes i rusi doh.gif  lotuliukas.gif nu zodziu iki uzsakymo, dar reikia pasiekti taika namie lotuliukas.gif

O jus viena spntele virs kitos planuojat, kaip kataloge??? Man tai labai grazu, ypac jei dar paskui su apsvietimu wub.gif wub.gif
Jus gal galite is pradziu uzsakyti tiek kiek vyras nori, o paskui ziuresit koks bus vaizdas ir tada dar papildomai uzsakyti jei reikes...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 29 lapkričio 2011 - 15:36
Butent taip ir noriu, man irgi labai grazu, praktiskai svajoniu virtuve wub.gif o jam uzgriozdinta doh.gif nu dar pasikviesiu drauge dizainere, kad pakomentuotu, gal jis jos paklausys, nes mes tai emociskai bendraujam..man jis lenda i mano erdve, jis nenori pinigu moketi, nes tipo dar neskamba projektas teisingai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 11 29, 16:43)
Butent taip ir noriu, man irgi labai grazu, praktiskai svajoniu virtuve wub.gif o jam uzgriozdinta doh.gif nu dar pasikviesiu drauge dizainere, kad pakomentuotu, gal jis jos paklausys, nes mes tai emociskai bendraujam..man jis lenda i mano erdve, jis nenori pinigu moketi, nes tipo dar neskamba projektas teisingai doh.gif

Vyrai doh.gif lotuliukas.gif
Man irgi labai grazu taip wub.gif wub.gif ir ne visas gi sienas taip planuojat uzkarauti, bet viena kampeli tikrai galima wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 29 lapkričio 2011 - 16:00
Kad prie virykles stiklo nepasimoka, nes teks paskui riebalus grandyti, paskui ten isiterpia langas , tai vel negali uzstatyti, tai tik viena vieta tam ir yra skirta..dvi kabandios po 80cm ir po jomis viena 40 kita 80cm stovincios ant stalvirsio spinteles, nu i ploti kabanti iseina 160cm, apacioje 120cm g.gif siaip stalvirsio visas ilgis iseina virs 6 metru, ti virtuve pusantros dienos uzima ir atskira nuo svetaines..siaip virtuves kambarys apie 20kv.m
Atsakyti
[quote=Julijasha,2011 11 28, 10:56]
Tai nejau niekas neturi verysad.gif 4u.gif

klausimas mačiau buvo apie greitpuodį, tai aš turiu smile.gif
g.gif . bet man didokas, vis dėlto 6 litrai
Atsakyti
gal kas turit sita antklode? Noriu kad butu labai silta, ziemine-ar ji tokia?
http://www.ikea.com/...ducts/80132172/

labai aciu
Atsakyti
gal kas zinot is praktikos ar kur kada keiciasi akcijos parduotuvese? nes jurga tik gruodzio pradzioj vaziuos, tai kazin ar dar bus dabartines geltonos kainos ar jau ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2011 11 29, 00:25)
Sveikos,

o gal kas turit MANDAL arba BRIMNES lovą su stalčiais?
Aš labiau linkstu prie pirmosios, visgi medis  g.gif

Manyciau pirma. Antra zymiai aukstesne ir is praktikos zinau, kad galima nusibrozdint kojas, jeigu megztate ne islipti, bet "isslysti" is lovos. biggrin.gif Pirmos virsui ciuzinys be bortelio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asterra @ 2011 11 29, 22:06)
gal kas zinot is praktikos ar kur kada keiciasi akcijos parduotuvese? nes jurga tik gruodzio pradzioj vaziuos, tai kazin ar dar bus dabartines geltonos kainos ar jau ne?  g.gif

O kaip rasti visas akcija su geltonom kainom, nes jei tik netycia aptinku tada matau... gal yra kokia nuoroda akciju g.gif g.gif Bet as as jos nerandu doh.gif
Atsakyti